Înveseleşte-ţi casa! Iată 8 modele de covoare multicolore care vor schimba încăperea!

Înveseleşte-ţi casa! Iată 8 modele de covoare multicolore care vor schimba încăperea!

Redactor Andreea Baluteanu

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, iar un interior intim și cald va amplifica bucuria acestei sărbători atât de iubite. Ca întotdeauna, cea mai la îndemână modalitate de a-ţi înveseli camera este un covor multicolor: simplul fapt de a-ţi afunda paşii în moliciunea sa încântătoare te va face să fii de o mie de ori mai fericită de sărbători, dacă aşa ceva este posibil!

Descoperă mai jos modelele de covoare multicolore care ne-au cucerit şi cu care plănuim să ne decorăm casa!

Opt modele de covoare multicolore, răsfăţ de decembrie pentru casa ta!

Decorino.ro ne pune din nou la dispoziţie covoare moi, colorate şi de calitate, numai bune pentru a ne construi cel mai primitor cămin de acest Crăciun. Bradul, cadourile, prichindeii, armata de prieteni şi picioarele noastre se vor înţelege de minune cu aceste covoare speciale.

Covor Modern & Geometric Poliester Arte Espina Colecția Funky C-070806 – de la 400 de lei

Covor Modern & Geometric Lână/Vâscoză Arte Espina Colecția Diamond C-070505 – de la 1.840 de lei

Casa unui adevărat artist va fi trezită la viaţă de un covor cu design creativ. Dungile colorate feră o amprentă geometrică plină de imaginaţie casei tale, cu un aer funky care te va transforma în gazda preferată a petrecerilor de Crăciun. Covorul moale are o grosime de 30 de milimetri şi este confecţionat din poliester de cea mai bună calitate!

Tonurile de albastru au făcut furori pe catwalk şi vor contura o vibraţie aparte şi pentru interiorul tău. Pace, linişte, serenitate: sunt trăsături pe care albastrul şi iarna le au în comun, aşa că de ce nu le-ai imprima şi în casa ta? Un covor de lână va atenua însă din răceala serafică a albastrului, graţie moliciunii calde a materialului şi a inserţiei de accente de maro şi crem!

Vrei o casă care să rivalizeze cu un sanctuar al unui mic Picasso? Covorul de mai jos va fi exact accentul de care ai nevoie pentru a-ţi înveseli interiorul şi a-i conferi acea tuşă de extravaganţă nobilă la care jinduieşti.


Covor Modern & Geometric 100% Polipropilenă Arte Espina Colecția Move C-071113 – de la 319,95 de lei

Natura este o sursă inepuizabilă de fericire, dar în timpul iernii ducem adesea dorul pajiştilor înflorite. Schimbă albeaţa pură a stratului catifelat de zăpadă cu un covor multicolor care să îți amintească de splendorile din natură: aşa cum te aşteptai, îţi recomandăm materiale precum bumbacul şi pielea, care îţi vor răsfăţa tălpile cu moliciunea lor irezistibilă. Nu ne oprim aici! Textura shagy a covorului din imaginea de mai jos, cu ţesătură cu densitate ridicată, este tot ceea ce îi trebuie interiorului tău pentru a străluci!

Ca un soare în mii de culori, aşa va încălzi un covor camera ta! Afară se pot aşterne nămeţi cât casa. Odată ce părăseşti universul îngheţat, important este să fii întâmpinată de un covor multicolor; alesul nostru este confecţionat din lână şi se dovedeşte a fi cel mai bun prieten, odată ce poposim înfrigurate în pragul livingului!

Covor Modern & Geometric Bumbac/Piele Papilio Colecția Pure Rpsea2-6699_H – de la 1.057,37 de lei

Covor Modern & Geometric Lână Brink&Campman Colecția Estella C-050215 – de la 2.694, 60 de lei

Atunci când ne gândim la Crăciun, cel mai adesea ne vine în minte imaginea copilăriei, pe când urmăream zborul fulgilor de nea cu năsucul lipit de geam şi picioruşele afundate în covorul de lână al bunicii. Decorino.ro ne ajută să redescoperim această senzaţie familiară prin covoarele multicolore cu fir împletit de lână Brink&Campman. Din nou, îţi recomandăm să alegi culori vii, precum tuşele unui pictor care a cunoscut bucuria supremă.

Contribuie tu de data aceasta la fericirea bunicii tale şi invit-o în casa ta veselă, animată de un covor multicolor din lână. Poate nu vei putea să o păcăleşti că ai reuşit tu să împleteşti o asemenea minune, dar cu siguranţă îi vei câştiga aprobarea cu gusturile tale!

Covor Cu Fir Împletit Lână Brink&Campman Colecția Kashba C-051209 – de la 1.614,60 de lei

Covor Cu Fir Împletit Lână Brink&Campman Colecția Kashba C-051203 – de la 1.614,60 de lei

Nu numai livingul sau dormitorul, ci şi bucătăria trebuie înveselită în acest anotimp. Noi ne-am îndrăgostit de covorul multicolor în tonuri de roşu, decorat cu veselă şi tacâmuri: acum, gătitul nu va mai presupune niciun efort pentru tine, când ai de unde să te inspiri.

Covor Modern & Geometric 100% Poliamidă Decorino Colecția Mora B-041001 – de la 177,04 lei

Noi mărturisim că am fost iremediabil cucerite de modelele de covoare multicolore de la Decorino şi cochetăm cu ideea de a ni le achiziţiona pe toate. Până la urmă, doar o dată e Crăciunul!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.