Nu știi ce covor să alegi pentru baie? Inspiră-te din aceste modele la modă în 2016!

Nu știi ce covor să alegi pentru baie? Inspiră-te din aceste modele la modă în 2016!

Redactor Alexa Galgau

În baie nu prea suntem obișnuiți să punem covoare și nici nu ne preocupă prea mult amenajarea acestui spațiu din punct de vedere estetic, punând accentul mai degrabă pe utilitate. Totuși, ca orice altă încăpere, baia merită și ea atenția noastră. Dacă investești în câteva obiecte interesante de decor, o poți transforma într-o încăpere șic și plină de stil. Aici intră în scenă covoarele pentru baie, care oferă un plus de confort și, bineînțeles, au și o funcție practică.

O să găsești la multe magazine covorașe din plastic sau din alte materiale sintetice, însă ce-ar fi să investești într-un covor pentru baie care să fure imediat privirile? Anul acesta sunt la modă câteva modele foarte interesante!

Ce covor să alegi pentru baie: modele la modă în 2016

Covoare clasice

Nimic nu oferă băii un aer mai primitor și mai stilat decât un covor clasic, eventual chiar unul pe care l-ai avut în casă, dar pe care nu l-ai mai folosit din cauză că s-a învechit. Un covor vintage va fi piesa de rezistență în decorul băii tale, indiferent de stilul în care aceasta este decorată. Chit că optezi pentru un covoraș mai mic sau pentru unul care să ocupe o mare parte din podea, îți garantăm ca va fi o mișcare foarte inspirată. În 2016 se poartă stilul vintage, așa că și o baie care nu este tocmai modernă poate să devina o încăpere amenajată conform ultimellor tendințe. Mai adaugă și câteva obiecte de decor micuțe și o oglindă veche și o să ai o baie superbă!

Covoare cu mesaje

Covoarele pentru baie trebuie să fie speciale și ce poate fi mai interesant decât un covor cu mesaj? Desigur, este vorba despre mesaje motivaționale, care să îți aducă zâmbetul pe buze încă de la primele momente ale zilei. Uneori ai nevoie de cineva - sau de ceva - care să îți aducă aminte că ești frumoasă și că arăți bine. Un astfel de covoraș este haios și arată grozav, mai ales într-un decor alb. Pune-l în fața chiuvetei sau lângă cadă și lasă-l să te binedispună zi de zi!

Covoare colorate

Ai o baie care ți se pare prea banală și parcă îi lipsește acel ceva care să îi dea personalitate? Atunci e clar că ai nevoie de un accent de culoare, ceva care să înveselească încăperea. Vestea bună este că anul acesta se poartă covoarele pentru baie colorate, fie într-o singură culoare mai puternică, fie cu un pattern multicolor. Ele se potrivesc de minune în băile în care predomină albul. Nu îți face probleme dacă ai o baie mică: chiar dacă pui un covor, spațiul nu va părea mai mic, ci va avea un stil aparte.

    

Covoare albe

Covoarele albe sunt foarte potrivite pentru baie, atât timp cât ești dispusă să le duci des la spălătorie, pentru că trebuie să fie imaculate pentru un efect vizual reușit. Ele dau senzația de confort și completează perfect o baie de lux. Fie le folosești într-o baie albă, în care se integrează vizual perfect, fie ca element de contrast într-o baie colorată.

Anul acesta cumpără și tu un covor pentru baie și vei observa cum se schimbă cu totul aspectul acesteia. Iată și câteva idei simple pentru a amenaja o baie mică!

Surse foto: pinterest.com

Articolul urmator
14 trucuri geniale de curățenie pe care leneșii le vor aprecia
14 trucuri geniale de curățenie pe care leneșii le vor aprecia
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion
Incepe quiz
Test de cultura de generala din moda: cate stii despre fashion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.