Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cele mai frumoase covoare de intrare pentru casa ta

Viorica Ghinea, redactor

Covorașul de la intrare nu are doar un rol practic pentru locuința ta, având în vedere că este un aliat de bază în păstrarea curățeniei, ci și unul estetic. Acesta este primul accesoriu cu care îți întâmpini rudele, prietenii și vecinii, astfel că nu trebuie să îl achiziționezi la întâmplare, ci să realizezi alegeri istețe.

Dacă nu știi spre ce modele să îți îndrepți atenția, găsești mai jos trei tipuri de covoare de intrare de calitate cu care vei face mereu o impresie bună. Magazinul online decorino.ro te așteaptă cu o gamă largă de covoare care se adaptează perfect nevoilor tale.

Covorașe de intrare simple

Minimalismul nu se va demoda niciodată, astfel că nu vei da greș dacă investești într-un covor de intrare simplu, monocrom. Îndreaptă-ți atenția spre modele maro, bej ori negre, deoarece murdăria acumulată pe ele nu se va observa repede. Cele confecționate din polipropilenă, o fibră sintetică, sunt ușor de întreținut și rețin cu succes praful și mizeria de pe talpa încălțămintei.Covoras de intrare colecția Loum - 29.07 lei


Covoras de intrare colecția Tunis - 14.68 de lei

Un covor de intrare care prezintă în plus niște striații va deveni cel mai bun aliat al tău în păstrarea curățeniei, astfel că nu ar trebui să stai pe gânduri dacă să învestești în el ori nu.


Covoras de intrare colecția Keta - 272.56 de lei

Covorașe de intrare cu mesaje

Alte modele de covoare de intrare care merită atenția și admirația ta sunt cele cu mesaje. Ce  poate să fie mai frumos decât momentul când ajungi în fața locuinței tale și te întâmpină un mesaj călduros? Vei uita instant de toate neplăcerile pe care le-ai îndurat în ziua respectivă.


Covoraș de intrare colecția Decorino Mats - 86.19 lei


Covoraș de intrare colecția Decorino Mats - 66.41 de lei

Covorașele cu mesaje reprezintă un mod bun de a-i întâmpina pe cei care îți calcă pragul casei. Ei se vor simți bine primiți încă de la intrare. Mizează pe modele care îmbină o suprafață mai aspră cu una care este mai moale. Prima va reține cu succes mizeria de pe talpa încălțămintei, în timp ce a doua va absorbi umezeala.

 
Covoraș de intrare colecția Burco - 76.32 de lei

Covorașe de intrare cu desene

Dacă ești o fire veselă și creativă, alege un covoraș de intrare care să se plieze pe personalitatea ta. Unul cu desene te va întâmpina de fiecare dată cu bună dispoziție și căldură. Fii sigură că niciun musafir nu va intra în casa ta cu fruntea încrețită după ce își va arunca privirea peste covorul pe care își șterge încălțămintea.


Covoraș de intrare colecția Taifa - 26.17 lei


Covoraș de intrare colecția Miria - 43.63 de lei

Poate că îți va veni greu la început să treci cu picioarele peste simpaticele personaje, dar ele te vor încuraja să îți păstrezi locuința curată.

 
Covoraș de intrare colecția Miria - 43.63 de lei

Sfat: Ia în considerare că toamna, iarna și primăvara, când străzile sunt pline de zăpadă și murdare de noroi, este indicat să ai două covorașe de intrare. Pe unul să îl așezi la exterior, iar pe celălalt, la interior, imediat după prag. În acest mod vei spori siguranța, iar efortul pe care îl depui pentru a păstra curățenia nu va fi în zadar.

Alegerea unui covor de intrare devine floare la ureche după ce descoperi modelele din gama prezentată de magazinul online decorino.ro. Descoperă și alte modele de covoare pentru intrare și alege-l pe cel care se încadrează cel mai bine în gusturile tale.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!