De ce să alegi un covor profesional de calitate?

De ce să alegi un covor profesional de calitate?

Redactor Divahair.ro

Poți alege covorase profesionale atunci când trebuie să amenajezi un spațiu care are nevoi speciale, dar și când vrei să “îmbogățești” mediul cu un produs unic și deosebit. Covoarele profesionale, chiar și personalizate, au posibilități infinite de personalizare și asigură controlul deplin al fiecărui pas al procesului de fabricație.

Care sunt avantajele covoarelor profesionale comandate la covoare-profesionale.ro?

Cel mai bun motiv care duce la alegerea unui covor profesional este legat de dimensiunea spațiului ce urmează a fi accesorizat. Poate fi un spațiu deosebit de mare, care depășește dimensiunile spațiilor destinate unui covor standard, sau un spațiu neregulat.

Covor de mari dimensiuni, realizat în două culori, creat special pentru birou.

Aceste nevoi apar de obicei în spații diferite decât cele casnice. Acesta poate fi, de exemplu, holul unui hotel mare sau interiorul unei bănci. În primul caz este nevoie de covoare birou cu dimensiuni mai mari decât cea normală, în timp ce în al doilea caz necesitatea principală este de a avea un covor cu o formă și dimensiune calculate exact pe baza spațiului pe care trebuie să-l accesorizeze.

Un covor profesional, achiziționat la comandă, este un produs unic și exclusivist, care dă valoare și prestigiu mediului și face spațiul confortabil și plăcut de locuit.

Poți folosi personalizarea covoarelor atunci când trebuie să amenajezi spații de lucru. În domeniul profesional se poate acționa într-un mod deosebit asupra aspectului covorului, reproducând sigla companiei sau folosind culorile care disting firma pe piață.

Alegerea unui covor pe măsură înseamnă a putea defini în detaliu toate aspectele și caracteristicile produsului finit. Când te gândești la un produs pe măsură, primul gând se duce la dimensiuni, însă acest aspect este doar unul dintre multele asupra cărora poți acționa.

În primul rând, atunci când soliciți covoare HORECA și de birou, poți defini formatul pe care îl va avea covorul. Pe lângă formele clasice - dreptunghiulare, pătrate, rotunde - poți solicita un covor oval, triunghiular, cu altă formă geometrică sau cu formă neregulată. Amenajarea spațiilor interioare al unui birou cu covoare, de exemplu, necesită realizarea unui covor pe măsură definit pe baza dimensiunii biroului.

Posibilitatea de a personaliza covorul îți permite și să obții produsul plecând de la indicațiile unui client, o imagine sau o schiță, alegând formatul, dimensiunile și aspectul pe care îl va avea designul final.

Capacitatea de a crea un covor la comandă pornind de la o imagine este deosebit de valoroasă în domeniul profesional. Pentru magazine și companii înseamnă a putea accesoriza spații de vânzare, birouri sau showroom-uri cu un covor care afișează logo-ul sau imaginea firmei. Un spațiu accesorizat cu un covor de acest tip nu numai că îl face imediat recunoscut, dar transmite și atenția la detalii și căutarea calității de către brand.

Chiar și materialele folosite la realizarea covoarelor pot fi alese liber. Pentru covoarele destinate amenajării spațiilor de lucru sau medii în care se petrece timpul liber, aspectul de luat în considerare este confortul care reiese din utilizarea lor. Din acest motiv, fibrele folosite sunt de calitate superioară, capabile să ofere niveluri excelente de rezistență și lucrabilitate.

Dacă ai nevoie de un covor special, care să se facă remarcat pentru designul său excentric și unic, poți decide să folosești alte fibre sau să combini diferite elemente. Fibrele de origine naturală pot fi folosite împreună cu inserții metalice sau în alte elemente alese de imaginația designerilor sau clienților. Covoarele astfel realizate pot fi folosite pentru a mobila o camera din casă, un birou sau un magazin.

Rezultatul personalizării este o creație originală, un covor unic contemporan, de cea mai înaltă calitate și capabil să reflecte gusturile și personalitatea clientului. Fie că este vorba de un magazin sau de un birou, datorită covoarelor profesionale este posibilă accesorizarea spațiului cu un produs de lux și exclusivist, care poate fi privit ca un adevărat obiect artistic pentru afacerea ta.

Articolul urmator
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Ce calitate te defineste?
Incepe quiz
Ce calitate te defineste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.