Horoscop
Înapoi la

Karma ta în funcție de anul în care te-ai născut

Karma ta în funcție de anul în care te-ai născut

Cristina Gherghina

Karma înseamnă acțiune, muncă sau faptă, se referă, de asemenea, la principiul spiritual al cauzei și efectului în care intenția și acțiunile unui individ (cauză) influențează viitorul acelui individ (efect). Intenția bună și faptele bune contribuie la karma bună și la renașterea mai fericită, în timp ce intenția rea ​​și faptele rele contribuie la karma rea​​și la renașterile rele.

karma zodii

Indiferent ce fel de karma ai adus în această viață, o poți schimba. Sensul literal al karmei „acțiune” implică potențialul schimbării.  Horoscopul zilnic oferă indicii grozave pentru crearea de karma bună în fiecare zi. Acestea evidențiază potențialele obstacole cu care vă veți confrunta în timpul zilei și vă oferă sfaturi înțelepte despre cel mai bun mod de a le face față.

Anul în care te-ai născut spune multe despre cine ești și unde mergi în această viață. Totuși, potrivit numerologiei, se poate spune și despre cine ai fost într-o viață anterioară. În numerologie, Pitagora credea că fiecare număr vibrează energie. Vibrațiile numerelor sunt cele care dictează cine am fost,sau cine urmează să devenim.

Numerele din anul tău de naștere dezvăluie indicii ascunse despre lecțiile pe care le-am trăit în viețile trecute. În numerologie, se crede că sufletele noastre sunt nucleu, dar corpurile noastre se reîncarnează de multe ori pentru a evolua în continuare. În fiecare viață, învățăm lecții noi, dar nu suntem perfecți. Pe parcurs, facem greșeli și abuzăm de darurile noastre naturale. Folosind anul de naștere, vom putea identifica lucruri din viețile noastre anterioare. Înțelegerea acestor greșeli din trecut vă permite să echilibrați și să vindecați karma în viața voastră prezentă.

Tibetanii considerau că sufletul nostru se reîncarnează de 9 ori. Fiecare reîncarnare pe care o avem vine alături de mai multe încărcări karmice. Acestea încărcări sunt legate de sănătate, relații, activități și caracter. Afla în funcție de anul în care te-ai născut ce fel de karma ai!

  •  1936;1945;1954;1963;1972;1987;1990;1999;2008 caracterul tău este unul neliniștit si pesimist, pe de-o parte și ambițios într-o mică măsură. Ești o fire deschisă și prietenoasă dar și încăpățânată.

Citeste articolul complet pe Clair.ro

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cât de bună este karma ta?
Incepe quiz
Cât de bună este karma ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.