Nu Skin

Animale haioase care au rămas pe-afară: uite cele mai amuzante imagini

Redactor Alexa Galgau

Viața noastră nu ar fi nici pe departe atât de frumoasă fără animale de companie, chiar dacă uneori ne dau bătăi de cap și ne fac să ne întrebăm dacă nu cumva sunt mai greu de crescut decât niște copii! Oamenii care stau la casă își lasă adesea animăluțele pe afară, dar uneori se întâmplă să uită să le mai deschidă ușa, situație în care micile creaturi blănoase protestează în fel și chip - unele se milogesc, altele se înfurie, iar altele afișează o disperare înduioșătoare!

Amuză-te și tu cu aceste animale haioase care au rămas pe-afară și nu știu ce să mai facă pentru a se lăfăi din nou în confortul casei!

Animale haioase rămase pe-afară

Disperarea acestui cățel pare să fi atins un nivel alarmant de mare, având în vedere că a ajuns să facă acrobații - oare pentru a atrage atenția stăpânilor? În acest caz, putem spune că blănosul se dă peste cap (literalmente) ca să ajungă înapoi în casă!

Această imagine este atât de reușită, încât ar merita niște premii! Poate că în casă nu sunt cei mai buni prieteni, dar situația disperată în care se află i-a unit pe cei doi „dușmani”, care acum își exprimă la unison pledoaria pentru a fi lăsați înapoi la căldură și la mâncărică.

Înțelegem de ce acest câine se revoltă în asemenea hal: cum e posibil ca stăpânii lui să se bucure de magia Crăciunului fără el? Animăluțul haios pare atât de furios, încât nici nu știm dacă ar fi o decizie înțeleaptă ca stăpânii să îl lase în casă!

Stăpânii acestei pisici nu o pot lăsa nici măcar câteva minute nesupravegheată! Cum și-au întors privirile de la ea, cum a venit acasă cu o nouă prietenă, pe nepusă masă, desigur!

Dacă nu ar avea această privire „ucigătoare”, probabil ți-ar fi și greu să distingi această pisică superbă de mormanele de zăpadă din curte! Chiar dacă este pufoasă și drăgălașă, privirea ei anunță o răzbunare cruntă, iar stăpânii probabil vor regreta că au lasat-o pe-afară!

Care poate să fie explicația pentru faptul că un alai întreg de animale se uită cu jind înăuntru? Probabil că stăpânii tocmai găteau ceva delicios și au uitat că au niște membri ai familiei care așteaptă cu nerăbdare să deguste și ei din bunătăți.

Această pisică pare să bată la ușă, iar privirea sugestivă spune: „Nu ai uitat de cineva?”. Atunci când vor să fie lăsate înapoi în casă, pisicile pot deveni foarte creative și găsesc cele mai simpatice metode de a le atrage atenția stăpânilor, așa cum ne demonstrează și pisica de mai jos, care a reușit performanța de a se lipi cu determinare de geamul ușii!

Petrecăreții din casă par să fi uitat de încă un invitat, care acum așteaptă răbdător la ușă și e deja cu ochii la bunătățile de pe masă.

Aceste animale haioase cu siguranță ți-au făcut ziua mai frumoasă, iar dacă nu te mai saturi de ele, iată și cele mai simpatice animale de pe Instagram!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta