Idee de aperitiv de Craciun
Cuprins
Daca nu stii ce aperitive sa pui pe masa festiva de Craciun, iata ceva usor de preparat. Incearca si tu un platou rece tradicional drept aperitiv de Craciun!
Aperitiv de Craciun - rapid si gustos!
Ingrediente necesare pentru aperitiv Craciun:
|
Cum aranjezi un aperitiv de Craciun?
Toba si slanina se taie fasii. Usturoiul se curata si se taie in sferturi. Telemeaua se taie cubulete iar leberul felii. Castravetii se taie rondele iar gogosarii fasii late. Pe un platou se pun foile de varza si se adauga preparatele si se aranjeaza. Langa toba sa pui neaparat mustarul iar muraturiile sa fie pe langa slanina si jumari. Soriciul se taie feliute subtiri si se pune langa usturoi. |
Cum aceasta sarbatoare este importanta este bine sa iti pui imaginatia in functiune si iti vei surprinde oaspetii cu acest aperitiv de Craciun foarte gustos si totodata, foarte usor de preparat.