Bucătărie de Divă: accesoriile de lux care te ajută să fii o gospodină desăvârșită

Redactor Andreea Baluteanu

Deși de multe ori nu avem timpul necesar pentru a găti atât de mult pe cât ne-ar pofti sufletul, nu înseamnă că nu adorăm să petrecem timp în bucătărie. Fie pentru o porție aburindă de paste pregătită într-o seară rece de toamnă sau pentru o lava cake cu care ne delectăm când avem poftă de ceva dulce în weekend, acest spațiu e magic pentru orice femeie.

De aceea, azi îți arătăm cum să îl faci să arate și mai bine. Vezi care sunt accesoriile de lux care îți iluminează spațiul bucătăriei, aducându-l la un alt nivel. Prepară feluri de mâncare gustoase, precum o gospodină desăvârșită, înconjurându-te în același timp de frumos precum o artistă. Iată la ce ne-am gândit pentru tine!

Schimbă-ți bateria de bucătărie cu un model în trend!

Vrei să fii regină în bucătărie, să pregătești feluri de mâncare care fură inimile celor dragi? Atunci asigură-te că ai și un ambient demn de o suverană și alege cele mai cool, mai luxoase și mai arătoase baterii de bucătărie. La Grohe ai calitate, tehnologie, design remarcabil și grijă pentru mediul înconjurător, producătorul lider pe piața europeană punându-ți la dispoziție modele de baterii de bucătărie care înving orice concurență. Le vei găsi pe baterii-lux.ro

Iată ce îți recomandăm!

Știi cât de importantă este calitatea apei în viața ta? Studiile au demonstrat că apa de la robinet conține în continuare toxine care se pot dovedi periculoase mai ales pentru copii sau pentru persoanele cu o sănătate fragilă. De aceea, un filtru de apă e numai bun la casa omului. Optează pentru Grohe Blue Home Starter Kit cu funcție de filtrare a apei. Mai avem vești bune! Pipa de tip C îți va pune la dispoziție 3 tipuri de apă filtrată, după nevoile sufletului tău: plată, parțial carbogazoasă și complet carbogazoasă. De asemenea, unitatea de răcire livrează 3 litri de apă răcită pe oră: imaginează-ți cum o vei savura mulțumită după o zi aglomerată la muncă. Suprafața mată arată minunat într-o bucătărie modernă cu accente industriale, această baterie de bucătărie marca Grohe fiind acel accent de lux de care ai nevoie în încăperea ta dragă.

Grohe Blue Home Starter kit pipă tip C supersteel-31455DC0

Îți plac spațiile minimaliste cu un strop de glam? Atunci bateria de bucătărie Grohe Minta 32322000, cu suprafața cromată GROHE StarLight®, va fi alegerea perfectă pentru bucătăria ta. Are racorduri flexibile de conectare la apă și un limitator de apă reglabil care te va ajuta să economisești și să protejezi în același timp mediul înconjurător. Cu cartuş ceramic de 46 mm cu GROHE SilkMove® și declanşator jet dublu extractibil încorporat, bateria de bucătărie prezintă toate calitățile pentru a se integra cu grație în spațiul intim în care gătești.

Baterie bucătărie Grohe Minta-32322000

Vasele nu vor fi nicicând mai ușor de spălat decât în compania Bateriei de bucătărie Grohe Concetto-32663DC1. Are o țeavă înaltă care te va ajuta să dai gata într-un timp record o chiuvetă plină de vase fără să faci risipă sau să te plângi de lipsă de spațiu. Cu limitator de debit reglabil, pipă tubulară pivotantă și zonă pivotantă 360°, finisare cromată, GROHE StarLight®, cartuş ceramic de 35 mm cu GROHE SilkMove®, bateria are racorduri flexibile de conectare la apă și te va impresiona cu eficiența și rezistența sa. E secretul gospodinelor desăvârșite care se respectă!

Baterie bucătărie oțel Grohe Concetto-32663DC1

Bateria de bucătărie Grohe Eurosmart 33281002 se instalează imediat și este ideală pentru familiile fericite. Cu pipă joasă și furtunuri flexibile, bateria are finisaj 33281002 și va arăta fabulos atât în interioarele moderne, strălucitoare, dar și în cele clasice. Cu cartuș ceramic de 35 mm cu GROHE SilkMove, pipă pivotantă și racorduri flexibile de conectare la apă, bateria va deveni indispensabilă în orice bucătărie. Ce ne mai place? Că are trasee de apă interioare separate, fără plumb și fără nichel, pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună apă din lume.

Baterie bucătărie Grohe Eurosmart New pipă joasă, crom, furtunuri flexibile,(33281002), aerator rezervă (48264000)

Nu s-au terminat veștile bune aici! Pe baterii-lux.ro ai la dispoziție și o secțiune dedicată superofertelor! Renovezi sau te muți în casă nouă? Punem pariu că pagina de Oferte speciale la Baterii de bucătărie va deveni cea mai accesată! Iată pe ce am pus noi ochii!

Bateria de bucătărie Grohe Eurosmart New e dotată cu duș și furtunuri flexibile pentru ca tu să poți spăla vasele în cele mai bune condiții, cât ai bate din palme. Suprafața e cromată GROHE StarLight, iar sistemul are două tipuri de capete de duș, pentru ca tu să te declari pe deplin mulțumită. Tehnologia Speedclean va fi prietenă la cataramă cu gospodinele desăvârșite, iar sistemul rapid de instalare este întotdeauna un plus.

Baterie bucătărie Grohe Eurosmart New cu duș, crom, furtunuri flexibile-30305000

Vrei o baterie de bucătărie mai simplă, la un preț tentant? Propunerea noastră este Grohe BauCurve-31536000. Cu pipă înaltă și instalare pentru o singură gaură, bateria are cartuș ceramic GROHE SilkMove® 28mm și finisaj GROHE StarLight®. Ne place ideea limitatorului de temperatură integrat care te va feri de multe accidente, dar și a limitatorului de debit ajustabil care te ajută să faci economie. Cu sistem de montare rapid, bateria va deveni rapid preferata ta: ai făcut o alegere excelentă!

Baterie bucătărie Grohe BauCurve-31536000

Încheiem cu Bateria de bucătărie Grohe Parkfield, cu monocomandă, care va arăta extraordinar și în spațiile cu design tradițional sau artistic. Cartuşul este ceramic de 35 mm cu GROHE SilkMove, bateria are schimbător aerator/jet duş, limitator de debit reglabil și protecție împotriva refluxului. Unghiul de pivotare de 360° asigură flexibilitate, iar prezența dușului te va ajuta să speli mai repede și mai bine vasele și alimentele. Designul special este ideal pentru acea bucătărie cu accente de lux din care nu îți mai vine să pleci!

Baterie bucătărie cu duș Grohe Parkfield, monocomandă, crom, duș – 30215001

Investește în bateriile de bucătărie de la Grohe de pe baterii-lux.ro și nu vei regreta! Alegea calitatea și tehnologia de top și bucură-te de interioare care arată fabulos și sunt dotate impecabil. Cine e acum gospodină desăvârșită și gazdă perfectă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.