Nu Skin

Brico Depot lansează Imandra, soluția inovatoare pentru o baie ca la carte

Redactor Divahair.ro

Kingfisher continuă campania #IncepeCevaNou și aduce pe piața din România noua gamă unificată Imandra, mobilierul modular dedicat sălilor de baie compacte, confortabile și funcționale. Gama unificată Kingfisher este disponibilă la nivel internațional, și se regăsește în magazinele din Marea Britanie și Franța din cadrul grupului.

Conform celor mai recente studii realizate de Kingfisher, care au avut în vedere configurația, suprafața, echipamentul și cerințele de depozitare din baie, a reieșit că aceasta a devenit cea mai aglomerată încăpere din locuință, iar amenajarea sa constituie o provocare pentru cei care își doresc un design unic, mereu în tendințe, care să răspundă noilor cerințe în materie de optimizare a spațiului.

brico depot

Brico Depot lansează Imandra, o soluție inovatoare care te ajută să renunți la trucurile ce creează senzația de suprafețe generoase. Noua gamă a fost concepută pornind de la informațiile provenite de la clienții care își doresc mai mult spatiu, o baie perfect optimizată, cu o estetică desăvârșită: dulapuri suspendate cu oglindă, coloane, rafturi de colț, lavoar ceramic, bază suspendată cu evacuare, sertare cu închidere facilă și deschidere completă.

Mobilierul complet modular este dezvoltat și coordonat pentru reorganizarea practică a sălii de baie, spații suplimentare de depozitare și ușurință în utilizare - alimentarea și scurgerea pentru lavoar sunt integrate optim, astfel încât primul sertar al mobilierului este în totalitate funcțional. Pentru o armonizare excelentă cu spațiul interior și elementele de decor, Imandra se regăsește într-o paletă de patru culori și cinci finisaje.

mobila brico depot

Produsele sunt ușor și rapid de asamblat și sunt realizate din lemn obținut din surse responsabile, certificate 100% FSC.

Mobilierul Imandra este disponibil în magazine începând cu 3 iunie, odată cu apariția noului catalog, în care pasionații și amatorii de bricolaj pot descoperi și Onega, o gamă de cădițe și cabine de duș, precum și uși cu șase opțiuni de acces diferite în funcție de configurația sălii de baie.

Totodată, aparatele de aer condiționat, ventilatoarele și piscinele prevăzute cu un cadru metalic, disponibile pe rafturile Brico Depot, dau startul sezonului cald și pregătesc locuința pentru momente de neuitat. 

În plus, pentru cei care construcția casei a depășit faza de proiect și este în plină desfășurare, la Brico Depot găsesc materiale de construcții, polistiren, țiglă metalică, șindrile bituminoase, gresie pentru exterior și interior, în cantități industriale și la prețuri mici în fiecare zi.

Noul catalog Brico Depot este valabil în perioada 3 - 29 iunie și poate fi consultat pe site-ul www.bricodepot.ro și pe aplicația Brico Depot.

#IncepeCevaNou și optează pentru mobilierul de baie Imandra care oferă un plus de spațiu și estetică băii tale!

Despre Brico Depot

Brico Depot este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1100 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depot România.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta