Nu Skin

Decoraţiuni şi idei de cadouri pentru un Crăciun de vis

Redactor Andreea Baluteanu

Credem într-un adevăr absolut: nu e niciodată prea devreme pentru a începe să te pregătești pentru Crăciun! Magia sărbătorii îți va umple viața de bucurie și de lumină, determinându-te să savurezi cu nerăbdare de copil fiecare clipă până la venirea Moșului.

Îți dezvăluim în rândurile de mai jos rezultatul „strădaniei” noastre din ultimele zile: nu ne-am mai putut abține și am strâns laolaltă cele mai frumoase decorațiuni și idei de cadouri pentru Crăciun. Pregătește-te din timp pentru sărbători ca în basme!

E vremea cadourilor: decorațiuni și daruri pentru un Crăciun plin de magie

Copii îmbujorați, brazi încărcați, zăpadă sclipitoare și pace de neîntinat: e ceea ce ne dorim de Crăciun! Iar decorațiunile și cadourile alese cu suflet vor contribui la această atmosferă de vis, umplându-ți sufletul de fericire și de anticipație: nu e așa că să te pregătești de pe acum pentru sărbători e un antidot perfect la vremea mohorâtă de afară?

Am descoperit magia în stare pură pe folina.ro. Magazinul virtual te va captiva încă de la primul clic, tentându-te cu imaginea unui cămin ca din povești, în care pomul de Crăciun e mângâiat cu podoabe din lemn, masa e încărcată de bunătăți și decorațiuni mirosind a fericire, iar cei dragi pleacă de la tine cu tolba plină de cadouri. Folina nu e o simplă destinație de shopping, ci reprezintă un personaj în toată regula, imaginat de creatori drept o femeie creativă, ce își repară singură obiectele din casă, care poate să dea un sfat fabulos de modă cu aceeași înțelepciune cu care îți oferă o recomandare de amenajări interioare. Iar Folina ne încurajează să visăm și la ambientul cald, intim și magic al Crăciunului!

Iată pe ce decorațiuni am pus ochii!

Ornamente de brad

De Crăciun, brăduțul e inima casei tale. Cu mic cu mare, toți ne strângem în jurul copacului legendar, admirând cu gura deschisă podoabele și trăgând cu ochiul nerăbdători la cadourile adunate cuminți sub el. Folina îți recomandă în acest an ornamente de brad realizate homemade, din lemn și plexiglas.

Ce spui despre un ornament fosforescent în formă de ren? Ajutorul neprețuit al Moșului vine să îți lumineze sărbătorile, fiind conceput din plexiglas alb, fosforescent, ceea ce înseamnă că va scânteia delicat în întuneric, indicându-ți drumul către bolul ascuns cu bomboane de sub brad (e complet OK ca în decembrie să îi faci câte vizite poftești). Setul de la Folina conține 7 ornamente de brad, în formă de ren, însemnate cu cel mai frumos mesaj din lume: „Crăciun fericit!”.

Ornament fosforescent Ren - set 7 bucăţi

Patinoarule, venim! Cui nu îi place să alunece pe gheața sclipitoare, vesel și zglobiu? Ornamentul pentru brad în formă de patine va fi acea podoabă pe care brăduțul o va afișa cu deosebită mândrie. Patinele sunt legate cu sfoară, ca în copilăriile lipsite de griji, iar ciucurii sunt roșii ca obrajii Moșului. Nu e așa că îți întipăresc un zâmbet larg pe buze doar atunci când dai cu ochii de ele?

Ornament patine

Decorațiuni de Crăciun

Răsfață-ți casa cu decorațiuni desprinse din basme și te va răsplăti cu o atmosferă de poveste! Pe Folina am descoperit idei superbe: presară-le pe masa de Crăciun și admiră-i pe cei pe care îi iubești, strânși în jurul ei, zgomotoși și plini de voie bună. Să curgă cu bunătățile sezonului!

Felii aburinde de cozonac, friptura suculentă de porc, piftia tremurândă, toate se regăsesc ca niște amice vechi pe fața de mască de Crăciun Holly. E decorată cu fulgi aurii și sclipește îmbietoare, reflectând lumina caldă a lumânărilor!

Faţă de masă Crăciun Holly

Dacă tot am vorbit despre lumânări, să găsim și unde să le... adăpostim. Felinarul White Forest aduce în casa ta farmecul pădurilor argintii îmbrăcate în straie de zăpadă. Pachetul conține o colivie albă, un bol de sticlă pentru lumânări și nelipsitele conuri de brad. Așază-le pe masa de Crăciun sau pe una dintre piesele de mobilier învecinate și vei fi decretată gazda secolului!

Felinar lumânare White forest

Cine nu așteaptă corul vesel al colindătorilor? Ne e dor de această datină din străbuni și, chiar dacă nu mai avem vârsta de a o lua la pas în clinchet de clopoței, tot ne putem aminti de iernile pe uliță cu ajutorul Figurinei copilaș în zăpadă. Folina ne pune la dispoziție o decorațiune de Crăciun din ceramică, drăgălașă și amuzantă, cu aplicații din pluș și o înălțime de 13 cm. Pune-o la masă în dreptul locului fiecărui prichindel (cu anii sau cu inima) și vei invoca într-o clipită magia Crăciunului!

Figurină Copilaş în zăpadă

Ramuri de brad, bețișoare de scorţişoară, coji de portocale: nu e decor mai frumos pentru Crăciun decât cel natural! Bucură-te de o atmosferă feerică în casa ta grație cutiei din lemn decorative Sania lui Moș Crăciun. Umple-o cu toate minunile de mai sus, presară un praf de dragoste și un strop de tandrețe și ai obținut cea mai frumoasă decorațiune de Crăciun!

Cutie din lemn decorativă Sania lui Moş Crăciun

Cum îți întâmpini oaspeții? Cu felia de cozonac și paharul de lichior de ouă, dar și cu o decorațiune pe măsură! Dacă nu știi cum să îți faci casa mai primitoare de Crăciun, apelează la Decorațiunea din lemn cu accente albe și argintii. Șnurul sclipitor e și el inclus, tot ce mai lipsesc sunt invitații.

Decoraţiune din lemn Crăciun 2019

Cadouri de Crăciun

Știm că deja ai pus la cale sute de liste cu cadouri de suflet pentru cei dragi, dar punem pariu că nu te-ai gândit să le oferi și un mic răsfăț simbolic pentru că ți-au acceptat invitația la masă. Ai grijă să îți încarci fiecare oaspete cu o mică atenție la plecare și casa îți va fi mereu plină de voie bună!

Aranjamentul floral cu lumânări Blue Wood e una dintre aceste decorațiuni ce există pentru a aduce bucurie. E realizată din conuri de brad și 3 boluri de sticlă pentru lumânări și va reprezenta un dar superb. Te vei asigura că omul îți pășește în casă cu voie bună și pleacă încărcat de și mai multă bucurie.

Aranjament floral cu lumânări Blue Wood

Ce ar fi Crăciunul fără bomboane, cât mai multe bomboane? Precum un prichindel surprins în plină operaţiune de devorare a tentațiilor dulci, promitem să umplem un bol cu bomboane, ciocolățele, acadele și să nu ne mai oprim până ce nu îl dăm gata. Aprovizionează-te și cu câte un exemplar pe post de cadou pentru cei dragi.

Bol ceramică cu capac Cutie cadou

Nu știm cum sunteți voi, dar, pentru noi, un cadou îmbrăcat în hârtie sclipicioasă, festivă, e parcă de un infinit de ori mai tentant. Simpla idee de a „distruge” cu degete fremătătoare ambalajul în căutarea cadoului de suflet ne face să tremurăm de nerăbdare. Alege un autocolant decorativ, cu model specific sărbătorilor de iarnă, și folosește-l pentru a decora toate cutiile cu cadouri.

Autocolant decorativ Snow

După un asemenea festin vizual, tot ce ne mai putem dori e ca bradul să geamă sub apăsarea cadourilor, masa să îți fie încărcată și inima plină de dragoste. Găsești cele mai frumoase decorațiuni pentru Crăciun, cele mai creative ornamente de brad și cele mai inspirate cadouri pe folina.ro. Grăbește-te, nu e niciodată prea devreme pentru a te pregăti de Crăciun, dar devine atât de repede „prea târziu”. Minunile se epuizează rapid!

Surse foto: iStock, Folina.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta