Rețete delicioase
Înapoi la

Doua sugestii pentru platouri de aperitive deosebite

Doua sugestii pentru platouri de aperitive deosebite

Ana Maria Stroe

Am observant, de cate ori am dat de o ocazie mai speciala, ca cel mai greu este sa pui cap la cap niste platouri de aperitive care sa fie remarcate. Si cum niciodata nu stii ce gusturi are fiecare, va trebui sa te rezumi la niste platouri de aperitive din ingrediente comune. De exemple, pentru aceste platouri un aperitiv bun ar fi frigaruile de rosii cherry cu branza feta si masline. Dar acesta este numai un exemplu. Eu iti voi face doua propuneri pentru aceste platouri de aperitive.

Platouri cu frigarui de rosii la aperitiv

Este una dintre cele mai simple retete din cate exista. Bineinteles, este si foarte rapida. De ce imi place mie asa de mult? Pentru ca pentru platouri, acest aperitiv a fost intotdeauna binevenit: nu numai ca a imbinat cateva ingrediente care plac tuturor dar au oferit si avantajul aspectului.

Ingrediente:

24 rosii cherry

300 gr branza feta

24 masline

Ia bete pentru frigarui si rupe-le in jumatati. Branza feta va fi taiata in cubulete de marime potrivita pentru rosiile pe care le ai, iar maslinele va trebui sa ai grija sa fie fara samburi. Astfel, ia fiecare bat de frigarui in parte si pune ingredientele pe el in ordinea aceasta: o rosie, un cub de branza, o maslina. Repeta miscarea cu inca 3 rosii si ingredientele care urmeaza. Astfel vei obtine 6 frigarui de rosii cherry foarte bune si, mai ales, foarte aspectoase.

Platouri de aperitive

Platouri de aperitive cu rulada de sunca si cascaval

Iata o alta idee pentru platouri de aperitive care, pana acum cel putin, la mine nu a dat niciodata gres. Va trebui sa alegi un numar egal de felii de sunca de praga si cascaval. Vei pune o felie de sunca praga si una de cascaval pe care le vei rula obtinand un cilindru. Cum nu vor sta niciodata astfel, inteapa fiecare rulou in parte cu cate o scobitoare. Daca doresti, poti infige in scobitoare si cate o maslina, bineinteles, fara sambure.

Acestea sunt numai doua idei pentru niste platouri de aperitive mai diversificate. Bineinteles exista mult mai multe optiuni, dat fiind ca imaginatia nu are limite. Asadar, este ideal daca poti prepara niste platouri pe care sa pui un aperitiv nou. Acest lucru intotdeauna va impresiona pe oricine le va savura.

Platou aperitiv 
Articolul urmator
Plăcintă de post cu varză, după rețeta lui chef Sorin Bontea. Care este secretul
Plăcintă de post cu varză, după rețeta lui chef Sorin Bontea. Care este secretul
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.4 (1470)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.