Ce ar trebui să știm când alegem un apartament nou

Joi, 01.09.2016
de Andreea Marinescu

Există câteva aspecte de care trebuie să țineti seama pentru a vă putea bucura pe deplin de o nouă locuință. Aspecte care, ne place sau nu, vor conta mult pentru jumătatea feminină a unui cuplu.

De multe ori decizia cumpărării unei noi locuințe este luată fără a se ține cont de situațiile care se pot ivi ulterior, cum ar fi apariția unui copil, schimbarea jobului sau achiziționarea încă unei mașini de familie De aceea, doamnelor, dumneavostră trebuie să fiți cele mai atente la amănunte care vă pot ușura viața, fără a fi puse în situația să descoperiți că împrejurimile locuinței sunt lipsite de grădinițe, școli, parcuri și locuri de joacă, distanța până la cea mai apropiată farmacie sau unitate medicală este mult prea mare, ajungeți greu la stațiile destinate transportului în comun sau locurile de parcare sunt mult prea puține pentru necesitățile zonei. De asemenea, dezvoltarea imobiliară a zonei și existența vecinilor sunt alte două aspecte despre care uităm cel mai adesea să ne informăm, dar au o importanță deosebită pentru componenta socială a comunității din care veți face parte.

Soluția cea mai la îndemână pentru evitarea problemelor de acest gen este achiziționarea unui apartament într-un ansamblu rezidențial nou. Iar Gran Via Park este chiar răspunsul potrivit. Situat la intersecția a două bulevarde importante din București, Timișoara și Lujerului, ansamblul rezidențial Gran Via Park a fost gândit să vină în sprijinul nevoilor persoanelor tinere și active, mulându-se perfect pe stilul de viață alert al acestora. Astfel, pe o distantă ce se încadrează în limita a 10 minute, viitorii rezidenți vor avea la indemană Plaza România Mall, Parcul Drumul Taberei, o gamă largă de hipermarketuri, precum și acces la metrou sau RATB. Parcarea subterană este și ea un avantaj deloc de neglijat. Proiectul este aproape finalizat, a ajuns în faza montării finisajelor și, foarte important, a contractat deja peste 50% dintre apartamente și garsoniere. De altfel, imediat după finalizarea primelor două imobile va porni construcția celui de-al treilea, iar spre sfârșitul anului demarează și al patrulea. Atfel, în final, Gran Via Park nu va fi doar un ansamblu de clădiri pentru locuit ci o adevărată comunitate călduroasă și primitoare. 

 Gran Via Park va da în folosință 289 de garsoniere și apartamente cu 2 sau 3 camere. Ansamblul rezidențial se poate vizita lunea, miercurea si vinerea, cu programare. Acest program de vizionare este impus de nevoia de sigurantă a vizitatorilor, responabilii proiectului asigurându-ne că, după îndepărtarea macaralelor și închiderea integrală cu ferestre, accesul nu va mai fi limitat. Dacă nu aveți răbdare, există o alternativă cât se poate de viabilă. Cei de la Gran Via Park vă pun la dispoziție showroomul lor, deschis chiar în fața complexului rezidențial, în cadrul căruia există un model de apartament amenjat la scară de 1:1, precum și macheta generală a întregului ansamblu.

 Doamnelor, mai multe detalii, fotografii și informații despre Gran Via Park puteți găsi pe site-ul www.granviapark.ro, iar pentru o experientă completă puteți programa o vizită la nr. de telefon 0728.163.213 sau la adresa de e-mailvanzari@granviapark.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!