Toamna se numără prețurile mici în magazinele Brico Depôt

Redactor Divahair.ro

O adiere de vânt, o ploaie ușoară, zile din ce în ce mai răcoroase. Așadar, la „timpuri noi”, proiecte noi! Fie că amenajezi camera micului meșter sau îți pregătești casa de noul sezon, acum ai toate motivele să vii la Brico Depot. Toamna aceasta se numără articolele de încălzire, materialele de construcții și produsele sezoniere, la cele mai mici prețuri.

coperta catalog brico depot

O casă călduroasă - cartea ta de vizită în noul sezon

Surprinde-ți invitații în serile lungi de toamnă cu un decor ce emană căldură și o atmosferă de basm. Șemineul Alpina poziționat în centrul living-ului și soba de bucătărie din teracotă, unde  prepari ca odinioară cele mai alese bucate, creionează design-ul rustic al casei tale, cu influențe din proiectul „Nostalgii din casa bunicii”.

soba brico depot

Condu-i în camerele de dormit, unde radiatoarele din oțel cu 2 panouri și 2 convectoare îi învăluie în căldura plăcută pe care o emană. Și nu uita! Pe noptieră așază strategic noul catalog Brico Depot, valabil în perioada 2-28 septembrie, sursa de inspirație în amenajările și renovările dedicate noului sezon: polistiren EPS 70 ignifugat pentru fațade, plăci gips carton, tencuială canelată și decorativă, gresie și faianță, ferestre PVC, radiatoare electrice,  uși metalice de exterior - o parte din articolele ce garantează confort și o atmosferă caldă în casa ta.

gresie brico depot

Produsele sezoniere – mândria oricărui meșter

Pe rafturile din magazinele Brico Depot regăsești acum o gamă de produse care oferă un farmec aparte toamnei: presă struguri, zdrobitor fructe, damigene, ce dau startul sezonului de recoltat. BricoSfat! Achiziționează și sistemul de depozitare Links și realizează propriul spațiu unde aduni cu sârguință producția de anul acesta.

presa struguri brico depot

Și cum orice meșter știe că toamna este anotimpul propice toaletării pomilor, completează-ți colecția de unelte de grădinărit cu foarfecă pentru crengi, fierăstrău, tocător resturi vegetale, aspirator frunze și motosapă. Se anunță un sezon în plină forță!

Totuși, care sunt tendințele noului anotimp? Pasteluri, tonuri subtile, reflexii ce dau un nou aspect locuinței. Vino să alegi nuanța preferată pentru locuința ta la mașina de mixat din magazinele Brico Depot din toată țara și bucură-te de o toamnă în culori!

calorifer brico depot

Fii BricoMeșter, alege prețuri mici în fiecare zi și produse de sezon ce îți vin mănușă!

Despre Brico Depot

Brico Depot este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informații: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depot Romania.

Articolul urmator Cum să îti decorezi casa în toamna 2022

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.