Cum să îți amenajezi baia în 2018

Cum să îți amenajezi baia în 2018

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Baia nu trebuie percepută doar ca locul pe care îl vizitezi în grabă, când ai o „nevoie” urgentă, când ajungi acasă, ci trebuie considerată o oază de relaxare, în care să te retragi liniștită la final de zi. În baie trebuie să ai toate condițiile necesare pentru a te reculege, dar și pentru a te încărca cu energie pozitivă.

Din acest motiv, amenajarea băii în 2018 trebuie să pornească de la piese deosebite, care să transforme complet aspectul aceste încăperi. În acest sens, noi îți recomandăm alegerea unor articole simple, cu design minimalist, pe care să le integrezi într-un decor elegant și stilat.

Pe neakaisa.ro găsești toate piesele de care ai nevoie pentru a-ți regândi complet baia, dar și idei și recomandări prețioase, care te pot ajuta să iei decizia corectă în amenajarea acesteia. Printre piesele în tendințe care nu trebuie să îți lipsească în 2018 se află și lavoarele freestanding, ideale pentru băile luxoase și elegante. Află care sunt cele mai căutate modele mai jos!

Iată cum îți amenajezi baia în 2018!

Lavoar freestanding pe pardoseală

 

 

lavoar freestanding pe pardeoseala

Lavoar pe pardoseală Dalet Ovale Freestanding,

neakaisa.ro

Lavoarele freestanding au început să fie integrate în băile noastre abia de câțiva ani. Aceste accesorii deosebite se regăseau de obicei în restaurante și hoteluri luxoase, oferind un aer elegant și opulent încăperii respective. Din fericire, în 2018 fac parte dintre piesele care nu trebuie să lipsească din nicio baie și care pot fi integrate extrem de ușor în decor, indiferent de designul încăperii.

Lavoar freestanding Laufen Il Bagno Alessi One,

neakaisa.ro

Lavoarul freestanding pe pardoseală imprimă nu doar eleganță băii tale, ci te ajută să obții și mai mult spațiu. Aceste modele impunătoare inspiră libertate de exprimare, mișcare și spațiu și „aerisesc” mult mai bine baia decât lavoarele încastrate.

lavoar pe pardoseala alb freestanding

Lavoar pe pardoseală Dalet Square Freestanding, neakaisa.ro

Pentru un design neconvențional, alege dulăpioare suspendate pentru baie, pe care să le poziționezi de o parte și de cealaltă a lavoarului freestanding pe pardoseală. Efectul este cu adevărat spectaculos, iar oaspeții tăi vor fi cu siguranță impresionați de alegerea ta!

Design rotund

 lavoar rotund

Lavoar freestanding Vitra Istanbul cu orificiu pentru baterie, neakaisa.ro

Acest stil extraordinar de adaptabil poate fi integrat în orice baie. Pe lângă forma minimalistă și elegantă, vei economisi spațiu, un atu pe care nu ne permitem să îl trecem cu vederea. Astfel, lavoarul freestanding rotund devine o piesă perfectă pentru o baie mică sau pentru una care are nevoie de mai mult spațiu. Designul și eleganța acestui lavoar îți vor transforma complet baia, devenind un interior modern și relaxant.

Cu baterie joystick

 lavoar cu baterie joystick

Lavoar freestanding Roca Amberes cu baterie joystick, neakaisa.ro

Deși modelul de mai sus este un lavoar recomandat îndeosebi pentru spațiile publice, îl poți include cu ușurință chiar și în baia ta sau, de ce nu, în cea dedicată oaspeților. Astfel, economisești spațiu și ai parte de un lavoar foarte ușor de curățat și de întreținut. Piesa minimalistă, cu un design sculptural, este exact ce ai nevoie pentru a-ți personaliza baia și pentru a-i oferi mai multă eleganță. Se asortează de minune cu o cadă freestanding Besco Victoria, dar și cu un bideu pe pardoseală. Rezultatul final va fi un interior impunător, cu piese care conferă senzația de masivitate și opulență.

Totem

lavoar totem

Lavoar pe pardoseală Ideal Standard Dea Totem Freestanding, neakaisa.ro

Rămânem la capitolul opulență și îți recomandăm lavoarul pe pardoseală tip totem, perfect pentru un ambient fresh. Designul freestanding îți permite să instalezi acest lavoar oriunde dorești în baie și să îl adaptezi nevoilor tale. Noi considerăm că se potrivește de minune într-o baie tradiționalistă în două culori sau pe un fundal alb, însă cel mai bine e să îți lași imaginația să se joace cu diverse concepte. Mizează pe concepte precum continuitate de design și spațialitate și armonizează această piesă cu elemente naturale, așa cum sunt granitul, piatra, lemnul sau pereții vii.

Design pur geometric

lavoare cu design patrat

Lavoar freestanding Besco Assos, neakaisa.ro

O piesă impunătoare, cu fațete drepte și colțuri ușor curbate, lavoarul cu design pătrat este ideal pentru o baie masculină, cu elemente puternice. Poate fi integrat perfect într-o baie rustică sau retro, dar și în una modernă. Poți asorta această piesă cu o cadă rectangulară sau cu o cadă de colț, dar și cu elemente din lemn, cărămidă sau inox.

Inspiră-te din aceste idei de amenajare a băii în 2018! Lavoarul freestanding este vedetă în designul interior în 2018, așa că profită și tu de „puterile” sale! Pentru mai multe modele, intră pe neakaisa.ro.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.