Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Ce semnifică numărul casei tale: descifrează energia locuinței

Otilia Geavlete
Casa numărul 1

Casa numărul 1

Casa cu numărul 1 are drept conducător planetar Soarele. În general, în casele care au numărul 1 locuiesc persoane cu poziție socială înaltă, cu prestanță și bogăție, cu autoritate asupra celor din jur. Casa nr. 1 va avea întotdeauna o poziție economică stabilă, va fi cochetă sau chiar luxoasă, iar energiile care o populează vor aduce bunăstare în viața locatarilor ei. 

Numerologia susține că fiecare număr reprezintă o energie sacră, care ne influențează destinul. Cifrele au efecte mistice asupra noastră, indiferent că vorbim despre ziua în care ne-am născut, despre numărul norocos sau despre orice altă combinație matematică semnificativă pentru noi. 

Din punctul de vedere al numerologiei, chiar și cifrele asociate cu domiciliul nostru sunt importante și determină modul în care ne ducem traiul de zi cu zi. Numărul casei sau apartamentului în care stăm spune foarte multe despre atmosfera respectivei locuințe, despre energiile pozitive sau nefaste care o populează, despre destinul celor care trăiesc în ea. 

Descoperă în galerie cum te influențează numărul casei în care stai și ce energii colectează în locuința ta. 

Surse foto: Pixabay, Pexels, IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!