Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Paravane decorative la comandă

Redactor Divahair.ro

Cum se poate transforma o camera din casa ta fără lucrări majore? Cu paravane decorative la comanda! Modular, în versiune fixă sau mobilă, această soluție decorativă este extrem de practică pentru a recrea cu ușurință spațiile în timp ce lăsăm lumina să treacă. Utilizarea paravanului decorativ pentru a transforma o camera în două spații funcționale distincte este ideală. Finețea paravanului îi permite să se încadreze în cameră fără a ocupa prea mult spațiu. Deoarece fiecare centimetru este prețios într-un studio, casă sau apartament, aspectul trebuie să fie optim.

Paravanul decorativ, o soluție decorativă în sine ...

Un aranjament decorativ în sine, paravanul nu mai este limitat la exterior. Într-o camera de zi cu tonuri naturale, un paravan decorativ creează o atmosferă deosebită. Asortat cu mobilierul adecvat, este elementul ce poate fi adoptat într-o atmosfera scandinavă. Dar paravanele sunt disponibile în multe tipuri de lemn și alte materiale (PVC, metal) și se adaptează la toate interioarele. Paravanele decorative creează un efect de design contemporan și extrem de apreciat.

… Ideal pentru structurarea rapidă a unui spațiu

Într-un dormitor, poți utiliza un paravan decorativ pentru a delimita, de exemplu, un spațiu dedicat biroului. Acest lucru îți permite să profiți de lumina naturală dintr-o cameră mare, optimizând în același timp spațiul. Într-o camera de zi, poți opta și pentru un paravan care va materializa un colț de lectură. Culoarea albă, de exemplu, a unui paravan amplifică acest efect de luminozitate.

Paravan decorativ

De asemenea, practice pentru structurarea spațiilor mici, paravanele decorative pot fi găsite și în studiouri. La fel ca un perete interior din sticlă, un paravan decorativ din lemn sau PVC delimitează un spațiu, fără compartimentare și fără a pierde luminozitatea. Pentru a separa zona de dormit de camera de zi într-o garsonieră, nimic nu este mai bun decât un paravan decorativ! Prin urmare, într-un studio, folosim această soluție decorativă pentru a optimiza metri pătrați. De asemenea, ajută la structurarea spațiului.

Într-un interior în care înălțimea tavanului este importantă, este posibil să te bazezi pe un perete decorativ pentru a întări impresia de volum. Apoi ne jucăm pe verticalitate pentru a oferi o nouă perspectivă și a îmbunătăți imaginea. De exemplu, într-o bucătărie semideschisa cu bar care se deschide spre sufragerie, optăm pentru un un paravan de înălțime completă pe partea despărțitoare și jumătate de înălțime pe partea barului, pentru a crea o impresie de extindere și, astfel, pentru a delimita spațiile.

La fel ca pereții de sticlă, paravanul decorativ delimitează spațiile fără a sufoca volumele. Datorită soluției paravanelor de separare a unei încăperi, fiecare spațiu are propriile funcționalități și își păstrează partea de intimitate. Prin urmare, un studio poate fi literalmente transformat prin simpla integrare a unui paravan decorativ. Datorită unui design personalizat, paravanele se adaptează fiecărui mediu, indiferent de mărimea acestuia.

Așadar, dorești să creezi și să integrezi un paravan decorativ în locuința ta? Soldshop.ro gândește și realizează proiectul tău personalizat de decorare cu ajutorul unui paravan decorativ din PVC.

Soldshop.ro, creatori de decorațiuni personalizate pentru încăperi, îți propun o gama largă de modele și forme. Aceste paravane pot fi aplicate direct pe perete sau poate fi o alternativă la o partiție totală sau parțială.

paravan decorativ la comanda

Paravanele decorative oferă multe posibilități decorative, dar și funcționale. Acestea pot fi realizate la comandă, în funcție de necesități și stil. În final, vei avea cea mai potrivită creație din punct de vedere practic și estetic. Pentru aceasta, experții de la soldshop.ro au grijă să țină cont de caracteristicile interiorului tău pentru a defini cu exactitate paravanul ideal.

Aceste tipuri de paravane decorative au avantajul de a permite trecerea luminii prin ele, astfel încât să nu întuneci o încăpere care trebuie separată printr-un asemenea obiect.

Cu paravanele decorative personalizate de la soldhop.ro poți selecta dimensiunile creațiilor tale. Pentru asta te poți inspiră din modelele deja existente pe site sau poți trimite modelul personal care poate fi adaptat pe paravanul decorativ. Poți alege finisajul paravanului și culoarea.

Decorațiunile oferite de paravanele decorative personalizate îți asigura o calitate și un decor interior unic. Cu paravanele decorative poți spune că vei avea un decor de designer. Toate paravanele decorative proiectate de soldshop.ro sunt realizate în țara noastră, de către meșteri experimentați. Astfel poți fi sigur că vei avea un paravan decorativ de calitate extraordinară și cu finisaje de mare clasa. În plus, poți alege să îmbraci și caloriferele cu aceleași modele, pentru că la soldshop.ro se realizează și astfel de produse.

În calitate de expert, soldshop.ro este capabil să creeze alte piese de mobilier care să completeze decorațiunile de perete. De asemenea, pe site vei mai găsi și alte elemente folosite în decorarea încăperile precum stickere, ceasuri, corpuri de iluminat și multe altele.

Alege să îți decorezi casa cu produse de top, realizate pe comandă de către experții de la soldshop.ro. Dacă alegi acest producător de decorațiuni interioare, înseamnă că ai optat pentru alegerea autenticității și calității pentru a avea un produs durabil, estetic și solid. Vei avea un decor unic pentru casa ta, fie că vorbim de paravane decorative la comandă sau alte obiecte, pe care îl poți folosi de-a lungul anilor.

În concluzie…

Indiferent de ceea ce dorești să faci cu un paravan decorativ, ia în calcul toate aspectele și avantajele pe care acesta ti le aduce. Alege bine dimensiunile și modelul și sfătuiește-te cu experții soldshop.ro pentru a găsi cele mai bune soluții de integrare a paravanului decorativ în casa ta. Îți garantăm că vei avea un interior cu totul și cu totul unic datorită paravanelor decorative de la soldshop.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!