Revoluționarul produs de curățare bio și economic! Curățare printr-o singură mișcare

Redactor Andreea Baluteanu

Mediul înconjurător este tot mai amenințat și mulți oameni de știință subliniază că, dacă nu luăm măsuri cât mai repede, vom fi nevoiți să ne căutăm cât de curând o altă lume în care să trăim. Însă, în afară de legile adoptate și de schimbările promulgate de guvernele de pe tot cuprinsul lumii, sunt și gesturi mici, pe care le poți face chiar la tine acasă, care pot salva lumea. Nu aștepta ca executivul să promulge hotărâri, ci fii propria eroină, în intimitatea casei tale.

Cum? Trecând pe „bio”! Știai că una dintre cele mai mari surse de poluare sunt detergenţii și produsele de curățare agresive pe care le folosim zilnic? Acestea cauzează alergii periculoase mai ales pentru cei mici, dar unele dintre cele mai nocive substanțe sunt considerate răspunzătoare și pentru câteva forme de cancer. Cum poți pune capăt acestor riscuri, protejând și lumea în același timp? Avem pentru tine cea mai bună idee: produsul revoluționar de curățenie, sigur, bio și economic. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Cârpa magică salvează lumea: cum te ajută să faci curățenie lună cu zero riscuri

Detergenții agresivi de pe piață poluează, ne îmbolnăvesc și apoi, odată clătiți sau răspândiți în aer, contribuie și la uciderea lentă, dar sigură a mediului înconjurător. Din fericire, inovația a mers departe și descoperim că, lăsându-ne inspirați de trecut și apelând la tehnologii avansate, putem obține produse de curățenie sigure, ieftine și eficiente. Un asemenea miracol este „cârpa magică”, produsul de curățenie bio și economic care ar face-o mândră pe bunica ta, dar care este conceput din microfibră cu proprietăți unice, conform ultimelor inovații.

Ți se pare o poveste bună de spus doar femeilor care nu fac curățenie? Nici pe departe! Cârpa magică funcționează, așa cum am descoperit și noi, te ajută să faci curat într-un timp record, să economisești și, în plus, să salvezi mediul. Bonus: îndepărtează murdăria, praful, grăsimile, depunerile de săpun, chiar și smoala!

Cum a apărut ea? Laveta din microfibră e un produs comercializat de PHOENIX C. MAGICA SRL și a apărut din atracția pentru tot ce e bio, fiind creată cu determinare și exigență, așa cum povestește chiar cea care a „descoperit-o”. Primii pași au fost realizați în 2012, când producătorii au dat „accidental” peste o cârpă dintr-un material special, cu proprietăți unice de curățare. În 2013 a început testarea produsului, iar în 2014 au fost puse la dispoziția clienților primele loturi de produse. Din 2015 livrările au curs, iar azi s-a ajuns la un număr de peste 250.000 de cârpe magice vândute, ceea ce atestă că avem în față un veritabil fenomen.

6 motive să alegi Cârpa magică

Nu, nu e un moft sau un alt produs care se laudă că e indispensabil, ci chiar laveta care poate revoluționa modul în care faci curat. Iată principalele argumente pentru care să optezi pentru Cârpa magică!

Nu ai nevoie decât de apă. E suficient să înmoi Cârpa magică în apă și apoi să ștergi suprafața murdară pentru a face curat lună. Adio detergenți, adio necesitatea de a clăti, adio timp și bani pierduți, bun-venit eficiență și protecție a mediului!

Cârpa magică e extrem de eficientă. Cârpa magică îndepărtează murdăria, praful, grăsimile, depunerile de săpun, chiar și smoala. Produsul curăță mai bine și mai sigur decât detergenții, nu lasă urme sau reziduuri, lustruiește și protejează. În plus, șterge și absoarbe orice fel de grăsimi.

Cârpa magică îți protejează sănătatea. Scăpând de detergenții tradiționali, spui automat adio și riscului de alergii și iritații. Folosind doar apă, minimizezi contactul cu substanțe agresive despre care unii specialiști insistă că ar putea provoca inclusiv cancer.

Cârpa magică te ajută să salvezi lumea. E practică și economică, bio și sigură, exact cuvintele pe care le căutăm acum. Nu numai că exclude riscul de contaminare a mediului deoarece nu vei mai avea nevoie de detergenți, dar o poți folosi și timp îndelungat (garanție de 3 ani de utilizare zilnică), ceea ce o va face curând indispensabilă în orice gospodărie.

Cârpa magică îți umple portofelul. O cumperi o dată la 3 ani și gata, nu mai ai griji. În plus, scapi și de costul detergenților și al rolelor de hârtie.

Cârpa magică e minunată pentru orice fel de suprafețe, dar mai ales pentru cele sensibile. Laveta se dovedește ultraeficientă pe geamuri, piese de mobilier, faianță, gresie, în mașină sau în exteriorul său. Dar marele merit este că produsul e magic pentru îndepărtarea murdăriei de pe suprafețele sensibile, care pot fi zgâriate ușor, sau de pe electrocasnice.

Cum folosești Cârpa magică

Extrem de simplu! Tot ce trebuie să faci este să înmoi cârpa în apă înainte de a o folosi, fără a apela la niciun fel de detergenți. Lustruiește apoi suprafața dorită folosind mișcări circulare, cu cârpa stoarsă bine. Insistă până ce zona este curată lună.

Cârpa se spală în mașina de spălat, cu detergent de rufe sau cu clor. Există însă și câteva „așa nu”: nu folosi soluții de înmuiat după spălare, nu usca în mașină și nu spăla la temperaturi mai ridicate de 30 de grade. În rest, ai liber la orice!

Ce mai trebuie să știi? Cârpa magică este disponibilă în mai multe variante de culoare (roșu, albastru sau verde), motivul fiind acela de a te ajuta să particularizezi curățenia. Din rațiuni de igienă, e recomandat să folosești o anumită Cârpă magică pentru fiecare zonă din casa ta.

Atenție, Cârpa magică dă dependență de la prima utilizare! Poți comanda produsul de pe www.carpamagica.eu, la Set de 10 bucăți plus una gratis, pachet pentru care beneficiezi și de transport gratuit, sau la Set de 3+1 (Junior).

Citește și recomandările celor care au testat Cârpa magică și vei fi convinsă să te numeri printre ei. Fă curat lună, dar cu simț de răspundere față de sănătatea membrilor familiei tale și față de lumea în care trăiești. Accesează carpamagica.eu și află cum să faci Eco-curățenie în toată casa!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (70)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.