Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cum să nu îți mai dezgheți niciodată frigiderul

Marţi, 14.08.2018
de Andreea Baluteanu

Să recunoaștem: operațiunea de a dezgheța frigiderul este una dintre cele mai plictisitoare treburi casnice. Când ne e lumea mai dragă și ne îmbătăm cu gândul că vom avea, în sfârșit, un pic de timp și pentru noi, realizăm că frigiderul nostru ar putea scufunda Titanicul, atât de plin e de gheață.

Nu este, însă, cazul să îți faci griji, deoarece noi am descoperit super combinele frigorifice care îți garantează că nu va mai trebui să îți dezgheți niciodată frigiderul! Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Whirlpool Fresh No Frost, combinele frigorifice care nu mai au nevoie de dezghețare manuală

Uită de dezghețarea manuală odată pentru totdeauna: așa sună cadoul pe care ni-l face Whirlpool! Combinele frigorifice au la bază tehnologii avansate, care ne garantează că în frigider nu se va mai forma niciodată înfiorătorul strat de gheață.

Este vorba, în primul rând, despre tehnologia Total No Frost, care asigură răcirea omogenă a întregii cavități datorită sistemului de circulație a aerului, astfel fiind prevenită formarea gheții. E wow, nu?

„Al șaselea simț” se numără printre cele mai inovatoare tehnologii de la Whirlpool, detectând toate variațiile de temperatură și acționând pentru a recupera diferențele, conturând astfel mediul ideal în care alimentele sunt conservate. Tehnologia e prezentă atât la nivelul frigiderului (Lock Fresh), dar și în congelator (Freeze Lock), asigurând o umiditate optimă în ambele compartimente. E garanția supremă că alimentele tale se vor păstra mereu în cele mai bune condiții, conservându-și gustul, proprietățile, aroma și culoarea. Noi suntem impresionate!

Și nu este totul! Există senzori care verifică în mod constant nivelul de temperatură și de umiditate din frigider, astfel încât să intervină când au loc cele mai mici schimbări. Este motivul pentru care Whirlpool Fresh No Frost nu răcește constant, precum restul modelelor de pe piață, ci acționează numai atunci când e necesar: o măsură care va presupune un consum redus de energie și o factură la curent ce te va face să sari în sus de bucurie!

Nu în ultimul rând. „Fresh Box” păstrează temperatura de 0 grade în sertarul în care ții alimentele ultra perisabile. Această tehnologie va prelungi prospețimea mâncărurilor tale, le va salva gustul, aroma, culoarea, proprietățile, astfel încât tu să te bucuri mereu de fructe și legume la fel de proaspete ca atunci când abia ai venit de la piață. Poți controla, la rândul tău, gradul de umiditate și temperatura din interiorul frigiderului, modificând gaura de admisie a aerului, dacă vei considera necesar. Crede-ne, nu vei avea ce să reproșezi acestui model de la Whirlpool!

O altă problemă pe care o întâmpinam cu frigiderele vechi apărea atunci când încărcam combina cu o mulțime de alimente, după un drum la supermarket. Bietul nostru frigider abia mai făcea față afluxului, așa cum se întâmpla și când nu mai aveam răbdare și eram nevoite să introducem în frigider oala cu mâncare prea curând ridicată de pe foc. Dar Whirlpool ne soluționează cu generozitate problemele! „Fast Cooling” este opțiunea care îți va asigura scăderea rapidă a temperaturii în frigider, prin simpla apăsare a unui buton.

Mai mult, „Super Freeze” realizează o înghețare  șoc, perfectă pentru a conversa toate proprietățile nutritive ale alimentelor pe care le introduci în frigider. Da, te poți bucura imediat de un smoothie rece ca gheața, chiar dacă abia ai adus fructele de la piață.

O combină frigorifică practică, stilish, cost-eficientă și eco-friendly

Combinele frigorifice Whirlpool Fresh No Frost nu reprezintă cea mai bună opțiune a momentului doar datorită faptului că te scapă de corvoada de a-ți dezgheța la intervale regulate frigiderul. Crede-ne, atunci când le vei vedea pentru prima dată, te vei îndrăgosti și de design-ul lor atrăgător, sleek și stylish, în culori și materiale care se potrivesc în orice încăpere.

Modelul are la bază tehnologia Xlent Fitconsist, care construieşte balamale de uși ce îți oferă posibilitatea de a plasa frigiderul foarte aproape de perete, putând să îl manevrezi apoi cu ușurință. De acum, poți profita de orice centimetru rămas liber, ceea ce e o veste extraordinară pentru proprietarele de bucătării mici.

Mânerele ergonomice facilitează și ele aceeași utilizare simplă, lipsită de complicații, căreia nu ai să îi faci nici cel mai mic reproș. Totul e wow, după părerea noastră!

De asemenea, Whirlpool Fresh No Frost e dotat și cu un sistem de rafturi glisante, care te ajută să organizezi foarte ușor conținutul frigiderului. Acestea îți permit să vezi fără probleme până în capătul combinei, putând fi scoase cu până la 7 cm pentru a asigura vizibilitatea supremă. Mai mult, rafturile și balcoanele sunt ajustabile, ceea ce înseamnă că poți gestiona fără nici cea mai mică problemă spațiul.

Depozitarea alimentelor este ușurată și de împărțirea ergonomică a spațiului, unde fiecare locșor este exploatat la maximum. Flexibilitatea maximă în conservarea alimentelor presupune adaptarea la fiecare nevoie, astfel încât toate mâncărurile tale vor fi păstrate în cea mai bună stare cu putință.

Iar afișajele display-ului îți oferă în permanență informațiile de care ai nevoie despre condițiile de stocare și te vor atenționa în caz de avarii. Nu e nimic care să le scape din vedere!

Știm, mai există o problemă care te poate descuraja: cât de ușor va fi să cureți această minune a tehnologiei? Foarte simplu! Ți-am vorbit mai sus despre accesul facil la componentele combinei, acum îți vom aminti despre banda antibacteriană special proiectată, cu rol igienizant, care poate fi însă îndepărtată foarte ușor, pentru a curăța și cele mai greu accesibile locuri.

Nu în ultimul rând, ți-am povestit despre eficiența energetică a combinei noastre preferate! Tehnologia „Al șaselea simț” și senzorii inteligenți monitorizează constant umiditatea din cadrul frigiderului, precum și temperatura, acționând doar atunci când este nevoie. Economia se va resimți nu numai la nivelul facturii tale de la lumină, dar și în misiunea noastră sacră, aceea de a proteja mediul. Având un rating A+++ de energie, frigiderul îți va permite să te bucuri de o prospețime uluitoare cu un consum de energie minuscul.

Așa cum ai văzut, combinele frigorifice Whirlpool Fresh No Frost reprezintă răspunsul la toate problemele noastre moderne! Descoperă și tu cele mai înalte tehnologii Whirpool și asigură-te că adăpostești în casa ta frigiderele care nu mai au nevoie niciodată de dezgheț!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!