Cum se îngrijesc corect hainele de lână

Cum se îngrijesc corect hainele de lână
Ramona Jurubita

Puloverele de lână sunt preferatele noastre când vine sezonul rece, pentru că ne țin de cald, sunt extrem de comode și arată foarte bine. Ce să mai, ne simțim ca într-o îmbrățișare caldă într-un pulover de lână, nu-i așa? Ca acestea să fie impecabile întotdeauna, va trebui să respectăm, fără abateri, toate regulile de îngrijire. Nu-i așa că nu vrei să riști și să distrugi hainele preferate? Atunci va trebui să ții cont de câteva sfaturi prețioase.

Lâna este o fibră naturală delicată, iar asta înseamnă că ai nevoie de multă atenție când o cureți. Programul de spălare trebuie să fie cel adecvat și temperatura apei să fie potrivită. Nici depozitarea pieselor vestimentare confecționate din acest material nu este întâmplătoare. Pare complicat? Nu e chiar așa. Din galeria foto vei afla de ce nu trebuie să le pui niciodată pe umeraș. De asemenea, vei descoperi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să nu se deformeze și să nu își piardă absolut deloc din strălucire.

Alege programul de spălare pentru haine delicate Vezi galeria foto » Spală-le doar cu detergentul potrivit Nu le înălbi niciodată

Surse foto: iStock, PexelsPexelsUnsplash

Surse articol: IfbappliancesMollymaidSeattletimes

Articolul urmator
La ce program se spală adidașii, ca să nu îi strici
La ce program se spală adidașii, ca să nu îi strici
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale
Incepe quiz
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.