Profită de reducerile de Black Friday şi redecorează-ți casa cu aceste covoare speciale!

Redactor Andreea Baluteanu

Un covor colorat sau, dimpotrivă, unul pictat în nuanţe subtile, debordând de eleganţă, este un element de design care poate transforma radical aspectul casei tale. Vei conferi încăperii un aer de intimitate caldă, de lux abordabil care va face o diferenţă uriaşă.

De acest Black Friday, interiorul casei se află în centrul preocupărilor noastre! Năzuim să oferim o tuşă primitoare redecorându-ne căminul cu ajutorul covoarelor speciale disponibile pe decorino.ro!

Covoare la preţuri speciale de Black Friday, oferite de decorino.ro!

Nu uita de casa ta dragă atunci când profiţi de reducerile de Black Friday ale acestui an! Un covor impecabil ales va acea tuşă de fineţe care îţi va transforma căminul într-un adevărat paradis. Cea mai mare provocare va fi să reuşeşti să îl părăseşti dimineaţa!

Asigură-te că musafirii tăi se vor simţi răsfăţaţi, încă de la primul pas făcut în casa ta, cu ajutorul celor mai frumoase covoraşe aşternute la intrare. Stilul locuinţei tale este sofisticat, elegant? Atunci ai nevoie de un covoraş de intrare care să reflecte aceleaşi caracteristici: modelul care ne-a atras nouă atenţia este colorat cu dungi maro subtile, confecţionat din polipropilenă, cu suport de vinil.

Eşti o fire veselă, iar căminul tău e la fel de extrovertit ca tine? Invită-ţi oaspeţii să se bucure de ospitalitatea ta cu ajutorul simpaticelor bufniţe. Dacă tot ai apelat la natură, Decorino îţi pune la dispoziţie un covoraş de intrare din fire de cocos, bio, care promite să respecte eco-sistemul. Nu îţi mai rămâne decât să aştepţi Black Friday pentru a fi al tău, la un preţ special!

Covoraș Intrare Koty Design - Colecția Bravo Maro, redus cu 65% faţă de prețul de pe site Covoraș Intrare 100% Cocos Decorino - Colecția Decorino Mats, redus cu 50% faţă de prețul de pe site

De pe gresia rece a băii, picioarele ţi se afundă într-un covor moale, pufos, ca un vis al relaxării. Căminul tău trebuie să bifeze această descriere, iar noi avem două recomandări de pe decorino.ro. Ai la dispoziţie seturi de covoraşe de două dimensiuni diferite: 60*100 de cm şi 60*50 de cm, perfecte pentru a fi plasate în apropierea chiuvetei sau a WC-ului. Rămâne la latitudinea ta să alegi modelul care te cucereşte: optează pentru tonuri relaxante de albastru, perfecte pentru un univers acvatic al revitalizării, baia ta, sau printuri florale, pline de bucurie, care îţi vor aminti mereu cât de bine e acasă!

Covoraș Baie Koty Design - Colecția Sanosfer, redus cu 45% faţă de prețul afişat pe site

Covoraș Baie Koty Design - Colecția Sanosfer, redus cu 50% faţă de prețul afişat pe site

Camera copiilor nu poate fi ocolită de ofertele de Black Friday! Desenele naive ale prichindeilor tăi îţi lipesc instantaneu un zâmbet pe buze, așa că de ce nu le-ai reflecta şi pe un covor special conceput pentru dormitorul celor mici? Fetiţe, băieţei, soare şi fluturi: nimic nu le va tulbura veselia copiilor, iar polipropilena din care este conceput covorul le va proteja picioruşele drăgălaşe de asaltul frigului.

Covor Copii Decorino - Colecția Tiaret, redus cu 40% faţă de prețul de pe site

Locuinţa unei artiste sofisticate, îndrăgostită de culoare, de tablouri şi de exuberanţa interioarelor-bijuterie, nu poate fi decorată decât cu un covor cu design modern. Alege nuanţe calde de portocaliu, care îţi vor transforma livingul într-un spaţiu plin de o vibraţie artistică.

Însă covoarele moderne nu sunt concepute doar pentru locuinţele extravagante. Un interior delicat, elegant, în tonuri neutre, va deveni vedeta unei redecorări spectaculoase cu ajutorul unui covor în nuanţe vii. Optează pentru forme geometrice, ca să păstrezi simplitatea modernă a livingului tău.

Covor Decorino - Colecția Oran, redus cu 35% faţă de prețul afişat pe site

Covor Decorino - Colecția Saida, redus cu 35% faţă de prețul afişat pe site

Stilul etno este recunoscut pentru tuşa caldă pe care o oferă căminului tău! Accentele inspirate de cultura arabă sunt valorizate de decorino.ro în colecţia Alger. Special de Black Friday, le vei putea obţine la preţuri speciale! Confecţionate din fire lungi de polipropilenă, aceste covoare sunt cea mai bună definiţie a intimităţii luxuriante: noi visăm să ne afundăm picioarele în moliciunea designului inspirat de nisipul deşertului sau în căldura tonurilor de bordeaux, vişiniu şi gri. Casa ni se va transforma într-un rai al confortului, odată atinsă de pecetea magică a acestor covoare speciale!

Covor Fir Lung Decorino - Colecția Alger, redus cu 50% faţă de prețul afişat pe site

Covor Fir Lung Decorino - Colecția Alger, redus cu 50% faţă prețul afişat pe site

Trendurile actualului sezon în decoraţiuni interioare nu pot fi ignorate. Dacă îţi doreşti un interior desprins parcă din paginile lucioase ale revistelor, trebuie să optezi pentru un covor patchwork. Îngemănarea „peticelor” diferite, într-un ansamblu armonios, artistic constituit, va lua ochii tuturor oaspeţilor tăi. Noi suntem impresionate de modelul crem cu accente de portocaliu. Ţesătura deasă de polipropilenă (fire de 7mm) îţi va oferi calitate şi confort, la un preţ special de Black Friday.

Dacă a venit toamna, nu înseamnă că nu mai avem nicio şansă de a ne înfunda picioarele într-un covor moale de flori. Ca să nu distrugi petalele adevărate într-un moment de răsfăţ senzorial, optează pentru un covor cu flori. Motivele florale mari, opulente, dar debordând de căldură, în tonuri de portocaliu, roşu şi verde, vor deveni piesa-vedetă a oricărui interior!

Covor Patchwork Decorino Colecția Alrami, redus cu 30% faţă de prețul afişat pe site

Covor Floral Decorino - Colecția Alrami, redus cu 30% faţă de prețul afişat pe site

Black Friday este cea mai bună ocazie pentru a-ţi desăvârşi decorul casei, la preţuri cu adevărat atractive. Decorino.ro îţi oferă cele mai frumoase covoare, piese de bază ale unui interior confortabil şi armonios! Noi visăm deja la modelele de mai sus! 

Prețurile speciale sunt valabile din 17 noiembrie ora 20.00, pe site-ul decorino.ro, in sectiunea http://www.decorino.ro/Black Friday, special dedicată reducerilor de Black Friday.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.