Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Te muți? Tot ce trebuie să ştii ca să uşurezi întreg procesul

Redactor Andreea Baluteanu

În primul rând, felicitări: dacă ai ajuns în acest punct, tocmai ești pe punctul de a începe o nouă etapă în viața ta. Fie că ai pus bazele unei familii sau ai bifat o reușită pe plan profesional, mutarea în casă nouă e percepută de cele mai multe ori drept o evoluție care merită sărbătorită.

Ceea ce nu înseamnă că procesul e simplu, deoarece nu e cazul, nici pe departe! Să te muți se poate dovedi mult mai dificil decât crezi, dar trucurile noastre te vor ajuta să treci peste provocări fără nici cel mai mic efort. Vezi cum să faci astfel încât mutarea să fie la fel de frumoasă precum noua ta casă!

4 sfaturi pentru a scăpa de probleme când te muți

Fie că te-ai căsătorit sau pur și simplu ai decis că este cazul să părăsești casa părintească pentru a trăi singură, mutatul nu se va dovedi „floare la ureche”. Atât din punct de vedere emoțional, dar și financiar, să te pregătești pentru a locui la o altă adresă presupune câteva provocări pe care nu le putem ignora. Noi ți-am pregătit cele mai bune 4 trucuri pentru ca experiența ta să se desfășoare pe cât de armonios cu putință!

Începe să împachetezi cu ceva timp înainte

Bineînțeles, nu există un moment specific când ar trebui să te apuci de împachetat, ci startul mutării depinde de volumul de lucruri pe care le deții, dar și de numărul de persoane de care ești responsabilă. Dacă abia ai terminat liceul și pleci la facultate în alt oraș, vei avea cu siguranță mai puține obiecte de transportat decât dacă ești fericita mamă a unor prichindei zgomotoși și norocoasa soție a unui tip ocupat. Însă, în medie, ar trebui să începi împachetarea cu câteva săptămâni înainte de marele pas, pentru a preîntâmpina scenariul nedorit al nopților albe de dinainte de mutare. Începe prin a depozita în cutii obiectele fragile sau cele pe care le folosești mai rar și păstrează pentru ultimele zile produsele de igienă intimă, vasele de bucătărie și câteva schimburi de haine.

De asemenea, asigură-te că îți poți lua câteva zile libere de la job, pentru a te putea ocupa de toate!

Desfășoară din timp toate formalitățile de schimbare a adresei

Dacă nu îți dorești ca documente sensibile să ajungă în mâinile cui nu trebuie, ai grijă să anunți pe toată lumea că te vei muta. Și aici ne referim la companiile de gaze, de apă, de electricitate, la băncile tale, la furnizorul de internet și telefonie mobilă, la toate abonamentele tale.

Nu uita de factorul emoțional

Mai ales dacă ai trăit o bună perioadă în casa pe care o părăsești (și nici nu vei mai avea ocazia de a o vizita), fă fotografii în camere pentru a-ți aminti de ea așa cum se cuvine. Dacă ai copii, încurajează-i să își ia la revedere, să își exprime sentimentele cât mai deschis, deoarece mutarea poate fi chiar mai stresantă pentru un prichindel decât pentru tine.

Contractează o firmă de mutări mobilă

În loc să îți petreci ultimele zile stresându-te inutil pentru soarta tuturor obiectelor tale dragi, mai bine contractează o companie specializată în mutarea de mobilă. Alegerea noastră este SprintMove Company, ce oferă servicii complete de mutări mobilă în București, relocări naționale și internaționale, dar și transport mobilă în capitală și în afara ei. Cu accentul pus pe o transparență totală, SprintMove Company a dovedit faptul că te poți bucura și la noi de standarde europene de calitate.

Ce îți oferă SprintMove Company? În primul rând, ai o estimare gratuită a serviciilor, care este realizată de expertul în logistică al companiei, la sediul locuinței tale. Acesta îți va oferi prețul corect după ce vor fi luați în considerare toți factori implicați în mutarea mobilei.

Firma de transport de mobilă te va impresiona mai departe și cu siguranța integrității bunurilor tale: nu mai are niciun rost să suferi anticipativ la ideea că vaza de porțelan de la bunica se va sparge, deoarece profesioniștii vor avea cu loialitate grijă de ea. De asemenea, SprintMove Company îți va pune la dispoziție și o poliță de asigurare de 100.000 de euro, pentru ca tu să poți savura liniștită un ultim pahar de vin și o felie de pizza în fostul tău apartament.

Dacă nu ești convinsă de faptul că SprintMove Company e cea mai bună opțiune în ceea ce privește mutările de mobilă, suntem sigure că menționarea cuvintelor-cheie, ce caracterizează serviciile firmei, va avea o putere uluitoare. Este vorba despre siguranță (ai un contract care îți garantează integritatea lucrării), calitate (servicii ireproșabile, transparente, preț fix) și profesionalism (atenția este aceeași, fie că e vorba despre o mutare de mobilă la distanță mică sau despre o relocare internațională).

Echipa e formată numai din profesioniști, un staff cu experiență consolidată în cadrul firmei. Oameni prietenoși și deschiși, angajații de la SprintMove Company vor ști să îți aline temerile și să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie.

De asemenea, vei fi impresionată și de calitatea împachetării obiectelor tale dragi. SprintMove Company folosește materiale de protecție de calitate: folii stretch, folie cu bule, carton ondulat, paturi din bumbac importate din SUA etc.

Mai avem o veste bună! SprintMove Company se ocupă și de mutări de firme și de sedii, pentru persoane fizice, pentru firme sau corporații. Procesul este demarat în mod eficient, de la întocmirea unui plan logistic la etichetarea mobilierului într-un mod personalizat, mutarea și asamblarea ulterioară, totul conform indicațiilor tale.

Corectitudine, profesionalism și transparență: iată care sunt caracteristicile firmei de transport de mobilă din București SprintMove Company. De acum încolo, nu va mai trebui să te gândești decât la partea plăcută a mutatului, noua ta locuință încântătoare. Bucură-te de o experiență pozitivă și de serviciile unor profesioniști desăvârșiți grație SprintMove Company. Completează formularul și contactează firma aici!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta