Cum să îți reorganizezi dormitorul fără să cheltuiești vreun ban

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Toți ne dorim un somn odihnitor, iar atunci când nu îl obținem, încercăm să găsim diverse modalități prin care să ne mai viziteze Moș Ene. Te-ai gândit vreodată că ar fi timpul să îți reorganizezi dormitorul, astfel încât să te simți mai confortabil? Ai nevoie de un spațiu liniștitor pentru a compensa agitația și traficul prin care treci zi de zi. Dacă vrei să îți reorganizezi dormitorul, dar nu vrei să scoți niciun ban din buzunar, iată câteva sfaturi utile!

Începe cu patul

Începe cu patul

Când începi reorganizarea, asigură-te că patul este primul pe care îl muți. De obicei, acesta ocupă cel mai mult spațiu, astfel că este bine să îl poziționezi cât mai aproape de perete, pentru a economisi din spațiul încăperii. În plus, conform specialiștilor, și poziția de somn este importantă. Persoanele care dorm poziționate în direcția N se odihnesc mai bine. 

Păstrează esențialul

Păstrează esențialul

Lasă în dormitor doar numărul minim de articole. Întreabă-te de ce ai cu neapărat nevoie și apoi scapă de orice nu este favorabil unui mediu odihnitor și relaxant. Pentru a face acest lucru, este recomandat să renunți la obiectele de mobilier inutile sau chiar la aparatele electronice care ocupă mult spațiu. 

Nu face totul într-o zi

Nu face totul într-o zi

Nu te ambiționa să termini totul într-o zi. Fă-ți o listă cu lucrurile pe care vrei să le schimbi în dormitorul tău, pentru că te asigurăm că va dura ceva. Începe de la lucrurile mici, verifică dacă îți place, apoi continuă procesul a doua zi. Mai puțin stres!

Sortează pe categorii

Sortează pe categorii

Ca să îți iasă totul așa cum ți-ai propus, experții recomandă să începi cu o singură categorie și să faci ordine treptat. Astfel, azi poți începe să muți patul, apoi poți schimba poziția noptierelor și a tablourilor. 

Surse foto: iStock

Articolul urmator Cum alegi culorile potrivite pentru dormitorul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.