Nu Skin

De ce nu este bine să omori păianjenii

Redactor Divahair.ro

Atunci când vezi un păianjen, primul gând care îți vine în minte este să te ascunzi sau să faci cumva să îl extermini. Teama de păianjeni este destul de răspândită, asta pentru că nimeni nu știe, de fapt, care este rolul lui în natură. Ceea ce îi sperie pe mulți este modul în care arată.

Însă, înainte să te treacă un fior pe șira spinării, îți prezint câteva motive pentru care aceste mici vietăți au un rol important și nu este bine să le ucizi.

femeie speriata de paianjen

Păianjenii sunt insecte care se hrănesc, la rândul lor, cu alte insecte. Toate musculițele enervante care îți intră uneori chiar și în mâncare ar putea dispărea dacă ai lăsa păianjenii să își facă treaba. Aceștia sunt locuitori benefici pentru orice grădină sau casă datorită faptului că stopează răspândirea insectelor dăunătoare. Sunt considerați cei mai importanți prădători tereștri, care mănâncă tone de insecte dăunătoare în fiecare an.

Și nu te speria la gândul că l-ai putea găsi umblând printre produsele alimente, pentru că nu este acel tip de insectă. Cel mai probabil o să îi găsești pe podea sau într-un colț al tavanului, așteptând să apară alte insecte pe care să le mănânce.

Sunt inofensivi

Oricât de ciudat ar părea, păianjenii domestici nu îți fac niciun rău, cu excepția momentului în care te pot înțepa, atunci când ai intrat în cotact cu el. Este un mod de autoapărare, iar înțepătura lui nu ese mortală, ci, în cel mai rău caz, îți poate provoca o iritație sau o umflătură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta