Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Noile combine de la Whirlpool din gama Fresh No Frost, secretul bucătăriilor de cinci stele

Duminică, 12.08.2018
de Andreea Baluteanu

Cum arată, în imaginaţia ta, frigiderul perfect? În mintea noastră se desfăşoară tuşele artistice, parcă trasate de un pictor, ale unei combine cu finisări atractive, cu funcţii ce ne lasă cu gura căscată de uimire, din care ne zâmbesc pline de viaţă cele mai colorate alimente, aflate în cea mai bună stare cu putinţă. Bineînţeles, ne dorim şi un gadget eco-friendly, deoarece suntem implicate cu tot sufletul în lupta pentru salvarea planetei, şi cost-friendly, care să ne mai permită şi o raită prin magazinele preferate.

Se pare că Whirlpool s-a pus pe treabă chiar înainte ca noi să fim capabile să ne ordonăm gândurile şi ne-a transformat în realitate toate dorinţele. Avem pentru tine informaţii proaspete despre combinele frigorifice din gama Fresh No Frost, tot ce ne putem dori în acest moment. Află de ce reprezintă acestea accesoriul de milioane al unei bucătării de cinci stele!

Whirlpool Fresh No Frost, cel mai bine păstrat secret al bucătăreselor desăvârşite

Ai putea crede că o masă impecabilă, delicioasă, cu feluri de mâncare suculente ce înnebunesc şi cele mai pretenţioase papile gustative, e influenţată de priceperea bucătăresei sau de eficienţa cuptorului în care bucatele se rumenesc ademenitor. Dar nu! Felurile de mâncare divine pe care ţi le-am descris mai sus pornesc dintr-o combină frigorifică de cinci stele, concepută în acord cu cele mai înalte tehnologii, gândită pentru a satisface şi cele mai selecte nevoi.

frigider Whirlpool

Este exact ceea ce ne oferă combinele frigorifice Whirlpool Fresh No Frost! Acestea pornesc de la un pricipiu simplu, universal valabil: acela că mâncarea pe care o scoţi din frigider ar trebui să fie proaspătă, nu rece ca gheaţa. Pentru a realiza acest deziderat atât de necesar, Whirlpool a combinat versatilitatea, performanţa şi designul unic, a asociat cele mai înalte tehnologii cu măiestria unui artist, creionând mediul perfect pentru orice tip de mâncare. E pur şi simplul frigiderul adus la desăvârşire.

Dacă nu ne crezi, descoperă mai jos lista imbatabilă de argumente în favoarea acestei idei!

Combinele frigorifice sunt dotate cu al şaselea simţ! Dacă te mândreai până acum de intuiţia ta ireproşabilă, află că aceasta ar putea păli în faţa celei cu care se laudă frigiderul tău Whirlpool. Tehnologia „al şaselea simţ” e bazată pe senzori inteligenţi care se adaptează ireproşabil la cea mai mică diferenţă de temperatură, acţionând atât în frigider (tehnologia Lock Fresh), dar şi în congelator (tehnologia Freeze Lock).

Atunci când percep cea mai mică schimbare, cum ar fi faptul că ai uitat uşa frigiderului deschisă cu ochii la TV sau s-a declanşat o pană de curent, senzorii direcţionează curenţi de aer rece în zona de refrigerare, astfel încât temperatura necesară e atinsă cu până la de cinci ori mai repede decât în cazul unui frigider obişnuit.

Mai mult, modelele dotate cu „al şaselea simţ” nu mai răcesc încontinuu, precum frigiderele obişnuite, ci previn sau compensează creşterile de temperatură doar atunci când trebuie! Concluzia? Economisire de energie sau, cu alte cuvinte, permisiunea ca tu să îţi cumperi pantofii aceia demenţiali cu banii pe care i-ai „scăpat” de la factura de curent.

Inovaţii creatoare în circulaţia aerului. Un alt factor care detaşează o combină obişnuită de una extraordinară este circulaţia aerului. Whirlpool a creat sistemul Total No Frost, datorită căruia aerul rece circulă în jurul zonei de refrigerare, ceea ce reduce umiditatea şi previne formarea gheţii.

Sună... prea tehnic? Traducerea beneficiilor e irezistibilă: atunci când nu se mai formează gheaţă, nu mai pierzi spaţiu de depozitare, nu mai eşti obligată să dezgheţi constant frigiderul, nu te mai confrunţi cu alimente îngheţate, lipite, cu etichete deteriorate dramatic. În plus, mâncarea este păstrată proaspătă mai mult timp!

Mai departe, sistemul Multi Flow perfecţionează la rândul său circulaţia aerului rece, ventilând în mod inteligent curenţii pentru a asigura condiţiile de refrigerare perfectă. Vei fi de-a dreptul impresionată de minunatul tău frigider!

Ai parte de alimente perfect conservate, cu proprietăţile nutritive impecabil păstrate, graţie tehnologiei Fresh Box. Ştii cât de important este să păstrezi alimentele la temperatura perfectă! Până la urmă, cine își doreşte roşii sau carne de peşte care arată satisfăcător, dar sunt lipsite de toate valorile lor?

În Fresh Box, alimentele zâmbesc fericite că se află în mediul perfect! Temperatura de 0 grade şi gradul de umiditate sunt optime, pentru un gust desăvârşit şi o compoziţie nealterată, alături de o prospeţime uluitoare. Mai mult, cutia specială e dotată cu un slider care oferă posibilitatea de control asupra cantităţii de aer, a temperaturii şi a nivelului de umiditate din interior, prin intermediul găurii de admisie.

alimente in cutie

Fast Cooling şi Super Freeze, funcţiile care îţi răcesc alimentele imediat. Te-ai întors de la piaţă cu un pepene zemos şi abia aştepţi să te înfrupţi din el sau te pregăteşti să te uiţi cu iubitul tău la meci şi berea nu e încă la temperatura potrivită? Perfecţiunea e la o apăsare de buton distanţă! Fast Cooling scade rapid temperatura din frigider printr-o selecţie rapidă, această funcţie contribuind şi la evitarea fluctuaţiilor de temperatură cauzate de încărcarea frigiderului sau de introducerea unor alimente calde.

De partea cealaltă, Super Freeze asigură o îngheţare şoc: nu a mai fost de mult atât de uşor să conservi gustul, culoarea, forma şi proprietăţile nutritive ale alimentelor cumpărate.

Un design atractiv, versatil, practic şi uşor de curăţat. Atunci când te gândeşti la o combină atât de avansată, cu siguranţă vei avea îndoielile tale în ceea ce priveşte practicitatea ei. Ei bine, poţi zâmbi liniştită, deoarece Whirlpool s-a gândit la tot ce trebuie! Spaţiul din interior este perfect optimizat, pentru ca tu să poţi profita de orice centimetru.

Rafturile glisante facilitează atât plasarea, cât şi accesul la alimente, iar ajustabilitatea acestora, precum şi a balcoanelor, îţi garantează că poţi gestiona conţinutul cavităţii aşa cum îţi doreşti tu. În plus, sunt incredibil de uşor de curăţat, la fel ca banda antibacteriană, ce poate fi îndepărtată uşor şi care păstrează igiena în cele mai bune condiţii.

Mânerele ergonomice îţi permit să manevrezi cum îţi doreşti modelul, după pofta inimii, iar sistemul de vibraţii reduse la deschiderea uşii păstrează o linişte adâncă: ai putea să adormi un prunc lângă combinele noastre preferate, atât de silenţioase sunt. Balamalele sunt inteligent construite, astfel încât poţi plasa frigiderul cât de aproape de perete îţi doreşti şi îl poţi accesa fără probleme: de acum încolo nu mai ai probleme cu spaţiul.

frigidee deschis

Ce să mai spunem de designul sleek, atrăgător, cu culori şi materiale premium! Te va cuceri de la prima privire şi se va integra în orice decor, reprezentând pata de lux accesibil de care orice bucătărie de cinci stele are nevoie.

O combină cost-friendly şi eco-friendly. Din fericire, am devenit dureros de conştienţi că lumea nu ne aparţine, doar am împrumutat-o, şi trebuie să ne bucurăm de ea cu înţelepciune. Combinele din gama Fresh No Frost au fost concepute pornind de la principiul maximizării potenţialului de a economisi energia, atât pentru tine, cât şi pentru planetă. Tehnologia „al şaselea simţ” permite o răcire controlată, nu continuă, sistemul de ventilare a aerului păstrează prospeţimea alimentelor pentru mai mult timp, iar eficienţa energetică e remarcabilă, Whirlpool obţinând un rating de A+++.

În plus, sistemul longlasting şi eficient de iluminat prin intermediul LED-urilor utilizează mai puţină energie şi asigură o vizibilitate mai bună, aşa că nu te va opri nicicum din a-ţi identifica recipientul cu lapte sau prăjitura preferată în miez de noapte.

Toată această gamă de avantaje transformă combinele frigorifice Whirlpool din gama Fresh No Frost în cei mai buni prieteni ai tăi! Descoperă magia pe whirlpool.ro şi urmează-ţi al şaselea simţ, care te va îndrepta spre cea mai performantă gamă a momentului!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!