Tendințele anului 2023: Sfaturi utile pentru reamenajarea livingului

Tendințele anului 2023: Sfaturi utile pentru reamenajarea livingului

Redactor Andreea Baluteanu

Începem cu o super veste: să știi că demult nu am mai avut tendințe atât de fun și de diverse. Anul 2023 aduce laolaltă atât influențe minimaliste, cât și maximaliste în amenajarea livingului, așa că sigur te vei distra de minune.

Desigur, nici nu ne trece prin cap să te îndemnăm să îți înlocuiești tot mobilierul sufrageriei ca să satisfaci tendințele anului, dar, dacă ai nevoie de o doză de prospețime în cea mai cochetă încăpere din casa ta, descoper-o în sfaturile de mai jos, ce vizează reamenajarea livingului!

Livingul pășește în 2023 în lumină și culoare

Ce este, pentru tine, livingul? Locul unde se adună familia pentru a privi la un serial? Spațiul eclectic unde te întâlnești cu prietenii ca să disecați cele mai fierbinți bârfe? Camera în care ai reușit să strecori, printre picături, câteva elemente din biroul tău de acasă?

După noi, fiecare din răspunsurile de mai sus sunt câștigătoare! La fel consideră și cei de la Soline, magazinul online care îți transformă casa într-un cămin primitor. Fie că ești în căutarea unor piese de mobilier sau decorațiuni, visezi să îți amenajezi odată pentru totdeauna terasa, dorești să îți răsfeți copiii cu jucării, indiferent de vârstă, sau tânjești să sporești confortul din bucătărie, spațiul sacru în care se adună toți ai tăi, cu mic și cu mare, Soline are un răspuns pentru fiecare vis.

Tot aici vei regăsi cele mai comfy, mai stilate și mai accesibile soluții pentru un living pe placul lui 2023!

Adu culoare interiorului prin draperii și perdele!

Ce frumos strălucește universul de culori al lui 2023! Tonurile neutre, cu accent pe alb, accentele sofisticate precum ocru, lavandă și gri, dar și nuanțele vii și intense coexistă laolaltă într-un spațiu în care definitorie e bogăția cromatică, nu impactul copleșitor pentru ochi. Dăm la o parte dulceața pastelurilor sau frenezia notelor prea intense pentru a pune în prim plan rafinamentul și personalitatea.

Nu ai nevoie să îți vopsești pereții în aceste nuanțe pigmentate, poți pur și simplu să îți cumperi o draperie nouă. În tonuri de arămiu stins cu inflexiuni de rugină, aceste draperii cu aspect de velur vor face diferența în livingul tău. Sunt prevăzute cu inele metalice, așa că pot fi amplasate cu ușurință pe orice tip de galerie, oferindu-ți intimitatea de care ai nevoie, dar și stilul la care tânjești.

draperii din poliester cu aspect de velur

Conferă viață interiorului cu o canapea colorată!

Când vine vorba despre nuanțele intense, acestea sunt rezervate canapelelor. Alege un corp de mobilier plin de atitudine, care va deveni ușor centrul preocupărilor în livingul tău.

Tonurile solare, incandescente, vor aduce optimismul și veselia în casa ta. Soline ne-a cucerit cu canapeaua extensibilă cu două locuri. Cadrul din lemn conferă robustețe, iar stratul gros de spumă din căptușeală îți garantează tot confortul la care ai visat. Fie că vrei să tragi un pui de somn sau să îți găzduiești dragii musafiri peste noapte, această canapea poate deveni inima căminului tău.

canapeaua extensibilă cu două locuri

Dacă ai la dispoziție un spațiu mai degrabă restrâns, atunci investește în canapeaua extensibilă cu două locuri de mai jos. Concepută dintr-o țesătură cu aspect simplu, respirabilă și durabilă, cu perne umplute cu spumă pentru super relaxare și cadru robust și stabil, această piesă e must-have. Nu ne mai rămâne să îți precizăm decât că violetul e una dintre cele mai hot alegeri cromatice pentru 2023.

canapea cu doua locuri violet

Folosește forme rotunde pentru feminitate și armonie!

Scapă de rigurozitatea unghiurilor ascuțite sau drepte și alege pentru reamenajarea livingului în 2023 dulceața formelor rotunde: toți designerii de interioare spun că sunt cele mai dorite.

O măsuță de cafea rotundă e alegerea ideală! La Soline ai la dispoziție două piese care împacă cele mai dragi tendințe ale anului: rotunjimea contururilor cu naturalețea și simplitatea lemnului masiv reciclat. Stilul antichizat, cu inserții vintage, va transforma livingul tău într-o mică oază a comorilor. Adorăm și partea interioară a meselor, din plasă din fier vopsit electrostatic, ce imprimă câteva accente industriale unei piese de mobilier atât de rafinate.

măsuță de cafea rotundă

Dă întâietate maximalismului printr-un covor bogat colorat!

Maximalismul ia încetul cu încetul locul minimalismului. Nu spunem că simplitatea nu mai e la modă, dar începem să ne dorim interioare cu personalitate, în care să ne exprimăm gusturile, preferințele și unicitatea, creativitatea și imaginația, un pas atât de necesar într-o societate tot mai uniformizată.

Un covor cu detalii florale e un accent perfect! Ne place mult modelul Eko, sub o măsuță de cafea, în fața canapelei, lângă un șemineu: amplasarea sa e atât de permisivă și de versatilă!

Un covor cu detalii florale

Juxtapune corpurile de iluminat!

Lustrele sunt plictisitoare: sau cel puțin poziționarea lor este! Redu factura de lumină înlocuind iluminatul de tavan cu lămpi, veioze sau candelabre de perete. Recreezi astfel o amprentă de căldură diafană, care odihnește ochiul și hrănește sufletul.

Alege un articol rafinat, așa cum este lampa de masă DKD Home Decor Maimuță, care întregește un decor cu tente maximaliste. Detaliile pline de originalitate vor fi amprenta de unicitate necesară unui living la modă în 2023!

lampa de masă DKD Home Decor Maimuță

Dorești să îți reamenajezi livingul conform tendințelor lui 2023? Fă o vizită la Soline, magazinul online ce aduce la viață visurile casei tale!

Pe Soline regăsiți de asemenea o varietate de produse ideale în funcție de nevoile fiecăruia, de la jucării, produse destinate animalului tău de companie, materiale de construcții, mobilier pentru grădină, până la electrocasnice și alte accesorii necesare pentru casa ta.

Articolul urmator
Trifoiul ornamental: cum îl îngrijești corect
Trifoiul ornamental: cum îl îngrijești corect
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.