Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Ce să faci pentru ca alimentele să reziste mai mult în frigider

Marţi, 14.08.2018
de Andreea Baluteanu

Nu avem timp să mergem la shopping atât de des pe cât ne-am dori, așa că ajungem de multe ori în situația de a fi nevoite să umplem coșul cu cumpărături cu alimente care să ne ajungă o săptămână. Însă, în lipsa unui frigider de calitate, fructele și legumele se veștejesc, iar carnea își pierde proprietățile.

Azi îți vom oferi, însă, soluția la problema alimentelor care își dau duhul în frigider, fără a mai apuca să le mâncăm. Vezi la ce ne referim în rândurile de mai jos!

Noile combine frigorifice de la Whirlpool, secretul alimentelor care își păstrează prospețimea

De acum încolo te poți duce liniștită o dată pe săptămână la cumpărături, deoarece alimentele se vor păstra într-o stare perfectă în frigiderul tău. Whirlpool a creat noile combine frigorifice Fresh No Frost, în care fructele și legumele se simt ca în rai, păstrându-și prospețimea și toate valorile nutritive.

În acest sens, Whirlpool a îmbinat tehnologii sofisticate cu trucuri practice ce permit personalizarea spațiului intern în funcție de regulile de utilizare și de conservare specifică a fiecărui aliment. Când vei vedea cât de inteligent este concepută această combină frigorifică, vei realiza că e tot ce ți-ai fi putut dori.

Combinele oferă o flexibilitate maximă în ceea ce privește conservarea alimentelor. E vorba despre adaptarea perfectă la toate nevoile, prin rafturi încăpătoare, comode și extrem de prietenoase, pe care mâncărurile și băuturile se simt ca la ele acasă. Mai mult, rafturile sunt glisante, putând fi scoase cu până la 7 cm, ceea ce îți asigură o vizibilitate ridicată. De asemenea, combina este dotată cu rafturi și balcoane care pot fi ajustate, pentru ca tu să îți poți organiza spațiul interior după bunul plac. Nu e nimic lăsat la voia întâmplării!

Pentru ca alimentele tale să reziste în mod excepțional, Whirpool a introdus și tehnologia „Fresh Box”, un compartiment special ce păstrează temperatura la 0 grade, pentru ca aroma, gustul, culoarea și proprietățile nutritive ale alimentelor tale să fie conservate perfect. Cutia este dotată și cu un slider prin care tu poți manevra gaura de admisie a aerului, astfel încât să poți controla singură nivelul de umiditate și temperatura din interior.

Ai venit de la piață încărcată de plase cu fructe și legume proaspete și știi că îți vei asfixia frigiderul în mod chinuitor? Whirpool Fresh No Frost nu are nici cea mai mică problemă! Grație tehnologiei „Fast Cooling”, temperatura din frigider poate fi scăzută printr-o simplă apăsare de buton, astfel încât fluctuațiile de temperatură sunt evitate complet.

Mai departe, opțiunea „Super Freeze” asigură o înghețare șoc, pentru ca alimentele să se păstreze în cea mai bună stare. Vei fi extrem de recunoscătoare mai ales atunci când te întorci cu un pepene zemos, pe care abia aștepți să îl devorezi!

Whirpool a continuat să inoveze, pentru a se asigura că nu vei mai fi nevoită niciodată să arunci mâncarea din cauza faptului că ți s-a stricat în frigider. Tehnologia „Al șaselea simț” gestionează automat distribuția aerului între compartimentele de răcire (Lock Fresh) și de congelare (Freeze Lock). Astfel, sunt minimizate fluctuațiile de temperatură, este prevenită formarea gheții și este ținută sub control umiditatea, pentru alimente la fel de bune ca în ziua în care le-ai cumpărat. În plus, sistemul se dovedește cost-eficient și eco-friendly.

Dar Whirlpool te tentează și cu senzori avansați, ce vor monitoriza constant nivelul de temperatură și de umiditate din frigider, restabilind valorile indicate de fiecare dată când se produc diferențe notabile. Ai la dispoziție un algoritm de drive-uri inteligente, ce îți asigură condițiile ideale și menținerea lor.

Circulația aerului este la cele mai bune cote și datorită sistemului No Frost, care îți garantează că nu va mai trebui să îți dezgheți niciodată frigiderul, deoarece acum gheața nu se mai poate forma.

Noile combine frigorifice de la Whirlpool garantează conservarea perfectă a alimentelor, asociată cu un format atrăgător, cu un design sleek care se potrivește în toate bucătăriile. Nu ai nevoie de un spațiu generos pentru a afișa o asemenea minune a tehnologiei: Whirlpool Fresh No Frost e dotat cu Xlent Fitconsist, un sistem de balamale ce oferă posibilitatea de a plasa frigiderul foarte aproape de perete, fără a te incomoda în vreun fel. De asemenea, ușile sunt ușor de manevrat, cu mânere ergonomice și cu un profil silențios: de acum încolo, nu ți se va mai întâmpla niciodată să tresari speriată când deschide cineva ușa frigiderului și te vei putea strecura neauzită de nimeni să te delectezi liniștită cu o bucată din prăjitura ta preferată.

Mai avem o veste bună! Frigiderele Whirpool pot fi curățate fără nici cea mai mică problemă. Ți-am povestit deja că rafturile sunt glisante și pot fi scoase cât ai zice „pește”! De asemenea, combinele sunt înconjurate de o bandă antibacteriană, cu rol igienizant, ce poate fi îndepărtată însă foarte ușor.

Nu în ultimul rând, combinele sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Grație tehnologiei „Al șaselea simț”, frigiderul nu va mai răci continuu, decât atunci când este cazul. De asemenea, modelul are un rating A+++ de energie, permițându-ți să te bucuri de rezultate de excepție în conservarea alimentelor, cu un consum de energie atât de mic. Salvezi lumea, dar și portofelul tău!

Combina Whirlpool este, deci, concepută pentru a-ți oferi tot locul de care ai nevoie în depozitarea mâncărurilor și a băuturilor, cu un spațiu ergonomic și interfețe prietenoase. Display-ul cu care este prevăzut frigiderul permite un control instantaneu al temperaturii din interiorul acestuia.

De acum încolo, alimentele tale vor rezista pentru mai mult timp. Apucă-te să îți faci provizii de fructe și legume proaspete pentru iarnă, deoarece combina frigorifică Whirlpool Fresh No Frost îți permite din plin acest lucru. Descoperă noile inovații pe whirlpool.ro!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!