Grijă pentru casa ta! 5 produse care nu ar trebui să lipsească

Grijă pentru casa ta! 5 produse care nu ar trebui să lipsească

Redactor Andreea Baluteanu

Mai ales în era tehnologiei, un cămin complet este un cămin echipat cu toate inovațiile. Desigur, nu îți recomandăm să îți suprasoliciți casa cu echipamente moderne pe care nu le folosești, doar așa, de dragul dezvoltării, dar sunt câteva produse fără de care viața ne-ar fi mult mai grea.

Având grijă de casa ta, vei avea grijă și de tine. Iată care sunt produsele care să nu îți lipsească din cămin!

decor casa

Casă, dulce casă: 5 produse pentru oază de liniște și de sănătate acasă

Produsele de mai jos nu numai că îți ușurează viața și îți permit datorită eficacității lor să ai mai mult timp liber, dar susțin și starea ta de sănătate, luptând contra proliferării microorganismelor dăunătoare. Fă din casa ta o oază de liniște și fericire cu ajutorul acestor cinci aliați!

Un umidificator

Crede-ne, nu e nici pe departe un moft. De fapt, dacă ai arunca o privire asupra studiilor ce pun accent pe înmulțirea cazurilor de alergii și de astm, ai înțelege că de multe ori casa ne poate deveni închisoare. Umiditatea, mucegaiul, substanțele periculoase emanate de vopseluri sau de materialele de construcție, dar și poluarea interioară pot dăuna în timp acut sănătății.

Aici intervine umidificatorul. Și ca să alegi cu conștiința împăcată, știind că ai făcut o investiție extraordinară, încearcă Purificatorul, umidificatorul și ventilatorul de aer Dyson Pure Humidify Formaldehidă PH04, care îndeplinește funcții multiple și atât de importante în casa ta.

Purificatorul, umidificatorul și ventilatorul de aer Dyson Pure Humidify Formaldehidă PH04

Ce face acest produs de nelipsit dintr-o casă modernă, echipată după toate standardele? În primul rând, elimină formaldehida din atmosferă, un gaz incolor cu miros înțepător ai cărui vapori pot avea efect cancerigen. Se ocupă însă filtrul catalitic al purificatorului de aer să curețe în profunzime și să îți protejeze sănătatea, lui adăugându-i-se un filtru de cărbune activ care neutralizează gazele și un filtru HEPA H13 care absoarbe nu mai puțin de  99,95% din particulele mici, de 0,1 microni. Da, sunt valori impresionante, la fel ca acest aparat atât de necesar într-o casă.

După ce curăță și purifică aerul, Dyson Pure Humidify Formaldehidă PH04 se remarcă fiindcă eliberează aer umidificat, luptând astfel contra apariției mucegaiului și a numeroase probleme de sănătate, printre care astmul.

Ce ne mai place? Că acest dispozitiv, cu două funcții, de purificare și umidificare, este super smart. Are senzori inteligenți care detectează poluanții prezenți la nivel molecular și care monitorizează constant aerul, astfel că tu nu mai trebuie să îți faci nicio grijă.

Filtrele sunt păstrate de asemenea în cele mai bune condiții, fiind valorificate la potențial maxim. Cel catalitic nu trebuie schimbat, iar sigilarea conform standardelor HEPA H13 îți demonstrează că ai găzduit în casa ta excelența în materie, exact așa cum meriți.

Totodată, dispozitivul beneficiază și de funcție de ventilare, un lucru pe care îl vei aprecia atât de tare pe timpul anotimpului călduros.

Firește, precum un gadget de ultimă generație care se respectă, Dyson Pure Humidify Formaldehidă PH04 te va impresiona cu dotările sale. Apreciem că deține atât mod automat, pe care îl setezi fără să îți mai bați vreodată capul, dar și mod manual, ce presupune mai mult control. Modul de noapte îți asigură o purificare și umidificare silențioasă a aerului, iar modul briză te va face să te simți ca la mare.

Bineînțeles, ai la dispoziție și varianta de control vocal, prin intermediul serviciilor vocale compatibile, așa cum sunt Siri sau Alexa, dar și ciclu lunar de curățare profundă, ca să știi că locuiești într-o casă precum un sanctuar.

Purificatorul, umidificatorul și ventilatorul de aer Dyson Pure Humidify Formaldehidă PH04

Purificând, umidificând și păstrând curățenia și ventilația necesară în casa ta, Dyson Pure Humidify Formaldehidă PH04 încununează lista celor cinci produse de care are nevoie orice casă.

Un aspirator performant

Praf, păr de la animalele de companie, tot soiul de impurități aduse de afară: fără un aspirator, casa noastră nu ar mai fi casă, ar fi un inamic dotat cu cele mai înfiorătoare arme de distrugere a sănătății noastre.

Dar Dyson V15™ Detect Absolute este aici ca să îți arate cum să ai grijă de casa ta. Cel mai inteligent și mai puternic aspirator fără fir, detectează și elimină inclusiv praful microscopic, crescând puterea de aspirație atunci când este necesar. Nu ești sigură că ai obținut acea curățare profundă de care simțeai că ai nevoie? Ai dovada științifică pe ecranul LCD. Motorul digital puternic aspiră praful și orice fel de resturi, bateria asigură până la 60 de minute de aspirație, iar filtrul complet etanș Dyson captează 99,97% din particulele microscopice și alergeni până la 0,1 microni.

Nu putem să nu lăudăm aparatul și grație prezenței filamentelor de fibră de carbon, anti-statice, care extrag și praful fin de pe podelele dure.

Dyson V15™ Detect Absolute

Mop cu aburi

Casa ta va străluci de curățenie cu ajutorul unui mop cu aburi. Acest produs nu numai că va curăța în mod eficient, igienizând și distrugând bacteriile și virusurile, dar se dovedește și mai prietenos cu mediul. Asigură-te că alegi un mop cu o putere mare de absorbție, cu un design care să se potrivească spațiului tău și funcții și accesorii diverse.

Soluții de curățare universale

În loc să aglomerezi spațiile de depozitare, și așa limitate, cu produse pentru gresie, faianță, suprafețe din baie și bucătărie, caută soluții universale. Axează-te pe ingrediente prietenoase cu mediul și cu sănătatea membrilor familiei tale.

Cârpe din microfibră

Mai absorbante, dar și mai sustenabile, cârpele din microfibre sunt cea mai eficientă unealtă contra prafului. Îndepărtează mai repede și mai ușor murdăria, sunt ușor de folosit și de curățat, iar țesătura specială, o combinație de fibre subțiri de poliester și poliamidă, concepută după cele mai noi tehnologii, e mai rezistentă, mai practică, are o durată mai mare de viață și o putere de stoarcere și de curățare superioare.

Vrei să ai grijă în mod exemplar de casa ta? Aceste produse nu pot să îți lipsească! Descoperă la Dyson tot ce ai nevoie pentru a ta casă, dulce casă.

Articolul urmator
Trifoiul ornamental: cum îl îngrijești corect
Trifoiul ornamental: cum îl îngrijești corect
In ce casa ar trebui sa locuiesti?
Incepe quiz
In ce casa ar trebui sa locuiesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.