Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Economisește bani, timp și spațiu cu noile combine Fresh No Frost, de la Whirlpool

DivaHair

Fie că te muți într-un apartament nou sau în chirie, când vine vorba de amenajarea bucătăriei te lovești de veșnica problemă: aparatura electrocasnică. Și nu vrei să fie oricum, ci să aibă aceste două calități: funcționalitate și să se încadreze perfect în ”peisaj”.

Am descoperit podusul ideal pentru tine: combinele frigorifice Fresh No Frost, de la Whirlpool. Compania a înțeles exact ceea ce înseamnă să combini utilul cu plăcutul și a creat electrocasnice de refrigerare conform celor mai noi standarde, dar cu un touch deloc de ignorat: inovația.

Ce trebuie să știi despre noile combine Fresh No Frost de la Whirlpool

Așa cum Whirlpool ne-a obișnuit până acum, și în cazul acestor electrocasnice tehnologia ”al 6-lea simț” își face simțită magia, lăsându-te să te bucuri de inovația ”Total No Frost”, pentru ca tu să te hrănești sănătos, dar să ai și mai mult timp alături de cei dragi.

Total No Frost asigură răcirea omogenă a cavității prin circulația constantă a aerului, prevenind formarea gheții. Avantajul? Nu mai trebuie să pierzi timp și energie cu dezghețarea frigiderului. Unde mai pui că, alimentele sunt păstrate intacte nu doar la ”suprafață”, ci și în ”interior”. Așadar, nu vor mai prinde miros, vor fi mereu proaspete, iar proprietățile nutritive și gustul lor nu vor suferi modificări. De asemenea, produsele înghețate nu se lipesc, etichetele rămân lizibile, iar spațiul de depozitare nu se pierde ca urmare a acumulării de gheață. De asemenea, sistemul Multi-flow ventilează uniform aerul rece în interiorul frigiderului pentru a asigura codiții de refrigerare perfecte.

Când cumperi o combină frigorifică Whirlpool trebuie să știi că faci, totodată, o economie serioasă la buget. Datorită senzorului inteligent "al 6-lea simț", puterea de răcire este direcționată spre locul unde este necesar, mărindu-i astfel eficiența energetică.

Să nu uităm însă că spațiul în apartamentele noastre este întotdeauna o problemă, iar Whirlpool s-a gândit la o soluție optimă. Aceste frigidere inteligente înglobează cea mai inovatoare tehnologie, oferind cele mai bune condiții de depozitare. Spațiul interior este ergonomic împărțit, dându-ți posibilitatea să poziționezi în siguranță orice aliment sau recipient, fără ca alimentele să fie contaminate sau să existe amestecuri de gust ori miros. Nu va mai trebui, deci, să faci artificii de depozitare prin cămară sau cine știe ce cotloane neștiute din dulapurile mobilei de bucătărie, doar ca să ai mai mult loc în frigider.

Ai ca bonus afișajele display-ului pe ușă, care oferă în permanență informații legate de condițiile de stocare și te anunță vizual în caz de avarii. Printr-o singură atingere de buton poți activa funcțiile suplimentare.

Iar designul acestor electrocasnice permite integrarea lor până și în cea mai pretențioasă și prețioasă bucătărie: linii spimple, minimale, care pun în evidență perfect piesele de mobilier.

Ei bine, asta înseamnă să combini utilul cu plăcutul. Nu vei da greș,așadar, atunci când vei alege o combină frigorifică din gama Fresh No frost, de la Whirlpool. Va fi o investiție în sănătatea ta, în timpul alături de cei dragi și în spațiul de care ai atâta nevoie.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!