Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Aspecte de urmărit în alegerea unei combine frigorifice potrivite

Miercuri, 30.05.2018
de Ana Munteanu

Achiziționarea unei combine frigorifice poate fi realizată fără efort atunci când cumpărătorul cunoaște aspectele care fac diferența când vine vorba de eficiență, calitate și durabilitate. De altfel, contează într-o foarte mare măsură caracteristicile produsului, consumatorii trebuind să își cunoască nevoile proprii și să se orienteze după acestea când au de realizat o astfel de alegere. Se dorește ca suma cheltuită în acest sens să se dovedească a fi o investiție de durată, astfel că stabilirea unor criterii și raportarea la acestea este esențială pentru ca articolul achiziționat să ofere randament optim.

Demax, magazin online specializat în articole electrocasnice, iese în întâmpinarea celor interesați de o astfel de achiziție cu un scurt ghid, dar și cu soluții variate (frigidere, combină frigorifică Daewoo, dar și articole sub alte branduri), care se pliază pe fiecare preferință.

Alegerea combinei frigorifice potrivite – criterii și recomandări

Este vorba despre categoria cu frigider în partea de sus și congelator în cea de jos. Sunt preferate aceste modele pentru că vin cu dotări constând în sisteme și funcții inteligente. Astfel, se are în vedere menținerea alimentelor într-o condiție proaspătă pentru mai mult timp. Este preferat pentru accesibilitatea pe care o permite la rafturi. Întrucât congelatorul se folosește mai rar, acesta este poziționat în partea de jos. Poate fi vorba fie despre modele cu o singură ușă, fie despre modele cu două uși.

Pentru achiziționarea unei combine frigorifice potrivite, trebuie să se țină cont de:

 1. Obiceiurile de cumpărare a alimentelor

Cei care obișnuiesc să cumpere alimente proaspete mai mult decât din cele congelate, trebuie să se orienteze după o combina frigorifica Daewoo care dispune de suficient spațiu de depozitare. Respectiv e de preferat ca partea frigiderului să fie mai mare decât cea a congelatorului.

În schimb, cei care obișnuiesc să le congeleze trebuie să se orienteze după un model cu congelatorul suficient de încăpător. Neapărat trebuie avut în vedere spațiul utilizabil al unității, pentru că sunt șanse ca acesta să nu corespundă cu spațiul destinat.

 1. Caracteristicile de organizare

Păstrarea alimentelor proaspete depinde de cât de îngrijit sunt acestea depozitate. Așadar, alegerea unui model de combină frigorifică Daewoo care dispune de compartimentare inteligentă, respectiv și de mijloace de organizare auxiliare constituie o recomandare din partea specialiștilor Demax.

Oferă ușurință în utilizare modul în care acest tip de electrocasnice se prezintă: rafturile reglabile dispun de glisare în interior, având în dotare flip vertical la balamalele dispuse pe marginile exterioare ale platformei. Astfel, utilizatorii beneficiază de mai mult spațiu personalizat. Constituie soluția optimă pentru a păstra legumele și fructele proaspete, întrucât are în dotare setare cu caracteristici de umiditate.

 1. Tehnologii și sisteme

În alegerea unei combine frigorifice ideale trebuie să se țină cont mai ales de clasa energetică din care aceasta face parte. Modelele cu clasa A, respectiv A+, sunt preferate întrucât au fost special concepute pentru a asigura un consum de energie redus. Asigură deci acestea cheltuieli mai mici.

Ventilatorul, alături de un compresor de înaltă tehnologie este necesar să existe în dotarea combinei pentru că reușesc astfel să asigure un nivel redus de zgomot. Spre exemplu, modelul RN-T425RNW, disponibil pe demax.ro, dispune de tehnologia Cycle Balancing, care contribuie de asemenea la reducerea nivelului de zgomot.

Întreg compartimentul frigiderului este eficient răcit datorită sistemului de răcire Perfect No Frost. Astfel, se păstrează un nivel de umiditate ideal. Grija referitoare la procesul pe care îl presupune dezghețarea congelatorului este astfel eliminată.

Sunt o recomandare modelele de combine frigorifice Daewoo care dispun de compartimentul Farmer’s Case pentru că reușesc să asigure un spațiu de depozitare destul de generos, dar asigură totodată și păstrarea acestora într-o stare proaspătă pentru mai mult timp. Big diary pocket este de asemenea un compartiment de dorit pentru că oferă acces mai rapid la produselel lactate, de obicei consumate cu regularitate.

În fine, iată deci de ce aspecte trebuie să se țină cont în alegerea unei combine frigorifice potrivite. Modelele Daewoo, propuse pe demax.ro, sunt o recomandare datorită calității pe care le prezintă, dar și pentru rezistența de care dau dovadă în timp.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!