17 sfaturi primite de la bunici, să gătești mai gustos și savuros

17 sfaturi primite de la bunici, să gătești mai gustos și savuros
Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro
Vineri, 04.06.2021

Fiecare dintre noi folosim câteva sfaturi primite de la bunici când pregătim mâncărurile tradiționale. Și ce gustoase sunt când ținem cont de micile lor trucuri de bucătărie. Trucuri simple, rezultate mai bune!

Decojeşte migdalele, caisele, piersicile sau roşiile mult mai uşor, dacă le opăreşti două minute în apă clocotită şi le pui apoi în apă rece.

Dacă pregăteşti mujdei de usturoi, adaugă o linguriţă de bulion sau de smântână să te fereşti de arsurile gastrice.

Pune ierburile aromatice uscate chiar de la început în mâncare, să îşi lase toată aroma.

Adaugă o ceşcuţă cu lapte la orezul fiert pentru garnitură. Laptele sporeşte orezul şi îl face mai gustos.

Continuarea pe LPF.

Vezi si
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Vineri, 04.06.2021

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator »
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
Raluca Margean | Luni, 25.11.2024
Incepe quiz
Cat de bine gatesti?
Cat de bine gatesti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024

Ne găsești pe