Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Chiuvetele SCHOCK îți aduc bucătăria în secolul 21!

Andreea Baluteanu

Deşi adorăm să ne răsfăţăm cu mâncăruri delicioase, nu manifestăm aceleaşi sentimente şi la adresa timpului petrecut în bucătărie, pentru a curăţa urmele gătitului. De aceea, o chiuvetă de calitate este un obiect pe care orice femeie trebuie să îl posede în bucătăria sa!

Noi îţi recomandăm să investeşti în criterii precum funcţionalitate şi durabilitate, dar să arunci un ochi şi asupra designului, esenţial pentru conturarea unui spaţiu modern şi atrăgător. Pare imposibil să bifezi atâtea avantaje într-un singur produs? Nu şi cu chiuvetele de bucătărie din granit SCHOCK, disponibile pe chiuveteonline.ro!

Chiuvetele SCHOCK, nelipsite din bucătăria secolului 21

Dacă nu ai auzit până acum de SCHOCK, înseamnă că nu ai profitat la maximum de avantajele unei bucătorii dotate după cele mai avansate standarde ale secolului 21. SCHOCK este producătorul german care ne-a uşurat incredibil viaţa în bucătărie, inventând chiuvetele de granit. Valoarea sa extraordinară este demonstrată prin cei peste 30 de ani de experienţă, în care SCHOCK a fost lider incontestabil pe piaţă, 80% dintre chiuvetele de granit vândute purtând pecetea tehnologiei sale.

Chiuvetele de bucătărie dezvoltate de SCHOCK îţi oferă un spaţiu amplu de desfăşurare, ideal pentru orice femeie a timpurilor moderne, care visează la mâncăruri la fel de delicioase precum gospodinele de odinioară, petrecând însă un minimum de timp în bucătărie. Dorinţa ne este îndeplinită de tehnologia avansată, care facilitează îngrijirea chiuvetei şi prezintă o combinaţie perfectă între corpul acesteia, baterie şi sistemul de sortare al deşeurilor menajere.

Calitatea chiuvetelor de granit SCHOCK este net superioară celorlalte opţiuni de pe piaţă, iar lista avantajelor sale te va convinge de acest fapt. Te întrebi de ce tocmai granitul este materialul-vedetă al momentului? În primul rând, rezistenţa sa mecanică extraordinară la lovire şi zgâriere, dar şi la temperaturi extreme (280°C), îţi va garanta că nu există nici cel mai mic risc ca frumoasa ta chiuvetă de bucătărie să sufere cel mai mic neajuns. Adori să găteşti, dar nu suporţi să pierzi timp preţios curăţând o chiuvetă încăpăţânată? De acum încolo vei avea mai mult timp pentru maratonul tău de seriale, deoarece chiuvetele de granit sunt mai uşor de curăţat şi întreţinut, materialul fiind rezistent la pete.

Iar avantajele nu se opresc aici. Chiuvetele de bucătărie din granit SCHOCK propun tehnologiile revoluţionare CRISTALITE+ şi CRISTADUR, care îţi oferă o îmbinare armonioasă a calităţii, eleganţei şi inovaţiei, direct în bucătăria ta!

SCHOCK CRISTALITE+ duce şi mai departe importanţa acordată calităţii şi ne oferă chiuvete din granit cu conţinut de 80% cuarţ, cel mai dur component al granitului, şi lianţi acrilici de înaltă calitate.

Îţi va fi imposibil să provoci cea mai mică daună acestui material, rezistent la temperaturi ridicate, la şocuri mecanice şi la produse chimice agresive.

Durabilitatea sa de excepţie îţi garantează că, de acum înainte, chiuveta va fi cel mai rezistent obiect din bucătăria ta!

 

Tehnologia CRISTALITE+ convinge şi graţie finisajului neoporos ProHygienic 21. Suprafaţa extrem de fină la atingere nu este doar o piesă de bază într-un design atractiv, dar şi garanţia unei igiene de excepţie: sistemul ProHygienic 21 asigură o protecţie naturală împotriva a până la 95% dintre bacterii, un aspect esenţial, mai ales atunci când ne gândim cât de expusă este chiuveta noastră contactului cu tot felul de alimente şi ustensile de bucătărie.

Bucătăria ta va deveni cea mai atractivă încăpere din casă, iar chiuveta, vedeta ei, graţie tehnologiei CRISTADUR. Este vorba despre un material premium care a fost brevetat de SCHOCK în 2005. Pe lângă caracterul practic, estetica devine aici un punct de referinţă. Vei fi impresionată de puritatea culorilor, nuanţele aprinse ocupând cu succes poziţia de vedetă a casei tale. Finisarea strălucitoare va lua ochii tuturor invitaţilor, iar structura fină, nanoscopică a materialului va oferi chiuvetei tale un design „mătăsos”, care se va curăţa aproape de la sine, în timp ce tu îl vei admira vrăjită.

Chiuvetele de granit SCHOCK impresionează nu numai graţie tehnologiilor moderne care stau la baza lor, dar şi aspectului ireproşabil. Ai de ales între culori diverse, care se mulează perfect pe specificul locuinţei tale: nuanţe vii, efervescente, precum Albastrul Ocean sau Verde Peppermint, dar şi tonuri elegante, luxuriante, precum Magnolia sau Polaris. De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru diferite forme (dreptunghiulare, rotunde sau ovale), în perfectă concordanţă cu spaţiul tău şi pentru una sau mai multe cuve. Montarea se poate realiza pe blat, la nivelul acestuia, sau sub blat, fără a afecta însă manevrele de curăţare.

Pentru un design atractiv, dar şi unitar, noi îţi recomandăm să optezi şi pentru o baterie din granit SHOCK, care prezintă la rândul său tehnologiile CRISTALITE+ sau CRISTADUR. Pe lângă rezistenţa, designul şi caracterul practic care recomandă şi chiuvetele SCHOCK, bateriile din granit sunt confecţionate din materiale de o calitate superioară, care păstrează apa în cea mai bună stare, protejează împotriva bacteriilor şi a depozitelor de murdărie şi calcar.

Chiuveteonline.ro îţi oferă şansa de a achiziţiona seturi de chiuvetă şi baterie din granit, îmbinând armonia designului cu beneficiile materialelor de calitate. În plus, beneficiezi şi de promoţii, oferte de preţ şi reduceri, în funcţie de modelele alese. 

Vei comanda uşor, rapid şi fără probleme, la cel mai bun preţ, şi beneficiezi şi de transport gratuit, dacă achiziţionezi produse de peste 199 de lei!

Magazinul chiuveteonline.ro îţi oferă şi alte accesorii de bucătărie, dar şi produse de curăţare din gama SCHOCK Easy Care, care te vor ajuta să îngrijeşti şi să prelungeşti viaţa produselor de excepţie pe care tocmai le-ai achiziţionat.

Sperăm că te-am convins de importanţa de a investi într-o chiuvetă de calitate, de care să te bucuri timp îndelungat, şi că vei alege şi tu produsele SCHOCK, distribuite de chiuveteonline.ro!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!