Nicio casă fără Grohe! Amenajări interioare de calitate

Redactor Andreea Baluteanu

Avem un crez de la care nu ne abatem: atunci când vine vorba despre investițiile în propria casă, nici nu ne trece prin cap să dăm dovadă de zgârcenie. Tocmai datorită faptului că amenajările interioare sunt prevăzute să dureze timp îndelungat și au drept menire aceea de a-ți oferi confortul de care ai nevoie zilnic, e clar că acest capitol merită toată atenția ta.

De aceea noi îți recomandăm să mizezi întotdeauna pe calitatea europeană de primă clasă oferită de Grohe. Cel mai mare producător de armături sanitare de pe continent și unul dintre liderii mondiali, Grohe AG și-a conceput activitatea în jurul a patru valori care ne-au atras respectul: calitate, tehnologie, design remarcabil și grijă față de mediul înconjurător (sustenabilitate).

Te apuci de renovări sau intenționezi să te muți în casă nouă? Iată ce îți recomandăm de la Grohe!

Baia visurilor tale: Grohe îți asigură calitate și confort

Poate că nu ne petrecem atât de mult timp în baie, dar aici au loc unele dintre cele mai delicate procese din ființa noastră. Fie că faci un duș sau utilizezi toaleta, ai nevoie de instalații sanitare de cea mai bună calitate. Uite pe ce am pus ochii de la Grohe!

accesorii baie

Sisteme de duș

Începem cu sisteme și coloane de duș de cea mai înaltă eficiență și durabilitate! Un duș revigorant e cheia unei zile productive, în care tu te bucuri de confort și prospețime. Specialiștii Grohe au avut grijă să intuiască toate nevoile tale și ne cuceresc cu design în trend și sisteme ultraperformante. 

Ne place la nebunie Sistemul de duș Grohe Grohterm Smartcontrol, ce conține un corp încastrat, un mixer SmartControl, o pară fixă Rainshower 310 SmartActive Cube și para de duș Euphoria Cube cu cot ieșire cu suport, precum și furtunul de duș cu o lungime de de 1,5 metri. Ai două tipuri de jet de apă și crom de cea mai bună calitate, precum și control smart al dușului: nu vei uita prea curând această experiență.

dus

Sistem duș Grohe Grohterm Smartcontrol, termostatic, încastrat, Rainshower 310 SmartActive Cube, 2 jeturi, set duș Euphoria Cube stick, crom, 34712000

Dușul tău cel de toate zilele va deveni o senzație de cinci stele grație Coloanei de duș cu termostat pentru montare pe perete Grohe Euphoria SmartControl. Ai la dispoziție 3 tipuri de jet: Rain, SmartRain, și Jet în cadrul dușului fix Euphorina 260 și tot 3 jeturi la para de duș  Euphoria 110 Massage, unde te poți delecta cu funcțiile Rain, SmartRain și Massage.

Suprafața cromată GROHE StarLight va fi un punct de atracție pentru casa ta, iar GROHE CoolTouch este tehnologia care te asigură că nu există niciun risc de opărire. Grație GROHE EcoJoy minimizezi consumul de apă și îți ajuți portofelul, dar și mediul, iar sistemul anticalcar SpeedClean și funcția Inner WaterGuide vor garanta durabilitate crescută. Noi nu avem nimic să îi reproșăm!

femeie in baie

Coloană duș cu termostat pentru montare pe perete Grohe Euphoria SmartControl 260 mm-26509000

Accesorii de baie

Sunt cel mai adesea neglijate, dar reprezintă nu numai acele artificii care vor conferi și mai multă personalitate interiorului tău, ci și obiecte sanitare care îți vor ușura nespus viața. Uite ce accesorii de baie îți propune Grohe!

vas de toaleta

Ai totul la îndemână cu setul de accesorii de baie Grohe Essentials City 3 in 1, care include o perie de WC cu tot cu suport, suport de hârtie igienică și cuier de prosop, toate cu fixare ascunsă. Suprafaţa cromată GROHE StarLight asigură un finiș impecabil băii tale, iar lookul este contemporan, minimalist, sofisticat, exact așa cum ne așteptam de la Grohe.

set accesorii baie

Set accesorii baie Grohe Essentials City 3 in 1, perie WC cu suport, suport hârtie igienică, cuier prosop, fixare ascunsă, crom-40407001

Te-ai săturat de recipientele de săpun de lichid de plastic pe care le cumperi din comerț? Atunci ai nevoie de dispenserul de săpun lichid cu suport inclus de la Grohe Essentials. Cu suprafața cromată rafinată cu care te-ai obișnuit deja, va arăta perfect în baia ta.

dispenper pentru sapun

Dispenser săpun lichid cu suport inclus Grohe Essentials (40394001,40369001)

Baterii pentru baie

La Grohe ai la dispoziție pachete complete de baterii de baie și de duș la un preț mai mult decât atrăgător și la o calitate impresionantă. Cumpără tot ce ai nevoie pentru oaza ta de relaxare și asigură-te de rezistență de invidiat.

chiuveta baie

Ești „acoperită” și cu cada, și cu dușul, și cu lavoarul cu setul de baterii de baie cu finisare cromată lucioasă de la Grohe Bauloop. Achiziționându-le în același pachet, vei beneficia de o reducere substanțială și te asiguri de unitatea stilistică a încăperii tale.

set baterii baie

Set baterii baie Grohe Bauloop set duș porter cod-Gro113(23335000,23341000,27799001)

Poți opta și pentru un set de două baterii pentru lavoar modelul Eurosmart Cosmo, dacă ai două băi în casă și vrei să le asortezi perfect. Dă dovadă de aceeași generozitate pentru camera oaspeților ca pentru tine însăți!

baterii Grohe

Pachet două baterii baie lavoar Eurosmart Cosmo cod-32825000

Bucătărie de cinci stele cu Grohe!

Doar nu crezi că am uitat de spațiul unde au loc cele mai importante momente din ceremonialul vieții tale de familie: cina alături de cei dragi și gătitul acelor bucate gustoase care te vor face să te lingi pe degete. Iată cu ce ne-a inspirat Grohe la categoria de baterii pentru bucătărie

chiuveta bucatarie

De câte ori nu ți s-a întâmplat să stropești totul în jur din cauza unei baterii de bucătărie inadecvate pentru chiuveta ta? Vei spune „adio” neplăcerilor grație bateriei cu duș Grohe Eurosmart New. Furtunul flexibil este o inovație care ne-a arătat că nu știm nici pe departe totul în bucătărie: acesta permite spălarea optimă a vaselor și a alimentelor fără a risipi niciun strop și fără a avea problema cu lipsa spațiului. Revenirea automată a capului de duș și sistemul Speedclean sunt alte atuuri ale acestei baterii de bucătărie ingenioase.

baterie bucatarie

Baterie bucătărie Grohe Eurosmart New cu duș, crom, furtun flexibile - 30305000

Asemănător, sistemul bateriei de bucătărie cu duș Grohe Parkfield are limitator de debit reglabil, un unghi de pivotare la 360 de grade și sistem de protecție împotriva refluxului. Finisajul GROHE StarLight, cu același look impecabil, și instalarea rapidă sunt alte motive pentru care vei fi mai mult decât încântată de această baterie de bucătărie.

baterie bucatarie cu dus

Baterie bucătărie cu duș Grohe Parkfield, monocomandă, crom, duș - 30215001

Amenajările interioare de calitate poartă un nume: Grohe. Producătorul te așteaptă cu instalații sanitare și accesorii exclusiv Grohe pe baterii-lux.ro, magazinul online care îți va dărui fundamentul necesar pentru cel mai confortabil cămin: mai rămâne doar să îl umpli și tu cu toată dragostea din lume.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.