Nu Skin

Noblesse Interiors aduce conturul unui design plin de viaţă în fiecare locuinţă

DivaHair

Dacă te gândeşti la designul interior ca la o operă de artă, atunci ai şi tot dreptul să o faci, pentru că mobilierul adaugă un element de confort pentru fiecare casă şi face că spaţiul să fie util şi plăcut pentru a locui. Într-adevăr, stilul vechi de culoare închisă sau lemnul sculptat şi aurit, ce deţine un model mai bogat cu ţesături sau rafinamentul şi geometria din metal se îmbină perfect în stilul modern, cu o amprentă mai personală pentru Noblesse Interiors, centrul unde designul devine de fiecare dată o artă.

Cei mai pricepuţi, de la sculptori, arhitecţi, muzicieni, designeri de interioare şi meşteri în artă lucrului manual sunt prezenţi cu fiecare ocazie la Palatul Noblesse pentru a-şi prezenţa creaţiile şi pentru a realiza un tur autentical pieselor de mobilier şi al colecţiilor unice de obiecte personalizate.

Acum este timpul să aducem lumii adevărate motive pentru care designul prinde viaţă. La urma urmei, de ce cumpărăm piese de mobilier şi de decor? Cumpărăm mobilier care se potriveşte nevoilor şi gusturilor noastre pentru a ne crea un mediu ambiental în care să se simţim bine, confortabil şi să predomine starea de relaxare.

Între contemporan şi modern - ce alegem pentru locuinţe?

Pentru cei aflaţi în căutarea unei noi soluţii pentru redecorarea încăperii, dar şi pentru a crea un stil cu totul personalizat puteţi vizita unul dintre cele mai moderne showroom-uri bogate în mobilier, obiecte decorative şi accesorii pentru locuinţa, găzduit în interiorul Palatului Noblesse.

În prezent, pe piaţă sunt disponibile atâtea stiluri câţi designeri de interioare sunt, ceea ce înseamnă că este posibil ca cei aflaţi la cumpărături să fie puţin derutaţi, însă, odată ce sunt puşi în tematica designului de interioare cu ajutorul echipei Noblesse Interiors, fiecare căutare pentru piesele ideale va fi mult mai simplă, aducând un accent inovator în locuinţa.

Totuşi, de secole întregi, mobilierul se află într-o continuă tranziţie, de la un mobilier în stil Baroc, renascentist, modern şi până la avangardist, ceea ce aduce în prim plan o mulţime de modele, variante şi stiluri prin care o locuinţa poate prinde contur, pentru a se potrivi dorinţelor proprietarilor. Avantajul major pe care îl prezintă Palatul Noblesse ţine de aducerea într-un singur loc a tot ceea ce înseamnă îmbinarea artei cu designul de interior: piese de mobilier, accesorii de camera, obiecte semnate de designeri renumiţi, decoraţiuni, textile, corpuri de iluminat şi placări.

Adevărate opere de artă în propria locuinţă

Aducerea în prim plan a noului, a stilului perfect autentic, original şi în totalitate realizat de unii dintre cei mai talentaţi şi pasionaţi de amenajări interioare înseamnă pentru fiecare client în parte crearea unui spaţiu personalizat, unic, plin de caracter. Stilurile diferite de mobilier, decoraţiunile şi operele de artă autentice, fie că vorbim despre design de produs sau obiecte create de pictori, sculptori sau artizani- toate aceste elemente oferă unicitate şi personalitate spaţiilor, fie că vorbim despre HoReCa, spaţii comerciale, publice sau private.

Dezvoltarea unei idei de a mobilă locuinţa pornind de la locaţie, buget şi număr de membri în familie, poate reprezenta pentru designerii de interioare notă ce va propulsa spre vârf o creaţie autentică. Şi cum fiecare locuinţa are nevoie de un pat, un dulap, o oglindă, un şifonier, o noptieră cu sertare sau un tablou care aduce natură mai aproape, atunci este destul de important că alegerea mobilierului să ţină cont de sfaturile unui designer de interioare. El poate implementa un proiect care să corespundă cu cele mai importante caracterstici: confort, utilitate, tendinţe şi calitate.

Fie că se mizează pe contemporan, fie că se mizează pe modern, întotdeauna designerii vor oferi cele mai utile sfaturi pe care cineva trebuie să le ia în considerare odată ce îşi defineşte locuinţa.

Ce ne oferă anul 2016 în materie de tendinţe ale mobilierului?

Designerii de interioare ce colaborează cu Noblesse Interiors spun că anul 2016 este descris de culoare. O culoare cât mai vie este de preferat pentru camera de zi pentru că inspiră afecţiune şi căldură. Apoi, se mizează pe elemente vegetale sau pereţi pictaţi în nuanţe de verde şi îmbrăcaţi în piese de mobiler din lemn natur cu influenţe ale anilor '60 – '70.

Palatul Noblesse, gazda showroomului Noblesse Interiors a fost amenajat de echipa de designeri cu cele mai noi piese în tendinţe, semnate de Fendi Casa, Poltrona Frau, Moroso sau Luxury Living. Showroomul se deschide la parter cu elemente şi piese specifice stilului clasic, etajul ne introduce treptat în ambianţe contemporane şi moderne în tendinţe şi în acest an, iar demisolul restaurat în întregime este caracterizat de stilul vintage-industrial.

Fie că optaţi pentru mobilă de dormitor, living, dining, accesorii baie, sanitare, bucătării, placări (plăci ceramice, gresie porţelanată, marmură), iluminat interior sau iluminat de exterior, textile premium- toate se găsesc în showroom şi în portofoliul Noblesse Interiors ce cuprinde zeci de branduri exclusiviste, medii, premium sau high-end.

Palatul Noblesse, centru de arte şi evenimente

Casă monument-istoric construită în 1881 a fost restaurată şi amenajată de către echipa Studio Insign, în colaborare cu Noblesse Interiors şi este astăzi un loc unic în Europa. Un loc unde artă întâlneşte designul, această casă găzduieşte petreceri exclusiviste, serate, conferinţe, expoziţii de artă sau evenimente corporate.

O lume în care artă prinde contur, în care fiecare încăpere te poartă în alt stil şi în alte vremuri se deschide odată ce ai intrat în lumea minunată a Palatului Noblesse.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!