Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Foraje puțuri - repere pentru a alege firma potrivită

DivaHair

Orice segment al pieței este caracterizat de o concurență acerbă în prezent - oricine poate fi de acord cu acest aspect. Ofertele sunt atât de diversificate, încât deciziile sunt mai degrabă provocări. Această regulă se aplică inclusiv segmentului de execuție foraje puțuri.

Fie pentru a alimenta o locuință cu apă, fie pentru sisteme de irigații ori alte misiuni care implică extragerea apei din sol, forajele au devenit o necesitate. Există o serie de criterii de care trebuie să se țină cont atunci când se alege firma care va executa lucrările, pentru a avea garanția calității și siguranța că alegerea a fost una inspirată. Iată care sunt acestea, conform cu informațiile furnizate de specialiștii Eco Drill - companie cu renume pe piața acestor servicii.

ilustratie copac care pluteste

Alege profesioniști în domeniu și nu amatori

Oricine a văzut pe străzi, pe stâlpi sau chiar în anunțurile din ziare mesaje precum „Execut foraje puțuri”, „Executăm foraje de orice adâncime”, etc. Mulți cad în această capcană, contactează persoanele în cauză, realizează lucrarea și apoi regretă acest lucru.

În momentul în care alegi firma cu care vei executa foraje puturi pentru alimentare cu apă, pentru irigații sau în oricare alt scop, trebuie să te asiguri că vei colabora cu profesioniști în domeniu. Cum poți face diferența între aceștia și simpli amatori? Iată câteva sugestii:

- verifică dacă societatea există într-adevăr, dacă este înregistrată la Registrul Comerțului;

- verifică ce lucrări a mai executat societatea respectivă; solicită un portofoliu în acest sens sau verifică dacă firma are și un website în care își prezintă lucrările executate anterior;

- cere părerea altor clienți ai firmei sau verifică testimonialele din mediul online; îți poți face o idee despre profesionalismul și seriozitatea firmei de foraje analizând aceste aspecte.

Alege o firmă care dispune de echipamente performante

Realizarea unui foraj presupune utilizarea unor materiale de calitate și eforturi susținute ale unor profesioniști în domeniu. Lucrarea nu va putea fi dusă însă la bun sfârșit dacă tehnologiile și echipamentele utilizate nu fac parte din categoria celor performante. Utilajele de care dispune firma aleasă trebuie să fie moderne, eficiente, puternice, în așa fel încât misiunea de forare să fie realizată corespunzător, conform cu așteptările.

Alege o societate care oferă servicii complete

După cum menționează și specialiștii Eco Drill (www.ecodrillforaje.ro), execuția propriu-zisă a forajului, respectiv săparea până la o anumită adâncime pentru a ajunge la apă nu este întotdeauna suficientă. Este de preferat ca societatea aleasă pentru realizarea forajului să poată să ofere servicii complete, de la execuția forajului până la tubare, montare a elementelor de fixare necesare pentru puțul realizat, dar și service și întreținere ulterioară.

În cazul în care firma aleasă este chiar Eco Drill, cei care apelează la serviciile acestor profesioniști trebuie să știe că gama de servicii pe care o pun la dispoziție este complexă și completă. Realizarea forajelor este completată de lucrări de mentenanță ulterioară, iar ca servicii conexe clienții pot avea parte de instalarea și întreținerea sistemelor bazate pe energie neconvențională, montarea și mentenanța pompelor de căldură, a panourilor solare sau a sistemelor de încălzire prin pardoseală.

Prețul lucrărilor - cât este de important?

Ajungem și la acest aspect, întrucât multe persoane consideră că prețul este factorul determinant de decizie. Atunci când vine vorba însă de foraje executate „ca la carte”, a alege cel mai mic preț poate fi o greșeală.

Calitatea lucrării și durabilitatea acesteia este determinată de experiența personalului, de utilajele performante și de calitatea materialelor utilizate, nicidecum de preț. Prin urmare, acesta ar trebui să fie ultimul dintre criteriile de alegere a societății care va urma să execute forajul.

Cu aceste repere în minte, chiar și o persoană care nu este familiarizată cu tot ceea ce implică realizarea unui foraj va reuși să facă o alegere inspirată. O recomandare în acest sens este chiar societatea Eco Drill, ai cărei reprezentanți ne-au oferit și informațiile anterior precizate. Compania activează pe piață de peste 10 ani, deține experiența necesară și dispune de personal specializat și utilaje performante pentru a putea realiza lucrări dintre cele mai diverse. Printre acestea se numără realizarea de puțuri de adâncime medie și mare, micropiloni, prospecțiuni, consolidări, prelevare de sol, monitorizarea apei, dar și instalare, service și mentenanță a sistemelor de pompare profesionale și a celor bazate pe energie neconvențională. Pentru mai multe informații, cei interesați pot să acceseze site-ul oficial ecodrillforaje.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!