Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Descoperă noua gamă de încorporabile W Collection de la Whirlpool

Vineri, 02.11.2018

Estetica W Collction este povestea momentelor atemporale dedicate unei adevărate pasiuni ce devine o creație artistică delicioasă.

detalii gatit

Whirlpool înțelege importanța meșteșugului și a detaliilor exacte. Designul fără sfârșit al W Collection completează fiecare stil de bucătărie, în timp ce aparatele sunt perfect coordonate pentru a crea o privire care captează atenția.

Finisajele lucioase sunt concepute pentru o curățare ușoară: amprentele și petele aparțin trecutului. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a îmbunătăți și pentru a face experiența bucătăriei mai plăcută.

O singură colecție. Patru game strălucitoare. Bucurie nesfârșită în arta coacerii și a preparării rețetelor perfecte.

Whirlpool înțelege importanța abilităților și a atenției la detalii. Cuptorul poate fi ușor integrat pentru a crea un spațiu atractiv în bucătărie. Estetica W Collection îmbogățită cu sticlă pură combinată cu strălucirea oțelului inoxidabil este soluția perfectă pentru o bucătărie modernă.

Alegeți tehnologia care intuiește nevoile dumneavoastră și simțiți diferența cu Al 6-lea Simț.

detalii cuptor

Cum să obțineți o cină în casă care să provoace o adevărată încântare și multe cereri pentru încă o porție? Doar porniți Al 6-lea Simț și bucurați-vă de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimează greutatea vasului și determină temperatura și timpul de coacere, apoi controlează întregul proces. Un afișaj modern și ușor de utilizat te ghidează și informează pas cu pas.

Captați inspirația și transformați-o în plăcere prin spațiul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate de gătit.

Designul modern permite plasarea tuturor tăvilor într-o manieră stabilă, iar capacitatea crescută de 73 de litri și cele 4 niveluri diferite de coacere asigură confortul gătitului pentru mâncărurile preferate ale fiecărui membru al familiei și chiar și pentru o familie mare, în cel mai simplu și cel mai rapid mod fără compromisuri. Vă creați astfel timp pentru oaspeți!

Tehnologia intuitivă Al 6-lea Simț

Cu tehnologia exclusivă Al 6-lea Simț de la Whirlpool, prepararea perfectă devine mai simplă.

SIMȚ: AL 6-LEA SIMȚ monitorizează energia absorbităde alimente (carne, pește și legume) și determină temperatura și timpul de preparare necesare.

ADAPTARE: AL 6-LEA SIMȚ monitorizează schimbările, precum pierderea căldurii din cauza deschiderii ușii cuptorului, și adaptează temperatura și timpul de preparare în mod adecvat. Condițiile optime sunt restabilite incredibil de repede.

CONTROL: AL 6-LEA SIMȚ monitorizează procesul de preparare a mâncarii, oferind feedback constant pe afișajul mare, ușor de folosit, sensibil la atingere. Tehnologia AL 6-LEA SIMȚ înseamnă că nu mai este nevoie să verificați periodic dacă mâncarea este gătită perfect. Bucurați-vă de curățarea simplă a cuptorului.

Sistem de autocurățare: Piroliză. Arderea reziduurilor la aproximativ 500° C. Descoperiți o modalitate extrem de eficientă de a îndepărta cele mai dificile reziduuri din interiorul cuptorului și de a readuce strălucirea anterioară. Porniți programul de curățare pirolitică și lăsați cuptorul să se încălzească până la aproximativ 500° C, transformând murdăria în cenușă ușor de îndepărtat.

Soft Closing: Închidere Ușoară. Balamalele speciale asigură o închidere lentă și facilă a ușii cuptorului
Detalii mici pentru o mai bună comoditate.

Unități telescopice: Nivelul 1. Scoatere facilă a tăvilor de copt și fără griji în privința căderii acestora. Știm foarte bine că fiecare detaliu din bucătărie contează.

cuptor

Caracteristici extraordinare

Cuptorul Whirlpool este echipat cu balamale speciale care permit o închidere ușoară și fără zgomot, pentru a face ca utilizarea să fie și mai ușoară.

Aburul pur învăluie preparatul ca un nor, dând noi arome sparanghelului cu creveți. Hrănitor și sănătos în același timp, soluția pentru un risotto grozav.

Clasa energetică: A +. Creșterea eficienței energetice permite reducerea facturilor de energie electrică cu până la 30% în comparație cu cuptoarele din clasa energetică A din alte game Whirlpool.

Afișarea textului. Afișare color a textului cu o calitate ridicată a imaginii și a sunetului. De acum vă bucurați de un display special color care vă va ghida pas cu pas pentru a obține rețete ca un adevărat Chef.
Coaceți mai mult, coaceți mai repede cu tehnologia Cook4. Permite gătirea a până la patru feluri de mâncare diferite simultan fără amestecarea mirosurilor. De exemplu, puteți să gătiți de la preparate din pește până la un desert savuros de plăcut fără miros sau arome amestecate.

Funcția Cook4 oferă un nivel excepțional de flexibilitate care permite gătirea a până la patru feluri de mâncare simultan, fără riscul de a amesteca gusturile și aromele produselor. Când funcția este activată, elementul de încălzire de mare putere interacționează cu sistemul de circulație a aerului, încălzind în mod egal camera cuptorului și asigurând circulația continuă a aerului, ceea ce garantează o calitate excelentă a coacerii și economii semnificative de timp și de energie.

De asemenea, cuptoarele din W Collection beneficiază și de sistem de siguranță pentru copii. Alegeți tehnologia care intuiește nevoile dumneavoastră.

Cum să obțineți o cină în casă care să provoace o adevărată încântare și multe cereri pentru încă o porție? Doar porniți Al 6-lea Simț și bucurați-vă de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimează greutatea vasului și determină temperatura și timpul de coacere, apoi controlează întregul proces. Un afișaj modern și ușor de utilizat informează în permanență despre timpul rămas.

Puteți începe să gătiți fără preîncălzirea cuptorului cu tehnologia Ready2Cook. Spațiu sporit pentru un maxim de confort .

Coacere ideală pe fiecare parte

Circulația aerului cald în cuptorul Whirlpool vă ajută să gătiți felul de mâncare preferat chiar mai bine și mai rapid. Un ventilator cu încălzire circulară distribuie aer cald în interiorul cuptorului, astfel încât rețeta să fie întotdeauna procesată uniform pe fiecare parte și în același timp într-un timp mai scurt!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!