Crama AVINCIS lanseaza vinul Negru de Dragasani

Crama AVINCIS  lanseaza vinul Negru de Dragasani
Eugenia Dinescu, redactor
Vineri, 30.10.2015

Crama AVINCIS isi extinde gama de vinuri cu un nou vin rosu de exceptie, produs din recolta de struguri a anului 2012: Negru de Dragasani.


Rezultatul unei incrucisari intre Negru Vartos si un soi inca disputat, posibil Saperavi sau Babeasca Neagra, Negru de Dragasani are o culoare violet inchis, un buchet intens, dezvaluind arome de fructe de padure, cu nuante condimentate de piper proaspat si de cuisoare. Gustul sau este catifelat si pregnant, avand un post-gust indelungat. Este un vin premium care acompaniaza foarte bine carnea inabusita in sos de vin, sau o selectie de branzeturi maturate.



"Calitatea cere efort, rabdare si pasiune. Cand am creat Negru de Dragasani, am ales cei mai buni butasi de vita de vie, pentru a obtine un vin complex si rafinat. De asemenea, in conceperea sa, am luat in calcul trendurile de pe piata internationala a vinului, intrucat ne-am propus ca o parte din productia de Negru de Dragasani sa reprezinte Romania pe pietele din afara tarii. Il felicitam pe Ghislain Moritz, enologul nostru, si felicitam intreaga echipa AVINCIS pentru acest vin de exceptie", declara Andreea Micu, owner Crama AVINCIS.



Disponibil in cantitate limitata, Negru de Dragasani este un vin cu un mare potential de invechire.

Negru de Dragasani va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri, sau in reteaua Horeca.

Vezi si
Cele mai bune condimente pentru pui
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Vineri, 30.10.2015
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Vineri, 30.10.2015
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 30.10.2015
Articolul urmator »
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Ne găsești pe