Cum alegi fotoliul de masaj potrivit nevoilor tale

Cum alegi fotoliul de masaj potrivit nevoilor tale

Lorena Teacă

Masajul reprezintă modalitatea ideală prin care puteți ameliora simptomele neplăcute ale unor afecțiuni de care suferiți. În plus, acesta vă ajută să scăpați de stresul acumulat pe parcursul zilei. Acesta poate fi efectuat în cadrul unui salon sau acasă, prin intermediul celor mai eficiente fotolii de masaj Komoder. Dat fiind costul crescut al ședințelor de terapie realizate în mod frecvent în diverse saloane, achiziția unor astfel de produse pentru acasă a devenit o alegere din ce în ce mai populară.

Fotoliile de masaj sunt ușor de utilizat și întreținut, iar efectele utilizării acestora sunt mai mult decât benefice pentru sănătatea voastră fizică și psihică. Cum alegeți însă produsul potrivit nevoilor voastre? Astăzi ne-am propus să găsim răspunsul la această întrebare. Iată care sunt criteriile esențiale de care trebuie să țineți cont pentru a face alegerea corectă!

Tipologia fotoliilor de masaj

Tipul fotoliului de masaj pe care îl alegeți are un rol esențial. Iată cele mai populare funcții ale produselor disponibile în această categorie:

Masajul Shiatsu - Fotoliile care efectuează astfel de masaje ajută la relaxarea profundă a țesuturilor și a mușchilor. Astfel, acestea stimulează punctele de presopunctură ale persoanelor care le utilizează, reducând stresul și ajutând la eliminarea toxinelor din organism.

Masajul cu vibrații - Mișcările de acest tip elimină oboseala, contribuind la relaxarea și energizarea utilizatorilor.

Fotoliu

Masajul spatelui - Fotoliile cu programe speciale care asigură masajul spatelui folosesc diverse tehnici de balansare, cu efecte calmante asupra utilizatorilor. Efectuate în mod frecvent și constant, aceste ședințe de masaj ajută considerabil la eliminarea simptomelor specifice afecțiunilor de la nivelul coloanei vertebrale.

Masajul pentru îmbunătățirea circulației - Fotoliile care pun la dispoziție această tehnică de masaj operează prin intermediul unor mișcări rapide la nivelul pielii. Acestea intensifică circulația și sporesc nutriția țesuturilor profunde ale pielii. Persoanele care se confruntă cu diverse afecțiuni precum atrofiile musculare beneficiază considerabil de efectele pozitive ale acestui tip de masaj.

Dimensiunea potrivită

Acum că ați aflat câteva dintre principalele tipuri de masaj de care puteți beneficia atunci când aveți un fotoliu Komoder acasă, este important să acordați atenție și dimensiunii potrivite a noului accesoriu. Acest factor influențează libertatea de mișcare a utilizatorului. Din acest motiv, este important să optați pentru un produs adecvat pentru spațiul pe care îl aveți la dispoziție.

Dacă alegeți un fotoliu de masaj pentru o casă sau un apartament cu spațiu generos, este recomandat să optați pentru unul ceva mai voluminos. Astfel, vă veți simți mai confortabil în timpul sesiunilor de masaj. Veți avea tot spațiul necesar la îndemână, pentru ca voi să uitați de stres și să vă relaxați mintea și corpul.

În schimb, dacă spațiul în care va fi instalat noul fotoliu nu este unul de dimensiuni mari, va trebui să optați tot

Articolul urmator
Îngălbenirea frunzelor: cauze și remedii
Îngălbenirea frunzelor: cauze și remedii
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți, potrivit personalității tale
Incepe quiz
Ce stil vestimentar ar trebui să adopți, potrivit personalității tale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.