Nu mai omorî gândacii de bucătarie, pentru că tot nu scapi de ei. Află care este soluția care duce la exterminarea lor

Nu mai omorî gândacii de bucătarie, pentru că tot nu scapi de ei. Află care este soluția care duce la exterminarea lor

Cristian Iacov

Toate gospodinele știu că este destul de greu să elimine gândacii de bucătărie. Acești intruși sunt atât de puternici, încât pot rezista chiar și o lună fără mâncare.

Gândacii de bucătărie răspândesc boli

Pe lângă faptul că sunt greu de eliminat, acești gândaci sunt purtători de bacterii ce pot transmite boli precum Hepatita A, diverse alergii, punând în pericol sănătatea oricărui membru al familiei.

Atunci când îi vedeți prin diverse colțuri ale casei, ce faceți? Vă repeziți să-i zdrobiți, nu-i așa? Aveți grijă, acest obicei nu face altceva decât să vă aducă și mai mulți gândaci în casă.

Resturile de gândaci striviți, de dimensiuni insesizabile ochiului uman, reprezintă deliciul absolut al celorlalți gândaci ascunși. Ați citit bine, gândacii se mănâncă între ei. Tocmai de aceea, nu de puține ori, ați observat că după ce ați zdrobit un gândac, a apărut imediat altul.

Luând în considerare cele menționate, asta nu înseamnă că trebuie să-i lăsați să umble nestingheriți prin casele voastre, ci trebuie să luați măsuri.

În primul rând, cea mai bună cale este prevenția, adică să nu ajungeți să fiți invadați de gândaci. Asta înseamnă că trebuie să aveți întotdeauna o casă curată. Aveți mare grijă să nu lăsați firimituri pe jos și ca țevile de scurgere din băi sau bucătarii să fie bine etanșate, astfel încât aceștia să nu poată pătrunde.

Soluția pentru a scăpa definitiv de gândacii de bucătărie

Ce faceți dacă gândacii au pătruns deja în căminul vostru? Modalitatea cea mai sigură este să chemați o firmă specializată de dezinsecție. Specialiștii știu ce tip și ce cantitate de otravă să folosească și cu siguranță vă vor ajuta să scăpați de gândacii de bucătărie.

Surse foto: Pixabay, Unsplash, Istock

Articolul urmator
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Aranjarea meselor festive: 7 reguli de etichetă de care să ții cont
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.