Te-ai întrebat vreodată ce fac prietenii tăi atunci când nu ești acasă?

Te-ai întrebat vreodată ce fac prietenii tăi atunci când nu ești acasă?

Redactor Divahair.ro

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu animalele tale de companie atunci când le lași singure acasă? Până la urmă, sunt și ele suflete și, la fel ca tine, s-ar putea plictisi. De multe ori fac năzbâtii, îți mai dărâmă un ghiveci sau îți distrug canapeaua favorită.

 

Un grup de cercetători a ajuns la concluzia că animalele de companie, în special câinii și pisicile, împărtășesc emoții asemănătoare oamenilor. Se pare că acestea suferă când sunt lăsate singure și pot recurge la diferite reacții neobișnuite. Pentru astfel de situații au fost inventate diferite dispozitive pentru a lua contact cu ele când tu ești plecat la birou, însă sunt soluții scumpe ce includ monitoare, sisteme de operare speciale pentru a fi ușor de folosit și echipamente hardware foarte costisitoare.

 

Împreună cu Skut.ro, am decis să vă prezentăm o soluție foarte ușoară de monitorizare. Discutăm despre o cameră de supraveghere IP Wireless de la HikVision, ce poate fi controlată de la distanță cu ajutorul unui smartphone.

Camera este foarte inteligentă, însă reușește să fie și foarte accesibilă. Îți permite să vizualizezi de pe telefon imaginea pe care aceasta o înregistrează și chiar să auzi ceea ce se întâmplă în respectiva încăpere. Avantajul și mai mare este că poți comunica de la distanță cu cei de acasă, deoarece are și un difuzor.

 

Imaginează-ți următoarea situație: ești plecat la birou și ți-ai lăsat câinele sau pisicuța acasă. Nu are cine să stea cu ele și ești convins că nu sunt tocmai animale cuminți. În acest caz, cu ajutorul camerei IP Wireless de la SKUT.ro, poți să le vezi activitatea de la distanță și să comunici cu ele. Astfel nu se vor mai plictisi, poți să le dai ordine și le monitorizezi.

Ca să reușești să îți monitorizezi casa de la distanță cu ajutorul unui camere și al unui telefon, trebuie să treci prin niște pași foarte simpli. Camera IP Wireless recomandată de noi funcționează cu un program special ce îți permite controlul de pe telefon.

Programul de care ai nevoie se numește ezvizlife și îl puteți accesa de pe site-ul www.ezvizlife.com. Trebuie să îți faci un cont folosind o adresă de e-mail validă și o parolă. E foarte simplu. După ce ai făcut acest lucru, descarcă aplicația ezvizlife și pe telefonul mobil. O găsești și pentru iOS, și pentru Android.

Când deschizi aplicația, doar folosește adresa de e-mail și parola folosite anterior și loghează-te. Apoi, tot ce îți rămâne de făcut este să adaugi camera în aplicație folosind semnul plus (+) din colțul dreapta sus și să scanezi codul QR. 

Gata, acum totul este pregătit și îți poți monitoriza de la distanță animăluțele de companie și chiar să comunici cu ele. Te aud și le poți auzi, le vezi, însă nu te pot vedea. Dar este o soluție simplă, ieftină și accesibilă tuturor.

Dacă vrei să vezi un tutorial complet despre cum se activează o cameră IP Wireless, cum se fac setările pentru internet și despre cum să urmărești conținutul de la distanță, ți-am atașat un tutorial video, făcut de cei de la SKUT.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.