Cum să-ți pregătești casa cu stil pentru Crăciun

Cum să-ți pregătești casa cu stil pentru Crăciun

Redactor Andreea Baluteanu

Prin oricâte dificultăți zilnice am trece, parcă orice rău e alinat de perspectiva apropierii Crăciunului. Tocmai de aceea, când ne simțim acaparate de stres, începem să planificăm decorarea casei pentru sărbători și ne simțim instant mai bine.

O veste am adus: se apropie Crăciunul, e timpul pentru pregătiri

O combinație între energie clocotitoare, entuziasm și, recunoaștem, și un strop de stres, pregătirile pentru decorarea de Crăciun a casei sunt una dintre părțile noastre favorite din an. Ca să nu ajungi să suferi din cauza tensiunii de a organiza totul pe ultima sută de metri și ca să prelungești bucuria sărbătorilor, sfatul nostru este să începi decorarea casei din timp în acest an. 

Luminile de Crăciun surprind magia sărbătorilor!

Ce ar fi Crăciunul fără instalațiile sale feerice? Alege Iluminatul Festiv iProfesional de pe iCraciun.ro! Minunate pentru locuință, dar și pentru casă, curte sau grădină, instalațiile vor contura acea atmosferă magică în casa ta!

Instalațiile Șir pot fi atârnate în brad, în jurul galeriei perdelei sau lipite pe șemineu ori în lungul obiectelor de mobilier. Fă-ți o cunună pe tăblia de la pat și te vei simți precum o prințesă în castelul său de lumini! Nouă ne place mult instalația pentru Crăciun cu 400 de leduri, în tonuri de alb rece și alb cald!

instalatii sir de craciun

Vrei să îți transformi casa în regatul Crăciunului? Nu ai nevoie de gheață, ca la Polul Nord, dar Perdelele de Lumini vor face furori. Pe iCraciun.ro găsești cele mai variate și mai ispititoare modele, în mai multe culori disponibile. Noi abia așteptăm să decorăm!

perdele de lumini

Încă și mai fastuoase sunt Perdelele tip Țurțuri de Lumini! Au o rezistență deosebită la acțiunea factorilor de mediu (ploaie, ninsoare, vânt sau îngheț) și vor conferi casei tale un look tradițional, atât de sărbătoresc. Te vei simți încă o dată copil!

perdelele tip țurțuri de lumini

Furturile/tuburi cu LED rețin toată magia sărbătorii. Sunt minunate pentru a decora un exterior festiv, fiind dotate cu controller cu 8 jocuri de lumini sau cu lumină statică. Vor fi secretul unei case care strălucește cu puterea magiei de Crăciun!

Furturile/tuburi cu LED

Încheiem cu Instalația cu LED Șir, disponibilă în cinci culori, care e esența decorațiilor noastre de Crăciun. Uităm de becuri sau veioze, ne dorim ca numai lumina ei feerică să ne mângâie atmosfera din casă. E ideală atât pentru pom, dar și pe post de accent deco.

instalația cu LED șir

Alege iluminatul festiv profesional de la iCraciun.ro! Fă un slalom virtual printre instalațiile șir, perdelele de lumini, figurinele și țurțurii de lumini și modelele de furtun LED, care aprind în suflete magia sărbătorilor. Comanda minimă este de 100 de lei, însă limita dispare dacă alegi să faci plata online. Ne mai poate judeca cineva că ne-am apucat deja de pregătiri?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cum scoți din casă mirosul neplăcut de miel după ce ai gătit friptura tradițională
Cum scoți din casă mirosul neplăcut de miel după ce ai gătit friptura tradițională
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.