Tefal lanseaza programul Prima Statie si ofera 60 de zile de testare

Tefal lanseaza programul Prima Statie si ofera 60 de zile de testare

Eugenia Dinescu, redactor

Tefal lanseaza in aprilie programul „Prima Statie”, prin care isi propune sa ajute consumatorii sa inteleaga performantele si utilitatea unei statii de calcat cu boiler. Acest program contine o serie de evenimente ce se vor desfasura pe parcursul anului, iar primul este „Testeaza acum timp de 60 de zile”. Astfel, cumparatorii se pot convinge de performanta si utilitatea unei statii de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal timp de 60 de zile, avand posibilitatea sa returneze produsul la finalul perioadei de testare si sa primeasca banii inapoi, daca acesta nu indeplineste cerintele lor.


Campania este valabila pentru statiile de calcat cu boiler Tefal achizitionate exclusiv din magazinele Altex, Media Galaxy, Flanco, precum si din magazinele online altex.ro, mediagalaxy.ro, flanco.ro si emag.ro, in perioada 1 aprilie 2016 - 31 mai 2016, inclusiv.

Care sunt avantajele unei statii de calcat cu boiler?

Statiile de calcat cu boiler elibereaza pana la de 3 ori mai mult abur comparativ cu un fier de calcat tradiţional. Aceasta calitate se traduce prin:

•    Timp economisit

•    Rezultate profesionale, chiar si in cazul tesaturilor dificile

Capacitatea rezervorului de apa, de pana la 1,8 l (comparativ cu 250 ml – capacitatea rezervorului unui fier de calcat obisnuit), confera o autonomie ridicata, iar bolierul de inalta presiune asigura un abur continuu, pentru a indeparta rapid si eficient pana si cele mai incapatanate cute.

Cum functioneaza o statie de calcat cu boiler de inalta presiune?

•    Apa este stocata intr-un rezervor cu o capacitate mare, separat de fier, si este transmisa cu ajutorul unei pompe catre boilerul de inalta presiune. Inspirat din tehnologiile profesionale, boilerul este elemenul care genereaza aburul puternic si il transmite catre fier printr-un cablu special.

Printre statiile de calcat cu boiler de inalta presiune participante la programul „Prima Statie” fac parte si cele din gama Tefal Pro Express care incorporeaza tehnologia Smart AUTO CONTROL. Aceasta tehnologie combina pefect temperatura si cantitatea de abur eliberata, in functie de tipul de tesatura (delicata, normala si jeans), prin simpla apasare a unui buton, astfel incat utilizatorul sa se bucure de cele mai rapide si eficiente sesiuni de calcat.

„Un aparat de calcat de calitate superioara trebuie sa dureze ȋn timp şi sa ȋngrijeasca pana şi cel mai delicat tip de tesatura. O statie de calcat cu boiler te scoate din impas atunci cand ai un volum mare de rufe, reducand la jumatate timpul petrecut netezind cutele. Prin programul «Prima Statie» ne dorim sa familiarizam consumatorii cu aceste beneficii. Pe tot parcursul anului ii vom surprinde pe acestia cu initiative ce ii vor pune fata in fata cu produsele noastre. In 2016, Tefal a implinit 60 de ani de cand schimba viata oamenilor prin tehnologie. Si pentru ca ne respectam promisiunea pe care am facut-o acum 60 de ani, le oferim clientilor nostri 60 de zile de testare pentru statiile de calcat cu boiler de inalta presiune”, explica Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB Romania.

Consumatorii pot afla mai multe despre programul „Prima Statie” accesand pagina primastatie.tefal.ro. Tot aici pot vedea daca o statie de calcat este potrivita pentru nevoile lor. Cei care se inscriu in program vor fi primii care vor afla despre initiativele pe care Tefal le va derula pe parcursul acestui an si pot avea sansa de a participa la concursuri cu premii.

Articolul urmator
Ce se întâmplă dacă lași hainele în mașina de spălat prea mult timp
Ce se întâmplă dacă lași hainele în mașina de spălat prea mult timp
Ce cred oamenii despre tine la prima impresie?
Incepe quiz
Ce cred oamenii despre tine la prima impresie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.