Luxul și rafinamentul mobilierului din lemn masiv - Noblesse Interiors

Luxul și rafinamentul mobilierului din lemn masiv - Noblesse Interiors

Redactor Divahair.ro

Mobilierul din lemn masiv este recunoscut pentru modul în care reușește să inspire noblețe în casa oricărei persoane, indiferent de statutul social pe care aceasta îl are. Acest tip de mobilă a fost considerat dintotdeauna a fi cea mai bună alegere în materie de design interior.

Cu toate că trăim în secolul 21 și că avansul tehnologic își spune cuvântul, piesele din mobilier masiv nu s-au demodat câtuși de puțin. În plus, acestea pot fi privite asemenea unei investiții financiare de viitor. De ce? Datorită faptului că valoarea acestui tip de mobilier crește în funcție de vârsta pe care o are, există anumite articole din lemn masiv ce sunt estimate la zeci sau chiar sute de mii de euro!

Noblesse Interiors îți alimentează atmosfera grandioasă a stilului pentru care optezi. Dacă ți-ai închipuit mereu că vei avea în casă piese de mobilier din lemn masiv ce să-ți ofere senzația unei lumi istorice, sau că vei avea casa decorată de către cei mai buni designeri interiori din țară, află că acum poți beneficia de toate aceste lucruri.

Mobilierul din lemn masiv, o alegere ideală ce sugerează lux și clasă

Atunci când sunt puși în situația de a decide ce fel de mobilier vor să își cumpere, mulți oameni iau în considerare achiziția mobilierului din lemn masiv. Cu toate acestea, majoritatea vor abandona această idee din cauza faptului că mobilierul din lemn masiv este puțin mai costisitor decât celelalte variante disponibile, precum mobila din PAL melaminat, ceșerat, furniruit sau mobila din metal și plastic.

Mobilierul din lemn masiv are un aspect mult mai deosebit decât celelalte tipuri de mobilier. De-a lungul timpului, lemnul masiv s-a făcut remarcat datorită calității, stilului și aspectului său clasic. Lăsând la o parte faptul că, într-adevăr, reprezintă o investiție puțin mai costisitoare, acest tip de mobilier este incredibil de rezistent în fața oricărei potențiale avarii, fiind proiectat să reziste extraordinar de bine în timp, chiar și secole.

Întrucât rezistă în fața loviturilor accidentale și în fața uzurii ce rezultă din interacțiunile zilnice, mobila din lemn masiv reprezintă alegerea ideală atunci când iei în considerare raportul calitate-preț.

Colecțiile Baroco, Chester, D-luxe, Napoleone, Noble sau Volga sunt doar câteva dintre marile nume prezente în showroom-ul Nobless Interiors. Acestea sunt considerate adevărate opere de artă, reprezentând o investiție profitabilă deoarece, atunci când vine vorba despre valoarea lor monetară, ne putem gândi doar la faptul că se va afla întotdeauna în creștere. De exemplu, gândește-te la mobilierul din lemn masiv în stil baroc. Acest tip de mobilier îți poate completa încăperile din punct de vedere estetic. În plus, acesta a fost proiectat să facă față cu brio trecerii timpului.

Reprezentanții Noblesse Interiors au subliniat faptul că stilul baroc este în totalitate dedicat tuturor iubitorilor de lux, având menirea de a încânta și de a atrage toate privirile.

Îndrumând către admirație, oricine rămâne captivat într-o cu totul și cu totul altă lume. Pentru multe dintre piesele de mobilă din lemn masiv, designerii au folosit intarsii de lux, precum cele din fildeș sau anumite esențe de-a dreptul prețioase de lemn, dar și încrustații cu foiță de argint sau aur.

Majoritatea pieselor de mobilier din lemn masiv sunt ornamentate bogat, respectând regulile esteticii până în cele mai mici detalii. Pe lângă toate acestea, potențialii clienți au ocazia să aleagă și anumite articole din gama variată și superbă a textilelor scumpe sau a corpurilor de iluminat. Ba chiar mai mult decât atât, absolut toate creațiile designerilor de prestigiu din Spania și Italia includ parchetul cu intarsii, dar și marmura de top cu decoruri clasice.

Noblesse Interiors reprezintă peste 350 de branduri de renume mondial, fiind soluția ideală atunci când vine vorba despre interioarele rezidențiale. Portofoliul acestora conține piese de mobila din lemn masiv, accesorii, tapet, placări și textile în diferite stiluri, precum cel clasic, minimalist, modern, glamour sau eclectic și poartă semnăturile unor mari companii de renume din Anglia, Franța, Italia, Spania, etc.

Conceptul ce a fost propus de către Noblesse Interiors este de-a dreptul revoluționar, fiind denumit “createur d’ambience”. Dorința celor de la Noblesse este de a le pune la dispoziție clienților un serviciu unic, premium, coordonat între mobilier, placări, decorațiuni și asistență în design interior.

Ocazie unică pentru iubitorii de lux

Locuiești în capitală și îți dorești să-ți achiziționezi anumite piese de mobilier ce sunt confecționate din lemn masiv și nu ai idee la cine poți apela sau unde poți merge pentru a vedea cu ochii tăi cea mai calitativă mobilă de pe piață? Ei bine, ia în considerare faptul că poți face un drum până la showroom-ul Noblesse Interiors. Lumea design-ului interior se află într-o continuă schimbare, dar, de-a lungul timpului, valoarea clasicului va rămâne una dintre constantele specifice rafinamentului.

Mobilierul Fendi Casa a fost prezentat în premieră în fața invitaților ce au participat la expoziția realizată de către Noblesse Interiors. Colecțiile Fendi Casa sunt extrem de bine cunoscute pentru rafinamentul adăugat locuinței și pentru stilul unic al mobilierului ce a fost lucrat de către cei mai mari artizani pe plan internațional.

Oricine intră pe ușile acestui showroom trebuie neapărat să ia în considerare faptul că urmează să intre, de fapt, într-o lume ruptă din poveștile cu regi și regine. Noblesse Interiors nu furnizează doar produse și servicii, ci furnizează un stil de viață aparte, menit să-i încânte pe iubitorii de bun gust și eleganță.

“Fiecare încăpere amenajată de către echipa designerilor Noblesse Interiors are menirea de a spune o poveste unică, plină de detalii și elemente ce creează un tot unitar”, declară reprezentanții Noblesse Interiors.

Totuși, în cazul în care nu ai cum să ajungi în showroom, poți accesa oricând site-ul www.noblesseinteriors.com. Această platformă multifuncțională a fost special concepută pentru oamenii pasionați de arta design-ului interior.

"Colaborările avute cu cei mai importanți producători ce activează la nivel internațional, transformă Noblesse Interiors în curatorul celor mai splendide colecții semnate de către mari designeri din lume, fiind caracterizate prin diversitatea stilistică de care dau dovadă", evidențiază reprezentanții Noblesse Interiors.

Așadar, nu putem discuta despre nimic altceva decât despre prilejul pe care îl au acum românii de a vizita showroom-ul Noblesse Interiors, dar și despre posibilitatea de a achiziționa unele dintre cele mai vestite și mai superbe articole de mobilier confecționate din lemn masiv. Noblesse Interiors a fost catalogat ca fiind cel mai bine structurat și mai complet showroom de specialitate din țară. Având o gamă vastă și diversificată de piese de mobilier expuse (care nu dezamăgesc niciodată nici măcar cele mai critice priviri) și dând dovadă de profesionalism în ceea ce privește domeniul de activitate, Noblesse Interiorse reprezintă o alegere de top atunci când vine vorba despre mobilă lemn masiv.

Secretul Noblesse Interiors constă într-o rețetă de succes care poate fi aplicată indiferent de business și de domeniul de aplicație a acestuia. Totul se rezumă la concordanța dintre calitate, lux, unicitate și design de bun gust, toate având drept scop final satisfacerea deplină a celor mai rafinate persoane ce își doresc cu adevărat să aibă parte de o lume proprie de vis creată în propriile lor locuințe.

Articolul urmator
Ploșnițe de pat: cum apar și cum poți scăpa de ele
Ploșnițe de pat: cum apar și cum poți scăpa de ele
Ce personaj din Grey`s Anatomy esti?
Incepe quiz
Ce personaj din Grey`s Anatomy esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.