Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Relaxare totală cu noile fotolii de lux Masatto

Redactor Divahair.ro

Atunci când vorbim despre relaxare și ameliorarea durerilor de spate, cea mai la îndemână și mai eficientă metodă este masajul. Mulți dintre noi untem obișnuiți să mergem o dată pe săptămână într-un salon unde beneficiem de 45-60 minute de masaj din partea unui specialist în domeniu.

Ce ai spune dacă ai economisi timp și ai beneficia de un masaj de calitate chiar în confortul casei tale? Pe cât de bine sună, pe atât este de ușor de obținut!

Masatto este magazinul unde găsești fotolii de masaj profesionale, fiind singurii distribuitori acreditați de modele star, de ultimă tehnologie. Site-ul nou lansat ne oferă posibilitatea de a alege modelul de scaun de masaj care ni se potrivește. Specialiștii Masatto ne ajută cu toate informațiile de care avem nevoie și ne vor face recomandarea potrivită în legătură cu fotoliul pe care urmează să ni-l achiziționăm, atât telefonic, online, cât și în showroom.

Pe lângă consultanța gratuită, clienții Masatto beneficiază și de multe alte avantaje: pot încerca toate fotoliile în showroom-urile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Sibiu și Piatra Neamț. Divina este disponibil în exclusivitate în Europa. Livrarea comenzii se face gratuit în 24 de ore sau, în cazul în care dorim să facem o surpriză cuiva drag, putem stabili împreună cu un consultant, ora exactă la care să fie primit fotoliul. Transportul, instalarea, explicarea modului de funcționare a fotoliului și aruncarea ambalajelor se face de către angajații Masatto. Așadar, tot ce avem de făcut este să ne relaxăm în fața televizorului, urmărind serialele preferate și fotoliul lucrează pentru noi.

Masatto a deschis recent cel mai mare showroom din România, chiar în București. Suprafața mare a acestuia oferă celor ce vor să testeze produsele o experiență mai bună. În momentul în care testăm un fotoliu, ne dăm seama de adevăratele lui proprietăți relaxante și terapeutice.

Fotoliile de masaj Masatto

Pe lângă fotoliile Atlas, Dominus, Elektra, Irest SL A90, SL A30-6, Polaris, Sirius, Vega și Zeta, 3 noi fotolii de ultima generație au fost lansate de către Masatto: Maia, Thai și Divina, ultimele două folosind cea mai nouă tehnologie de pe piață și fiind considerate cele mai bune fotolii din lume.

Divina este fotoliul de masaj care reinventează relaxarea și luxul. Acesta e primul fotoliu care are două mecanisme de masaj 3D care oferă o experiență de neuitat, acoperind toată suprafața de la baza capului și până la coapse.
Dominus – Premium Deluxe 4D este un fotoliu de masaj ce îmbină singurul sistem patentat de masaj cu role 4D pentru spate cu sistemul Zero Gravity cu șină de tip SL. Acestea oferă un masaj mai profund, pe o traiectorie prelungită. Metabolismul și circulația sanguină sunt stimulate prin sistemul holografic cu perne de aer în straturi multiple. De asemenea, la un fotoliu Dominus putem îmbină masajul cu muzica dorită prin sistemul de sonorizare controlat prin bluetooth.

Așadar, pentru un somn mai liniștit, o stare de spirit mai bună, o mai mare productivitate sau pentru un concediu de odihnă de 15 minute în fiecare zi, încearcă noile fotolii de masaj de ultima generație!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta