Cele mai bune idei de amenajare pentru foişoare din lemn

Joi, 09.06.2016
de Silvia Ganea

Sezonul cald a sosit în sfârşit, aşa că profităm de acest lucru şi petrecem cât mai mult timp în aer liber. Dacă te numeri printre norocoasele care nu locuiesc la bloc şi vrei să-ţi amenajezi grădina de vis, noi avem soluţia: un colţişor în care să te poţi relaxa toată vara şi din care nu-ţi vei mai dori să pleci - foişorul de lemn.

Dacă încă nu te-ai hotărât asupra modelului pe care îl doreşti şi a modului de amenajare, îţi arătăm astăzi cele mai frumoase amenajări pentru foişoare de lemn, de care te vei îndrăgosti instant!

Idei de amenajare pentru foişoare din lemn

Foişorul de lemn nu este greu de realizat, acesta putând fi ridicat într-un timp record. Pentru a-i pune amprenta ta, trebuie să faci totuși câteva cercetări, iar noi îţi vom uşura munca!

În funcţie de mărime, poţi „mobila” foișorul cu fotolii, canapele sau măsuţe de cafea. Ai atât de multe variante la dispoziţie, încât şi nouă ne este greu să ne decidem asupra unui singur mod de amenajare.

Spaţiu de relaxare

Dacă vrei să faci din foişorul de lemn locul perfect pentru relaxare, trebuie neapărat să îl mobilezi cu o canapea, căreia să îi „ataşezi” multe perne. Noi nu ne-am mai dori să plecăm de aici! Completează spaţiul cu multe plante şi flori, adaugă câteva corpuri de iluminat sau chiar minunatele ghirlande, iar foişorul tău de lemn va stârni invidia tuturor celor care îţi vor vizita casa şi grădina!

Spaţiu pentru luat masa

Dacă vrei ca foişorul să fie locul perfect pentru luat masa, îl poţi utiliza pe post de dinning room, pe toată perioada sezonului cald. Fie că foloseşti o masă rotundă sau una dreptunghiulară, rezultatele vor fi spectaculoase!

Mini-bar

Dacă vrei să faci din foişorul de lemn locul perfect pentru petrecerea timpului liber cu prietenii şi familia, îţi propunem câteva idei de amenajare de care te vei îndrăgosti instant. Pentru că stilul minimalist şi clean e în mare vogă, poţi opta pentru un astfel de „look” chiar în grădina ta! Nu uita de plante, deoarece acestea se potrivesc în orice decor şi înfrumuseţează orice spaţiu.

Bucătărie de vară

Încă nu am epuizat toate ideile de amenajare, aşa că îţi mai propunem încă o variantă: transformă foişorul de lemn într-o veritabilă bucătărie şi loc de barbeque. Nu ai nevoie de prea mult spaţiu pentru a amplasa un aragaz, cuptor sau grătar, aşa că ar trebui să iei în considerare şi această idee, mai ales dacă adori să găteşti.

Pe tine ce idee de amenajare pentru foișoare din lemn te atrage mai mult?

Surse foto: gazeboideas.xyz, cottagelife.com, famo.canuckingabroad.com, callawaycompany.com, flexfence.com, airbnb.com, bhg.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!