Nu Skin

Imagini cu animale simpatice de pe Instagram: ne fac ziua mai frumoasă

Redactor Alexa Galgau

Oricânt de sumbră ar fi ziua, animalele reușesc întotdeauna să ne aducă zâmbetul pe buze cu inocența lor. Micile pufoșenii care au invadat internetul ne fac să uităm de toate relele și să râdem cu gura până la urechi! Deși supremația pe internet o dețin pisicile, rețelele de socializare sunt pline de poze cu tot felul de vietăți în cele mai amuzante ipostaze.

Instagramul este un izvor nesecat de imagini cu animale simpatice, iar noi am ales pozele cele mai reușite. Atenție: dăunează grav dispoziției proaste!

Instagram: ludwik_guinea_pig

Instagram: ludwik_guinea_pig

Ludwik este una dintre celebritățile de pe Instagram de mai bine de un an. Înainte de a obține statutul de „vedetă”, el a fost abandonat de stăpân. Din fericire, a fost adoptat de un adevărat iubitor de animale, care s-a hotărât să încânte o lume întreagă cu imagini înfățișându-l pe acest animal simpatic și... chelios. Încă o dovadă că defectele pot fi transformate în atuuri!

Instagram: BabyAnimal

Instagram: BabyAnimal

Puiuții sunt cele mai simpatice animale, așa că nu este de mirare că poți admira pe Instagram o mulțime de poze cu mici creaturi care abia au făcut cunoștință cu lumea. Cățelușii mici și pufoși din imagine par să o ducă foarte bine, având în vedere că stau, la propriu, cu burta la soare! Iar mămica pare să gândească: „Deci oamenii sunt buni și pe post de pat, nu doar pentru aprovizionarea cu mâncare!”.

Instagram: trampingling

Instagram: trampingling

Cu cât sunt mai leneșe, mai răsfățate și mai „neimpresionate” de tot ceea ce facem, cu atât iubim mai mult pisicile! Atitudinea lor de „lasă-mă să te las” este fascinantă și amuzantă deopotrivă, iar această pisică întruchipează perfect această trăsătură a micilor feline, care, de cele mai multe ori, ne controlează viețile mai mult decât am vrea să recunoaștem!

Instagram: ZooDiM

Instagram: ZooDiM

Opuși pisicilor, câinii sunt activi și încântați de oamenii din jur, fiind veșnic entuziasmați din te miri ce motiv. Dar nu numai cu oamenii demonstrează faptul că au un suflet cald, ci și cu alte vietăți, pe care adesea le apără și le îngrijesc. Iată, de pildă, cu câtă generozitate împarte acest câine o pătură cu o adevărată „armată” de papagali!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta