Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Tehnologii de ultimă generație pentru sesiuni de călcat reconfortante

DivaHair

București, 1 septembrie 2016 - Ți s-a întâmplat vreodată să te simți copleșită gândindu-te la mulțimea de haine pe care trebuie să le calci? Înseamnă că ai nevoie de un device nou, care să-ți ușureze misiunea. O stație de călcat performantă te va ajuta să ai o atitudine degajată chiar și în fața celor mai dificile țesături. 

Atenție, însă! Nu toate stațiile de călcat sunt la fel de eficiente. Diferența o face boilerul de înaltă presiune, care eliberează până la de trei ori mai mult abur decât un fier tradițional, reducând la jumătate timpul dedicat sesiunilor de călcat.

tefal

Cu stațiile de călcat cu boiler de înaltă presiune, echipate cu tehnologii de ultimă generație, Tefal garantează un abur puternic, ce pătrunde adânc în ţesătură, pentru rezultate perfecte într-un timp redus cupâna la 50% în comparație cu un fier de călcat tradițional. Talpa Autoclean asigură o alunecare fără efort, setările electronice te ajută să găsești combinația ideală de abur și temperatură pentru fiecare tip de material, iar colectorul anticalcar prelungește viața aparatului.

tefal

Câștigă o sesiune de călcat cu expertul Tefal!

Înperioada 1 septembrie – 30 noiembrie, accesează pagina primastatie.tefal.ro, completează formularul de înscriere, și intri automat în tombola pentru câștigarea unei sesiuni de călcat cu expertul Tefal. Iar la final,  stația de călcat folosită de expertul Tefal va rămâne a ta.  Concursul face parte din seria de evenimente derulate în cadrul programului „Prima Stație”.

Despre Tefal

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tefal.ro.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!