Patru motive pentru a alege un covor cu flori în livingul tău

Patru motive pentru a alege un covor cu flori în livingul tău

Viorica Ghinea, redactor

Ai conceput deja în mintea ta modul în care vei amenaja livingul, dar ești în dilemă atunci când vine vorba de alegerea covorului potrivit? Această piesă joacă un rol esențial în crearea unui decor armonios, care să denote bun-gust. Ea poate schimba instant aspectul unei încăperi, astfel că nu ar trebui să neglijezi alegerea ei.

Îți propunem să mizezi pe un model de covor cu flori în amenajarea livingului pentru un efect deosebit. Găsești mai jos patru motive pentru care ar trebui să îți îndrepți atenția spre el. Lasă-te inspirată de produsele originale și moderne din magazinul online www.decorino.ro!

1. Motivele florale sunt în tendințe

În materie de covoare și nu numai, în ultima perioadă s-au remarcat modelele inspirate din natură. Cele pe care se regăsesc culorile anului – serenity și roz quartz – oferă o notă boemă încăperii. Spre exemplu, îți recomandăm să mizezi pe unul cu inserturi din roz-quartz și fir moale. Nu te vei îndrăgosti doar de eleganța pe care o va oferi livingului tău, ci și de senzația în care îți vor fi învăluite picioarele.

Covor Decorino - 326.84 de lei

Adu în livingul tău o notă relaxantă cu ajutorul unui covor care te poartă cu gândul la o vacanță exotică. Optează pentru un model bej cu imprimeu inspirat din natură ori pentru unul gri decorat cu pete de culoare spectaculoase – o pasăre colibri.


Covor Decorino - 151,19 lei


Covor Esprit - 999 de lei

Aceeași atmosferă relaxantă și degajată o poți obține și prin decorarea livingului cu un covor cu flori abstracte și nuanțe pastelate. În funcție de restul culorilor pe care le ai în această încăpere, alege între un model cu crem și albastru ori între unul cu crem și galben.


Covor Decorino - 320.75 de lei


Covor Decorino - 326.84 de lei

2. Covorul cu flori oferă un aer romantic încăperii

Un covor cu flori este asigurarea ta că vei obține o atmosferă caldă și primitoare în living – caracteristici atât de importante pentru această încăpere în care îți primești oaspeții. Creează un ambient romantic și sofisticat prin achiziționarea unui model de covor format din combinații de culori prietenoase, unele care să pună în valoare celelalte piese din living.


Covor Decorino - 433,76 de lei


Covor Esprit - 306,18 lei

Unul cu motive ludice, care îți inspiră ideea că în sufrageria ta s-a așternut cu petale, va oferi instant un aspect primăvăratic și fresh livingului tău.

Covor Decorino - 804.60 de lei

3. Înveselește livingul tău cu un covor cu motive florale!

Un covor cu flori va deveni rapid piesa ta preferată din living când vei observa că înveselește această încăpere. Optează pentru un model viu colorat, cu design modern și efect estetic impresionant. Ai grijă ca una dintre nuanțele lui să se regăsească în culoarea canapelei, a fotoliilor ori a altor piese din sufragerie. De asemenea, poți folosi covorul cu flori drept pată de culoare într-un spațiu dominat de culori neutre ori de non-culori.


 

Covor Esprit  - 912.60 de lei


Covor Decorino - 32,77 de lei


Covor Esprit - 966.60 lei

4. Țesăturile și imprimeul țin piept murdăriei

Ultimul motiv pentru care merită să investești într-un covor cu flori în living, dar nu cel din urmă, este faptul că acesta este mai rezistent la murdărie. Combinația de culori a imprimeurilor transformă covorul într-o piesă ușor de întreținut, având în vedere că nu se vor observa ușor primele pete de murdărie apărute pe el. Din acest motiv, își păstrează ușor aspectul în timp.

De asemenea, trebuie să fii atentă și la materialele din care este confecționată această piesă de decor. Spre exemplu, covoarele confecționate din lână au rezistență la pete și praf în jur de 80%, așa că merită să investești într-un astfel de model. De asemenea, piesele confecționate din fibră de polipropilenă au efect antistatic, fiind rezistente la murdărie și la umezeală, iar cele din acril și vâscoză sunt ușor de curățat.

Investește într-un covor cu flori și îți vei transforma livingul într-un spațiu cu totul deosebit! Vei obține fără prea mult efort o atmosferă relaxantă, primitoare și elegantă.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.