Care sunt "plantele norocului" și unde trebuie să le poziționezi în casă pentru a atrage prosperitatea

Care sunt "plantele norocului" și unde trebuie să le poziționezi în casă pentru a atrage prosperitatea
Ramona Jurubita

Mulți oameni se plâng de greutățile pe care le au de dus în viață și speră că într-o zi totul va fi mai bine, dar nu fac nimic pentru a-și schimba situația. Poate totul ar arăta diferit în viața lor dacă s-ar înconjura de lucruri frumoase, aducătoare de energii pozitive, cum ar fi plantele.

E adevărat că norocul și-l face omul cu mâna lui, așa că primul pas ar putea fi plantarea unui arbore sau a unei flori aducătoare de noroc. Poate ai citit deja o mulțime de articole pe internet și știi că bambusul, arborele banilor, lavanda și planta șarpe aduc prosperitate în plan financiar. Astăzi vei afla despre puterile magice ale altor „plante norocoase”, care nu sunt aduse în discuție foarte des. Ei bine, acestea sunt mai rar întâlnite la noi în țară, dar pot supraviețui dacă li se creează mediul propice și dacă sunt îngrijite corespunzător.

Și știi care-i partea cea mai tare? Dacă le oferi iubire, îți vor oferi înapoi tot norocul și toată prosperitatea de care ai nevoie pentru a duce o viață așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.

În galeria foto vei descoperi numele tuturor plantelor pe care trebuie să le ai în casă, asta dacă vrei să fii fericit/ă și să ți se împlinească toate dorințele. De asemenea, vei vedea și cum arată, ca să nu le confuzi cu alte specii asemănătoare, vei afla cum să le îngrijești și unde ar trebui să le poziționezi.

Dafinul Vezi galeria foto » Camelia japoneză Lămâiul/mandarinul/portocalul

Surse foto: Pixabay, PexelsPexelsPexelsPexels, UnsplashPexelsPexelsPexels, Unsplash

Surse articol: HomebuyerWellandgoodGardeningchores

Articolul urmator
Totul despre cârtița cu nas stelat
Totul despre cârtița cu nas stelat
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.