Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Se lansează noul mop robot Braava Jet 240!

DivaHair

Certus Mercatus RO SRL, distribuitorul oficial al produselor iRobot în România, anunță azi lansarea pe piață a mopului robot iRobot Braava jet 240 in România. Proiectat să mature și să șteargă suprafețele, Braava Jet îndepărtează murdăria și petele din spațiile mici cum sunt bucătăriile, băile etc.

"Deoarece iRobot își continua tradiția de a aborda oportunitățile semnificative pe care le oferă casele inteligente, suntem foarte încântați să aducem Braava Jet pe piața europeană", a declarat Colin Angle, președinte si CEO al iRobot. "Aceasta este o piatră de hotar pentru că de acum suntem capabili să oferim conectare în cloud pentru mai multe linii de produse la un preț mai accesibil. Cu mai mult de 15 milioane de roboți vânduți în întreaga lume, iRobot va continua să se îmbunătățească tehnologia de conectare a roboților, care să permită o experiență îmbunătățită a clientului, iar pentru produsele noastre, posibilitatea de a juca un rol important în casele inteligente.

iRobot Braava jet 240

Braava Jet curăță murdăria de zi cu zi și oferă pardoseli curate și împrospătate în fiecare zi, în camere de până la 25 mp1. Braava Jet combină design-ul compact, un cap de curățare cu vibrații, pulverizator cu jet de apă și lavete speciale pentru ridicarea murdăriei și ștergerea petelor, chiar și în locurile greu accesibile, cum ar fi sub dulapuri de bucătărie și în jurul vasului de toaletă.

"IRobot este axat pe dezvoltarea de soluții robotizate de consum, pentru a rezolva provocările specifice cu care se confruntă consumatorii", a declarat Christian Cerda, Chief Operating Officer al iRobot. "Braava Jet completează cu succes aspiratorul robot Roomba oferind clienților o opțiune separată pentru curățarea de zi cu zi a podelei. Este deosebit de potrivit pentru clienții care petrec o cantitate semnificativa de timp, păstrând podelele curate. "

 

Braava Jet funcționează cu noi lavete de curățare pentru a aborda o serie de moduri de curățare, de la mopul umed și ușor umed la simplul măturat. Lavetele pentru folosirea conțin un agent de curățare care se activează la contactul cu apa. Braava Jet este simplu de utilizat: pur și simplu atașați laveta de curățare dorită și apăsați butonul "CLEAN". Robotul va determina automat modul de curățare bazat pe laveta aleasă, și anume:

 • Laveta de unică folosință pentru curățare umedă – curățare prin trecere triplă potrivită pentru murdarie și pete pe podele dure ca cele din lemn masiv (parchet dur), gresie sau piatră
 • Laveta de unică folosință pentru curățare ușor umedă – curățare printr-osingură trecere pentru praf si murdărie de parchet, gresie sau piatră
 • Laveta de unică folosință pentru curățare prin măturare – curățare prin trecere liniară pentru a aduna praful, murdăria și chiar părul animalelor de pe toate suprafețele dure.

 

Braava curăță prin mișcări predefinite cu dexteritate în jurul obstacolelor din calea sa și curăță de-a lungul mobilierului sau pereților. Pulverizatorul si capul de curatare cu vibrații ajută la îndepărtarea eficientă a murdăriei și petelor3 în timp ce lavetele adună și rețin resturile.

 

Atunci când robotul a terminat curățarea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atingerea lavetelor murdare. Pur și simplu plasați robotul deasupra coșului de gunoi și apăsați butonul de "scoatere" pentru a arunca laveta în coșul de gunoi. Pentru a bloca accesul robotului în anumite zone, cum ar fi o cameră învecinată, fără ușă sau o zonă acoperită cu covor, utilizatorii pot creea o barieră invizibilă prin Modul Perete Virtual.

 

Clienții pot descărca, de asemenea, aplicția iRobot HOME pentru a obține maximum de la mopuul robot. Disponibilă pentru sisteme de operare Android și iOS, aplicatia iRobot HOME permite utilizatorilor să acceseze butonul CLEAN pentru a porni sau opri Braava Jet, pentru a utiliza Spot Clean pentru o curățare locală mai rapidă și mai profundă, pentru  a obține actualizări de software și pentru a avea acces direct la servicii pentru clienți.

 

Braava jet vine echipat cu un acumulator litiu-ion, un încărcător pentru baterie, și câte două lavete din fiecare tip de curățare (mopul umed, ușor umed și măturat uscat). Laveta pentru curățare reutilizabilă, este disponibilă pentru cumpărare separat4.

Pricing and Availability

Mopul robot Braava Jet 240 este disponibil pentru cumpărare în Romania începând cu data de  29.09.2016 , online pe site-ul www.irobot.ro și în magazinele partenere. Toate accesoriile pentru Braava Jet pot fi de asemenea cumpărate de pe site-ul distribuitorului sau din magazinele partenere.

 

1În modul uscat/ușor umed. Testat într-o cameră cu 25% din podea ocupată de obiecte, mobilă și covoare

2Testat în modul umed pe pete de cafea sau suc

3Pulverizatorul și Capul de curățare cu vibrații folosite numai în modurile umed și ușor umed

4Lavetele de curățare Braava jet™ reutilizabile  îndepărtează murdăria și petele folosind doar apă.  Nu conțin detergent.

 
Despre Certus Mercatus RO SRL

Certus Mercatus RO SRL  este subsidiară a Certus Mercatus Cehia, a luat ființă în 2013 și este unic distribuitor în România al produselor iRobot dar și al altor brand-uri. Principalul obiect de activitate este distribuția de produse electronice și electrocasnice de nișă.

iRobot Corp. proiectează și construiește roboți care să ajute oamenii să facă mai mult. Compania creatoare a primilor roboți casnici, ajuta oamenii să găsească modalități inteligente de a curăța și realiza mai mult în viața lor de zi cu zi. Portofoliul de soluții ale iRobot dispune de tehnologii pentru case inteligente și concepte avansate de navigație, mobilitate, manipulare și inteligență artificială. Pentru mai multe informații despre iRobot, vă rugăm să vizitați www.irobot.com.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alte subiecte care te-ar putea interesa

  18 lucruri pe care trebuie să le arunci chiar acum

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!