Umonium Master, expertul tău universal în curățenie

Umonium Master, expertul tău universal în curățenie

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Cu toții înțelegem importanța curățeniei, atât când vorbim de spațiul în care locuim sau ne desfășurăm activitatea, cât mai ales când ne referim la haine. Și asta nu doar pentru componenta estetică sau pentru confort, ci mai ales pentru că este vorba de sănătatea noastră și a familiei. Pentru a ne bucura de un mediu sigur, căutăm mereu cele mai eficiente și practice soluții de curățare. În magazine găsim raioane întregi cu produse ce promit curățenia în cele mai diverse forme și particulare moduri, pentru podele, pentru suprafețele din bucătărie, pentru gresia și faianța din baie, pentru zone ce necesită degresare, pentru igienizarea hainelor, pentru eliminarea mirosurilor neplăcute... Și lista poate continua cu variațiuni ale celor enumerate mai sus.

Nu-i așa că v-ați dori o baghetă magică pentru a uni toate proprietățile produselor de curățenie și detergenților pe care îi folosiți într-un singur produs? Sau măcar să existe o soluție care să vă scurteze mult lista de cumpărături când vine vorba de astfel de produse?

Umonium 38 Master este produsul care vă poate îndeplini această dorință! Este o soluție universală de curățare, potrivită pentru toate suprafețele, inclusiv echipamente sanitare, mobilier și textile, cu funcții multiple: înlătură murdăria, degresează, igienizează, dezinfectează și elimină mirosurile neplăcute. Este un produs profesional, rapid și eficient, ce omoară germenii în doar 15 minute de contact. De asemenea, este ideal pentru dezinfectarea textilelor și a îmbrăcămintei de lucru, fie prin înmuierea într-o soluție diluată, fie direct în mașina de spălat, în locul balsamului. Un alt aspect important este faptul că Umonium 38 Master este una dintre puținele soluții de curățare prietenoase cu mediul. Este un produs biodegradabil, ambalat într-un recipient 100% reciclabil.

Umonium 38 Master este un dezinfectant biocid produs în Belgia, de laboratoarele Huckert’s International Mastered Disinfection, și este disponibil pe:

https://www.shop.toruspharma.eu/Dezinfectant-profesiona-umonium38-39.html

sau

https://www.emag.ro/dezinfectant-de-suprafete-umonium-38master-5-litri-
um38/pd/DCG07DMBM/ 

Articolul urmator
Ce flori să nu plantezi niciodată în grădină lângă legume. Uite motivul
Ce flori să nu plantezi niciodată în grădină lângă legume. Uite motivul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.